sjcam sj8 pro mic sorunu

Hocalarım selamlar hayırlı forumlar bir hevesle bütçeme uygun kamera alayım dedim başlıktaki kamerayı aldım orjinal mikrofonu da aldım ama lakitesi çöp, type-c kısmını kestim bugün harici yaka mikrofonu aldım vatanbilgisayardan 87₺ ye kafasını typee-c bağladım ama ses alamadım bu kamera ile lgili mikrofunu nasıl çözebilirim type-c jack çevirici de aldım jak ile taktım yine ses alamadım

Motosikleti
Hero X Pulse 200
bu kameralara mikrofon bağlamak problem biraz, öyle alayım takayımla olmuyor malesef, içini açıyorlar devre üzerinden mikrofon bağlantısı oluşturuyorlar. Belki uyumlu mikrofonlar vardır ama onlarda çok pahalı olabiliyor

bu kameralara mikrofon bağlamak problem biraz, öyle alayım takayımla olmuyor malesef, içini açıyorlar devre üzerinden mikrofon bağlantısı oluşturuyorlar. Belki uyumlu mikrofonlar vardır ama onlarda çok pahalı olabiliyor
type-c girişi var harici mikrofon özelliği de mevcut iki tane type-c girişli mikrofon denedim olmadı type-c dönüştürücü lazımmış jak girişi için bilgiğiniz uyumlu bir dönüştürücü var mı?

Bağlantıyı nasıl yaptın?
Bu tarz mikrofonları bağlarken işe hakim elektrikçilerin de kafası karışabiliyor, tek kanal mono ses kaydını iki kanal da bağlamaları lazım.
Ben gopro'da kullandığım mikrofonun kablosunu değiştirirken işi hi-fi sistemleri olan adamla 3 kere söküp bakmıştık.

Type c kablonun içini açıp kabloları sjcam e göre düzenlemelisin. Ben de kafayı buna taktım bu aralar. Erkek type c (kök) alacaksın elektrikçiden, sonra kabloyu yoıtubeda anlatılan şekilde yapıp 3.5mm stereo trs dişi jack a bağlayacaksın.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Type c nin sarı kablo olan tarafına başka bir type c kabloyu kesip bu şekilde bağlarsan hem mikrofon adaptörü hem de şarj kablosu aynı girişten bağlanıyor.

Combo kablo hali.
Bu kabloyu yapıp satmak isteyen olursa ben talip olurum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar