Skullhunter'in Düğün ResimLeri ve YorumLarı

mutluluklar diyorum kardeşlerimize malum imkanlarımız el vermiyor. Allah bir yastıkta kocaltsın.

eheueh ne güzel yakmışım lem :p:p

Ya kardeşim ıcımızı çekenize bide yüzümüzü çekseydinizya lastik kadar değerimiz yokmu :mrgreen::mrgreen:

Mertcigim kusuruma bakma ben olsam cekerdim benim yegenim cekmiş :wiinkk:
Sizin degerinize butun lastikler ve motorlar feda olsun hatta tequ, fazer600, gurkan da dahil :queen:

Hayat boyu mutlu olun Damlacım, prensesim, bebişimmmm benimmm.. Fotoğraf & Video istiyorum. Çok acil. :)

konvoy çok kalabalık olmasada güzeldi,yolda tek tekerde yapıldı lastikde yakıldı.harem sahile inip çayımızıda içtik.

gelin arabası

damat motoru

Mertcigim kusuruma bakma ben olsam cekerdim benim yegenim cekmiş :wiinkk:
Sizin degerinize butun lastikler ve motorlar feda olsun hatta tequ, fazer600, gurkan da dahil :queen:

:cherry:Ne istiyon kardeşim sn bu tequ dan lastik kadar değer vermiyosun adama :p:p

Varsa bildiğin bişi bizede söle bilelimöm yaramaz adammı bu tequ yoksa :mrgreen:

Hani Gürkan,Çiçek,Seda,Tuğçe.. Nerde millet, gitmediniz mi yoksa. :silent:

:cherry:Ne istiyon kardeşim sn bu tequ dan lastik kadar değer vermiyosun adama :p:p

Varsa bildiğin bişi bizede söle bilelimöm yaramaz adammı bu tequ yoksa :mrgreen:

Bugune kadar birşeye yaradıgını gormedim :p
Motor veya lastik seceneklerini sunmustum, sanırım sen lastige daha yakın buldun :cherry:
Sekil itibari ilemi yoksa baska bir nedemi varmı :p

Tesadüfen gördüm dokuz palmiyenin orda.Gerçekten güzel oldu lastik yakmadır ön kaldırmadır:) O tam gaz FAZERın önünü aldırıp giden bir arkadaş vardı gerçekten zor bir hareket yaptı tebrik ederim.Bazılarıda lastiğine kıyamadı yada yakamadı bir türlü :p:cherry: Bir ömür boyu mutluluklar.:rendeer:

insan bozması işte... :p

aaa tequ gelmiş :p:p

Kardeşim adamı haklı çıkarma sende hayırlı bişi yazıp gir topiğe damdan düşer gibi ne böle :cherry::cherry:

Tesadüfen gördüm dokuz palmiyenin orda.Gerçekten güzel oldu lastik yakmadır ön kaldırmadır:) O tam gaz FAZERın önünü aldırıp giden bir arkadaş vardı gerçekten zor bir hareket yaptı tebrik ederim.Bazılarıda lastiğine kıyamadı yada yakamadı bir türlü :p:cherry: Bir ömür boyu mutluluklar.:rendeer:

Ya valla bu ön kaldırıp hareket yapanlara sinir oluyorum çok banel yanee :cherry:

Son düzenleme:
Valla aranıza ben girmeyim janımm :p

Ben şimdi loftcumu bekliyorum güya yemek yicedik kandırdı beni keko :cherry:

Çok güzel bir nikah oldu mutluluklar bir ömür boyu mesut olmanız dileğiyle arkadaşlar.Bendeki resimler bunlar.

tekrar hayırlı uğurlu olsun Allah mesud etsin, teker yakarak ortalığı sise boğan arkadaşlarada teşekkürler :mrgreen: cem'in lastiği yakılınca yeni gibi oldu :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar