Hemen hemen ön tesisat bitti gibi bir tek kuyruk tesisatı kaldı geriye. Kilometre saati beklediğimden güzel çıktı bir videoyla sizlere göstermek istedik.
https://www.youtube.com/watch?v=4Wj2RO8VUME
hocam ibrenin linkini verir misiniz?
Gümbür gümbür geliyor alet. Bir tek farın sarı olması garip geldi bana, geri kalan her şey harika![]()
O far kısmına bende takıldım. Sarı yapmayacağını söyle bana. Deki o sarı değil denemelikti de![]()
Pek çok cafe ve scrambler projelerinde sarı far kullanılır. Neye yaradığını bilmemek birlikte bence olabilir.
Hatta dikdörtgen sarı farlı bi scrambler görmüştüm. Bence olmayacak iş değil.
Sen beğendiysen kalsın tabi ama ben olsam o folyoyu söker atarım. Sarı far görünce memleketimizin apachi birliği modifiyeli şahinler aklıma geliyor. :cherry:
valla ben takip ediyorum ilk defa yorum yapacağım. emeğine sağlık hocam. ben burda ne zamn bitecek hadi bitsin artık diye stres yaptım siz orda işin başında büyük sabırla mücadele ediyosunuz.. canı gönülden tebrik ederim sizi ::alkiis::
sen anketi aç ben şimdi tek tek pıçaklamaya gidiyom sök diyenleri![]()
:queen:
Tamam sök anket aç, kötü oyu çok çıkarsa sana çay ısmarlarım ama iyi olursa alırım bir tur![]()
Bu akşam sökelim o zaman. Yan yana eski ve yeni olarak kıyaslariz ben sevmiştim ama ısrarcı değilim tabi. :mrgreen: