skygo chopper fazlalıkları atılınca

orjinal hali bu.

bunlarda şimdiki hali.sizce nasıl?

buda söktüğümüz parça

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence orjinal hali:rendeer:

Bence bu haliyle daha hoş olmuş.Ama daha kibar bir sissy bar takılabilir.

Sanırım resimler karışmış. Orjinal hali diye yazılan motor Lifan, tek silindir ve muhtemelen 150 cc bir chopper. Diğeri ise çift silindir 250 cc ve daha heybetli duran skygo (Ramzey chopper'in aynısı). Bence ikincisi daha güzel, çünkü birinci farklı bir motor.

Fazlalıktan kastı heralde sisbar ve çanta aparatı .
Güzel olmuş klasik bi hava vermiş:cat:

Sanırım resimler karışmış. Orjinal hali diye yazılan motor Lifan, tek silindir ve muhtemelen 150 cc bir chopper. Diğeri ise çift silindir 250 cc ve daha heybetli duran skygo (Ramzey chopper'in aynısı). Bence ikincisi daha güzel, çünkü birinci farklı bir motor.

evet banada ole gelmıstı cunkü egzos farklı bırınde lıfan yazıyo bırınde skygo

Bi fark yok.. Ha! aslında var orjinal dediğin resme kıyasla arka korumalık ve koltuğu söküp çanta ve püskül takmışsın..

Resimlerdeki farkı bul oyunu gibi bişey olmuş :p

Fikrimi sorarsan püskülmü,dantelmi,saçakmı neyse sök usta onu!! :mrgreen:

Yolda giderken hehangi biyere takılırsa ki takılır çünkü baya uzun gözüküyor.. Sonucu çok sakat olabilir!

Son düzenleme:
Bence bu haliyle daha hoş olmuş.Ama daha kibar bir sissy bar takılabilir.
haklısın üstünden çıkarttığım sissybar'ı kestirip ince bir demir kaynattırıp takacam.daha kibar bi görüntü olacak

Fazlalıktan kastı heralde sisbar ve çanta aparatı .
Güzel olmuş klasik bi hava vermiş:cat:

çanta taktım ama sissybar ve arkasındaki demir ile kalın ayaklıklar çıktı motosikletin üstünden..yani baya hafifledi motosiklet :)

daha önce motosikletin resmini çekmediğim için sitesinden aldım resmi.evet motosikletler farklı ama benim söktüğüm aksesuarları aynı

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
bencede güzel olmuş marka model yazılarını sök harley davidson stickerı yapıştır..

Bi fark yok.. Ha! aslında var orjinal dediğin resme kıyasla arka korumalık ve koltuğu söküp çanta ve püskül takmışsın..

Resimlerdeki farkı bul oyunu gibi bişey olmuş :p

Fikrimi sorarsan püskülmü,dantelmi,saçakmı neyse sök usta onu!! :mrgreen:

Yolda giderken hehangi biyere takılırsa ki takılır çünkü baya uzun gözüküyor.. Sonucu çok sakat olabilir!

biraz kessem olmazmı usta :)

masaj yapıyormu bu motosiklet? bundan bi tane kadıköy minibüs yolunda gördüm. adamın zinciri kopmuş.. skygo.. düşünsene eşek gibi ağır motoru sürüklersin artık.

masaj yapıyormu bu motosiklet? bundan bi tane kadıköy minibüs yolunda gördüm. adamın zinciri kopmuş.. skygo.. düşünsene eşek gibi ağır motoru sürüklersin artık.

masaj yaptığına şahit olmadım ama çok güzel pilav yapar abisi :)

artçı arkaya oturduğunda ayaklarını nereye koyucak merak ettim :)

herşey çok güzel ama jantlardaki o turuncu boya nedir niyedir abi ya. herşeyi süper ayarla sonra oraya turuncu boya çak. ah be abi. zevk meselesi gerçi maydanoz olmyim ben :)

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
super olmus maltepenin neresi orası resimlerden anlayamadım da

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar