Sizlerle Geçen 1 Yıl...3.000. mesaj...(Duygusal Ambians)

hopssss 2-3 gun konu disi takilmadik hemen oylemi olduk,ben asla yenilmedim yenilmemde (en azindan size)

ben asla yenilmedim yenilmemde (en azindan size)

mülayim de aynı şekilde bağırırdı. :)
beni kimse dövemez uleyyyynnn... hieyyyyttt !!! :queen:

FÜREK' Alıntı:
Yiğenim öyle uğraşırlar işte...her yol mubahtır...dediğim gibi...ben artık he deyip geçiyorum...

aaaaaaaaaaaaaaqt9.jpg

:cherry:

Gültekin;688541' Alıntı:
mülayim de aynı şekilde bağırırdı. :)
beni kimse dövemez uleyyyynnn... hieyyyyttt !!! :queen:

beni baskalari ile karistirmayin 68 kg olabilirim ama buna kanip bana sata$an bircok rus-moldovanin suratlarinda imzam var :bounce::bounce:

duyduguma gore gecen gun amortisor kirmisin motorla,katalogta gormedinmi 2 kisi 150 kg siniri var ,sen zaten 150'nin ustundesin :queen::queen:

@Bdayday

abi kanim sana cok isindi,artik sana cilali ibo deyebilirmiyim (yok be cilali iboya hakaret olur :queen: )

@Alp_Tunay

dusundum dusundum sana yazacak bi$ey bulamadim,hadi $anslisin bu defa yirttin :bounce:

Son düzenleme:
yanlış duymuşsun.

kırılan şaseydi. :queen:

hem 150 değil, 250 kiloyum ben :queen:

off ya sen boyle yaptikca benimde kitleyesim geliyo,herhalde aliskanlik olmaya basladi kitleme olaylari,baksaniza tepki yoq

gecen gun corbacida az corba ile 4 ekmek yeyince corbacidan atilmisin abi,birde ustune bi daha gelirsin diye adam kepenkleri indirmi$ :queen::queen::queen:

off ya sen boyle yaptikca benimde kitleyesim geliyo,herhalde aliskanlik olmaya basladi kitleme olaylari,baksaniza tepki yoq

gecen gun corbacida az corba ile 4 ekmek yeyince corbacidan atilmisin abi,birde ustune bi daha gelirsin diye adam kepenkleri indirmi$ :queen::queen::queen:

vay beee...
ne kitledin ama...:queen:

hatırlatma yapalım...:cherry:

damatvd3.jpg
::koop::

romanyadan buyuk zorluklarla getittirdigimiz romanyali rapci Bdayday'da gelmis,gunduz feneri zuhauhuah
sana gecelim efendim,gecenlerde bizim bdayday'i kimlik kontrolu sirasinda kimligi yaninda olmayinca romanyadan kacak calisan i$ci diye sinirdi$i yapmaya cali$mi$lar.adam ne kadar ben turkum desede o siyahlikla kim inanir ona,neysee tanidiklarinin yardimi ile kimlik geliyo ve arkada$ kurtuluyo.
ke$ke sinirdisi etselerdi,biz 30 senedir cekiyoz,bari biraz ba$kalarida ceksin :cherry:

romanyadan buyuk zorluklarla getittirdigimiz romanyali rapci Bdayday'da gelmis,gunduz feneri zuhauhuah
sana gecelim efendim,gecenlerde bizim bdayday'i kimlik kontrolu sirasinda kimligi yaninda olmayinca romanyadan kacak calisan i$ci diye sinirdi$i yapmaya cali$mi$lar.adam ne kadar ben turkum desede o siyahlikla kim inanir ona,neysee tanidiklarinin yardimi ile kimlik geliyo ve arkada$ kurtuluyo.
ke$ke sinirdisi etselerdi,biz 30 senedir cekiyoz,bari biraz ba$kalarida ceksin :cherry:

:queen:ulan ben bile düşünemedim bu detayı valla...borubayday üçün biri şekli...:queen:

hadi kanka saldır....:pgeldi bizim Afrika kaçkını borubaybay...:p

Hade lem....Yettim bbaday....Saldırın seferoğulları....:queen::queen:

alp kolay lokma...he kel hem fodul...o kolay kanka...borubaybaya dalalım...:p

Son düzenleme:
hadi kanka saldır....:pgeldi bizim Afrika kaçkını borubaybay...:p

alp kolay lokma...he kel hem fodul...o kolay kanka...borubaybaya dalalım...:p

unutma fürek ummadığın taş baş yararmış alp tek başına yer sizi ben ıturup seyrederim buradan gerekirse 2 şamarda ben atarım yaw sizde bağışıklıkmı yapıyo ne bu şamarlar yiyonuz yiyonuz uslanmıyonuz :queen:

smırnonun bi açığını bulamadınız ki...çocuk onurlu bir asker gibi çarpışıyor...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar