skygo chopper fazlalıkları atılınca

Güzel bir makina.:)

Deri ve nikalej, cruiser & chopper makinaların vazgeçilmez aksesuarlarıdır..

Bence püskül ve çantalar yakışmış..Yanlız sisibar çıkartılınca arka kısım biraz çıplak kalmış.. Doldurulması gerekir heybetli dursun diye..

Ben genelde aldığım cruiser makinalara uyguladığım bir arka sele aparatı var..

Ondan veya ona benzer bir sele bulursan taktırman arka kısmı daha dolgun gösterecektir kanımca..

Aşağıdaki fotolarda alıp sattığım makinalara uygulanmış sele görünüyor..Bak bir kafana yatacaktır kardeşim..

.
motorensonu7pinonc7.jpg

.
Bu çantasız hali...:)

.
dsc01116jinlunnd7.jpg

.
Buda çantalı...:)

.
dsc01143jinantalrk6.jpg

Bu linklerde de bilgilenme babında verdim..Kolay gelsin..Makinan dediğim gibi çok yakışıklı..:wiinkk:
jantların rengi olmamış..Orjinali öyledir biliyorum..:)
Ama onları metalik renge veya siyaha boyatabilirsin..:wiinkk:

.
http://www.motosiklet.net/forum/fotograflar/37478-modifiye-ile-yeniden-dogus.html

.
http://www.motosiklet.net/forum/fotograflar/20181-iste-benim-makinam-bu.html

Güzel bir makina.:)

Deri ve nikalej, cruiser & chopper makinaların vazgeçilmez aksesuarlarıdır..

Bence püskül ve çantalar yakışmış..Yanlız sisibar çıkartılınca arka kısım biraz çıplak kalmış.. Doldurulması gerekir heybetli dursun diye..

Ben genelde aldığım cruiser makinalara uyguladığım bir arka sele aparatı var..

Ondan veya ona benzer bir sele bulursan taktırman arka kısmı daha dolgun gösterecektir kanımca..

Aşağıdaki fotolarda alıp sattığım makinalara uygulanmış sele görünüyor..Bak bir kafana yatacaktır kardeşim..

Bu linklerde de bilgilenme babında verdim..Kolay gelsin..Makinan dediğim gibi çok yakışıklı..:wiinkk:
jantların rengi olmamış..Orjinali öyledir biliyorum..:)
Ama onları metalik renge veya siyaha boyatabilirsin..:wiinkk:

senin yaptıklarına modifiye değil baştan yaratmak denir :) evet jantlardaki turuncu renkler orjinalinden.olmasalardı çok daha iyi olurdu.boyama konusunda çok bilgi sahibi değilim ama sorup soruşturup onlara bi atraksyon yaptıracaz artık.arkayada bi sissybar uyduracam inşallah

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bendede bir tane var kullanan arkadaşlar dan ön amortisörle alakalı bilgi verecek olan varmı.benimkinde cukurlardan ziyade tümseklerden gecerken küt diye ses geliyor göstermediğim yer kalmadı normal dediler ters sistem ile calıştıgı için geri gelirken içindeki plastik tapalar birbirine vuruyormuş.kimide fren merkezi dedi valla bende anlamadım bu kadar ses yaparmı .bilgi veren arkadaşım olursa cok sevinirim

bence de sadesi daha güzel olmuş. hatta çantaları da çıkarıp deneseniz sanki daha da güzel olabilir. arka tekerlek egzoz filan meydana çıkar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi senin bu fotoyu cektıgın yer grand ın ordakı sokaklardakı aralardan bırısı mı yoksa grandın düz ilerdeki sokağımı=))

hani bunun sis farkarı ? bencede yeni hali çok hos ama biseyler daha eklemelisin biraz fazla sadec olmuş..

abi senin bu fotoyu cektıgın yer grand ın ordakı sokaklardakı aralardan bırısı mı yoksa grandın düz ilerdeki sokağımı=))

grandhous tam karşı sokağı

grandhous tam karşı sokağı

hani bunun sis farkarı ? bencede yeni hali çok hos ama biseyler daha eklemelisin biraz fazla sadec olmuş..

bugün sisfarını taktım :) birde jantlardaki portakal rengi yerleri gri yaptım

Son düzenleme:
arkadaşlar motorun rodajı bitipte motoru biraz sıkıştıran varmı 6000 devirden sonra 3 ve 4. viteslerde tam gaz da sanki tutukluk yapıyor motor biraz kasıyor kendini bana yardımcı olurmusunuz bujileri ngk cr7hvx ile değiştirmiştin ondanmı yapar yoksa karburotör ayarındanmıdır karışım ayarımı bozuktur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar