Skygo 250 cc Cafe Racer Projesi Başladı

Güzel gidiyor elinize sağlık usta
Eyvallah dostum çok teşekkür ederiz.
Favori dizilerimden birinin yeni bölümü çıkmış gibi seviniyorum yemin ederim fotoğrafları görünce.
Heheheheh bu cümle güzeldi bak :cat:
Her işe giriştikleri zaman bizi çağırsalar çekirdeklerimizi alıp gitsek

Abi koşun gelin o zaman çalışmaya devam ediyoruz :)

renk çok iyi olmuş.. kırmızı siyah beyaz üçlüsünü çok severim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Atölye değişikliği yaptık. Taşınma faslı derken ortalık biraz dağınık onları görmezden gelin. :)

şasenin kırmızısı biraz cırtlak gibi gelmişti ilk başta gözüme. ama bu siyahla baya baya güzel olmuş yav. maşallah aynen devam. bitirince nazar boncuğu takın motorun bi yerlerine. arka amortisörler de değişmiş sanırım.

şasenin kırmızısı biraz cırtlak gibi gelmişti ilk başta gözüme. ama bu siyahla baya baya güzel olmuş yav. maşallah aynen devam. bitirince nazar boncuğu takın motorun bi yerlerine. arka amortisörler de değişmiş sanırım.

Sadece onlar değil 3 parça daha değiştirdik bu gün.

İlki net görüldüğü gibi arka amortisörler YBR amortisörü. (evet yine ybr :D )

Bir çok şeyi değiştirmişken konjektörü de değiştirdik ne olur ne olmaz o kadar yapmışken bunu da değiştirelim dedik.

Marş motorundan çok ufak bir ses geliyordu e bunu da değiştirelim dedik. Sanırım çok az parçası orjinal kaldı motorun :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bugün de far için braket yapıp farı monte ettik.

hocam eline koluna sağlık. birkaç sorum var,

açık hava filtreleri ölçüsü kaç mm? ve nereden alındı?
karbüratöre bir bakım yapıldı mı? (tamir takımını piyasada bulamadım :) )

hocam eline koluna sağlık. birkaç sorum var,

açık hava filtreleri ölçüsü kaç mm? ve nereden alındı?
karbüratöre bir bakım yapıldı mı? (tamir takımını piyasada bulamadım :) )

Hava filtreleri 52mm sahibinden.com üzerinden satın aldık istersen linkini atarım ama tavsiye etmem. İstanbuldan Çanakkaleye 18 tl kargo parası ödetti kendileri.

Karbüratör sadece temizlendi deforme olan herhangi bir parçası mevcut değil, mebranlar bile çok sağlıklı kendini salmamış hiç :)

Motor ne zaman hazır olur :D çok heycanlı ilerliyor.

Bu hafta sonu çıkar diye tahmin ediyorum yeni malzemeler de geldi beklediğimiz pek bir şey kalmadı. @tinerci elektrik tesisatını toplamamı bekliyor sonra bir iki ufak dokunuş o kadar.

Türkiyede pek seçenek olmadığı için yurt dışından kargo beklemekle geçti ömrümüz. En çok beklediğimiz parça ise kilometre saati oldu o da dün geldi. Şöyle bir şey o da ;

@tinercinin hazırladığı braket ile bu şekilde oturttuk;

bende bu göstergeden almayı planlıyordum tek aklıma takılan benzin göstergesi ve ışıklandırması :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende bu göstergeden almayı planlıyordum tek aklıma takılan benzin göstergesi ve ışıklandırması :)

Işıklandırması çok güzel. Benzin göstergesi de bağlantısı yapılmadığı zaman benzin bittiğini gösterir gibi yanıp sönüyor. Bizde benzin şamandırası olmadığı için onu full gösterecek bir bağlantı şekli düşüneceğiz. En kötü ihtimalle bir benzin şamandırasının direnç kısmını elektrik tesisatına dahil ederiz.

Son düzenleme:
Hemen hemen ön tesisat bitti gibi bir tek kuyruk tesisatı kaldı geriye. Kilometre saati beklediğimden güzel çıktı bir videoyla sizlere göstermek istedik.

ohoooo dizinin ortasında dalan izleyici gibi daldım neyse burdan devam ediyorum bende :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar