- Konu Yazar
mete_han' Alıntı:merhabalar...bu elemanlar müzik mi yapar....hiç dikkatimi çekmediler nedense...Amerikan emperyalizminin yoğun baskısı ve tecavüzüne uğramış bir vatan evladı olarak hıp hop tan başka birşey dinlemem...Ceza hayranıyım...yaşam ikiye ayrılmıştır benim için...Hıp Hop rap dinleyenler ve dinlemeyenler olarak...Eğer dünyayı kurtaracağımı bilsem veya dünyaya yaklaşacak bir meteorun benim rock dinlememle yörüngesini değiştireceğinide bilsem rock dinlemem...sevgi ve saygılarımla...
sizlere iyi eğlenceler...rock eşliğinde de fotosentez yapılacağına dair bilimsel veriler var...![]()
sonra ...weee areee theee worldddd....
we areee theee chıldreennn...söylersiniz...:queen:
bu yazılardan sonra bayağı çarpılacağım...hadi hayırlısı...Allah sonumu hayır etsin...attık kuyuya bir taş...![]()
Valla önce şunu söyliyim ben Rock dışında müzikleri de kaliteli olduktan sonra severek dinliyorum, sadece rock ağır basıyor hepsi bu. Ayrıca Dünya benim müzik zevkimi değiştirmemle kurtulacak olsaydı hemen değiştirirdim.
Zaten bu topiği açmamdaki sebepte bu müziği seven ve böyle ortamlara gelen insanlarla buluşmaktı hepsi bu.
Ben de anarşistin önde gideni sayılmam hani.
Ayrıca Hip-Hop'cılarla Rockçıların çok başarılı Featleri vardır hem Türkiye'de hem de Dünyada. Hip - Hop dinliyorsanız bundan da haberiniz vardır sanırım.
Saygılar.