ne alaka
:silent::silent::silent::silent::silent:
O da zopayı yer, yerlerde yuvarlanır, sonra kalkıp nara atarak yine zıplardı :queen:
ne alaka
:silent::silent::silent::silent::silent:
hopssss 2-3 gun konu disi takilmadik hemen oylemi olduk,ben asla yenilmedim yenilmemde (en azindan size)
hopssss 2-3 gun konu disi takilmadik hemen oylemi olduk,ben asla yenilmedim yenilmemde (en azindan size)
ben asla yenilmedim yenilmemde (en azindan size)
FÜREK' Alıntı:Yiğenim öyle uğraşırlar işte...her yol mubahtır...dediğim gibi...ben artık he deyip geçiyorum...
Yiğenim öyle uğraşırlar işte...her yol mubahtır...dediğim gibi...ben artık he deyip geçiyorum...![]()
Gültekin;688541' Alıntı:mülayim de aynı şekilde bağırırdı.
beni kimse dövemez uleyyyynnn... hieyyyyttt !!! :queen:
beni baskalari ile karistirmayin 68 kg olabilirim ama buna kanip bana sata$an bircok rus-moldovanin suratlarinda imzam var :bounce::bounce:
duyduguma gore gecen gun amortisor kirmisin motorla,katalogta gormedinmi 2 kisi 150 kg siniri var ,sen zaten 150'nin ustundesin :queen::queen:
@Bdayday
abi kanim sana cok isindi,artik sana cilali ibo deyebilirmiyim (yok be cilali iboya hakaret olur :queen: )
@Alp_Tunay
dusundum dusundum sana yazacak bi$ey bulamadim,hadi $anslisin bu defa yirttin :bounce:
duyduguma gore gecen gun amortisor kirmisin
Sizlerle Geçen 1 Yıl...3.000. mesaj...(Duygusal Ambians)
Mete abi bende konu açayımmı şimdi :cherry:
Sizlerle Geçen 15. Ay ... 4.000. mesaj...(Duygusal Ambians) :queen:
yanlış duymuşsun.
kırılan şaseydi. :queen:
hem 150 değil, 250 kiloyum ben :queen:
off ya sen boyle yaptikca benimde kitleyesim geliyo,herhalde aliskanlik olmaya basladi kitleme olaylari,baksaniza tepki yoq
gecen gun corbacida az corba ile 4 ekmek yeyince corbacidan atilmisin abi,birde ustune bi daha gelirsin diye adam kepenkleri indirmi$ :queen::queen::queen:
::koop::![]()
romanyadan buyuk zorluklarla getittirdigimiz romanyali rapci Bdayday'da gelmis,gunduz feneri zuhauhuah
sana gecelim efendim,gecenlerde bizim bdayday'i kimlik kontrolu sirasinda kimligi yaninda olmayinca romanyadan kacak calisan i$ci diye sinirdi$i yapmaya cali$mi$lar.adam ne kadar ben turkum desede o siyahlikla kim inanir ona,neysee tanidiklarinin yardimi ile kimlik geliyo ve arkada$ kurtuluyo.
ke$ke sinirdisi etselerdi,biz 30 senedir cekiyoz,bari biraz ba$kalarida ceksin :cherry:
:queen:ulan ben bile düşünemedim bu detayı valla...borubayday üçün biri şekli...:queen:
Hade lem....Yettim bbaday....Saldırın seferoğulları....:queen::queen:
romanyadan buyuk zorluklarla getittirdigimiz romanyali rapci Bdayday'da gelmis,gunduz feneri zuhauhuah
sana gecelim efendim,gecenlerde bizim bdayday'i kimlik kontrolu sirasinda kimligi yaninda olmayinca romanyadan kacak calisan i$ci diye sinirdi$i yapmaya cali$mi$lar.adam ne kadar ben turkum desede o siyahlikla kim inanir ona,neysee tanidiklarinin yardimi ile kimlik geliyo ve arkada$ kurtuluyo.
ke$ke sinirdisi etselerdi,biz 30 senedir cekiyoz,bari biraz ba$kalarida ceksin :cherry:
Hade lem....Yettim bbaday....Saldırın seferoğulları....:queen::queen:
hadi kanka saldır....geldi bizim Afrika kaçkını borubaybay...
alp kolay lokma...he kel hem fodul...o kolay kanka...borubaybaya dalalım...![]()