Skygo grenaj ve yedek parçaları nereden bulunur?

merhabalar ben de skygo sg125 rcing tipi motorsiklet var ama grenajlar da çizik var mavi ve beyaz rengi bana grenaj lazım birde ön çamurluk bunlaı nerden bulabileceğii bilen varsa yardımcı olursa sevinirim lütfen

merhabalar ben de skygo sg125 rcing tipi motorsiklet var ama grenajlar da çizik var mavi ve beyaz rengi bana grenaj lazım birde ön çamurluk bunlaı nerden bulabileceğii bilen varsa yardımcı olursa sevinirim lütfen

Sirkecide Özen motorun Karşısında yedek parçacı Var Orda Bulursun..

peki tel filan varmı malum bn işyerinde olduğum için gitmeye fırsat bulamıyorum

ithalatcısı çullas grup
şirketin telefonları internetten bakarsan bulabilirsin,muhakkak yardımcı olucaklardır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 PM ----------

90 2122931694
dogru olmayabilir
genede dene

yardımcı olabildigime sevindim,dikkat edilmesi gereken artık herkes çinden motor ithal ediyor oldu. gerekli yedek parça,servis gibi hizmetleri yeterli seviyede veremiyorlar,hatta bir süre motoru ithal edipte şirketini fes edenler bile var.yakın bir arkadasım o sekilde magdur oldu,motorun adını hatırlayamıyorum ama şirket kadıköydeydi...

slm

hmm. evet aynen...

sıtede yenıyım ve hataları ıcın ozur

şu sakaygo granajı hakkında bılgı alacaktım nereden temın edebılırım kaç lıra on garanaj mavı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 ----------

hmm. evet aynen...

banada bı yardımcı olsanız

sıtede yenıyım ve hataları ıcın ozur

şu sakaygo granajı hakkında bılgı alacaktım nereden temın edebılırım kaç lıra on garanaj mavı

[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 00:42 ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 00:33 ----------[/sıze]

banada bı yardımcı olsanız

ustam kanuni racer parçalarının hepsi uyuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar