Sizlerle Geçen 1 Yıl...3.000. mesaj...(Duygusal Ambians)

Evet dostlar...geçen yıl Ağustosda başlayan maceramın 1.yılını doldurmuş bulunmaktayım...Erhan baba bana bir jest yapsada sitede açtığım ilk topiği buraya eklese...ben hatırlıyorum...:)

Başlık şuydu galiba...(silinmiş...bulamıyorum)

"ASYACILARA VE MONDIALCİLERE TARİHİ ÇAĞRI...":)

en motorcu baş polemikci herşeyi bilen bay küstah olarak siteye böyle adım atmış ve çin malı almamaları için herkesi uyarmıştım...

hani korku filmlerinin başrolüne denen klişe laf vardır ya...hepiniizzz öleceksinizzz

bende o dönemler aynı mantaliteyle aklımca çin malı almayın çağrıları yapıyordum...mesele ne yazdığımda değilde destursuz ortama balıklama dalıp milletim işine burnumu sokmaya ukalalığa o dönemlerden başlamışım...şu an beni en çok seven tayfa o zaman en nefret eden tayfaydı...mesela beni bazı arkadaşlar o kadar iyi tanıdıki...tamam mete han yapmışsa köyün delisidir elleşmeyin...2 gün sonra kendine gelir yazısını geri alır vs...alıştılar bana...ama bir detay var sevgi karşılıklıdır...

güzel dostluklar edindim...değerli insanlar tanıdım...şimdi isimlerini tanıyıp yalakalık yapmayayım...yeri geldi dansözlük yaptım...yeri geldi en ukala bendim...yeri geldi fırçayı bastım...yeri geldi kalaylandım...yeri geldi nefret edildim fikirlerimden dolayı...yeri geldi önemsenmedim...

ama bunlar olurken kalbimde yüreğimde hep sevgi vardı sizlere karşı...her üyeye değer verdim...fazla kalp kırmamaya özen gösterdim...Avustralyadan Hakkariye...New Yorkdan Konyaya...Edirneden Vana dostlar edindim...herşey çok güzeldi...sizlerle bişeyleri paylaşmaktan hep zevk aldım...almayada devam ediyorum...

bu forumda şunu gördüm...

hepiniz çok değerlisiniz...

hepiniz yüreklisiniz...

hepiniz motorsever ve sağlam karakterdesiniz ...

hepiniz duygusal ve hassassınız...

hepiniz topluma trafiğe saygılı karakterli insanlarsınız...

bu sitenin üyelerinede bu yakışırdı...

motorunun markası ne olursa olsun...modeli ne olursa olsun...hacmi ne olursa olsun...motorumuz olmasada hepimiz dostuz...:rendeer:

yolda bir motor gördüğünde kafasını evirip bakan odaklanan bizdendir...

Biz doğru yoldayız...ortak zevklerimiz aynı...motor sevgisini aşkının hazzını yaşayan nadir varlıklarız...

Biz motorcuyuz...:rendeer:

3.000.mesajımı okuyup topiğimi şereflendirdiğiniz için teşekkür ederim...:rendeer:

Ben sizi değil...sizin beni sevebilme ihtimalinizi sevdim...:rendeer:

Allah içimizdeki motor ve insan sevgisini bize hep versin...:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
daha okumadım yazıyı ama önce mesajımı yazayım bakalım ilk cevap mı olacak

tüm İZMİR MT daha 30000 mesajını bekliyoruz senin büstünü dikeceğiz mt nin ileride olacak merkez binasının önüne ( çok duygulandım bak ) :salut: :salut: :salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bahse girerim o 3000 mesajın hatırı sayılır bir bölümü cbr 125 ile ilgilidir :queen: peki mete abiyi nasıl tanırız? sözünü sakınmayan, kimseden korkusu olmayan, yeri geldiğinde duygusallaşan, yeri geldiğinde yerden yere vuran, yeri geldiğinde komik mi komik ama asla ciddileşmeyen, cbr 125 düşmanı, kendisini henüz gerçek hayatta görmemiş olmakla birlikte, her ne kadar ilk başlarda sinir bozucu olarak görsem de sonraları 'köyün delisi' sıfatını kabullendiğim ve ccbbdd'nin açtığı bir topicten sonra kodese atılan kişilik :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
mete nice senelere ...

bir daha gidersem fatih yürekten beter olayım dediğin bir topik daha vardı :cherry:

beni hayata bağlayan nedenlerden birisiniz...bunu tüm samimiyetile yazıyorum...sitede faal görünsemde dış dünyada asosyal bir yapıya sahibim...dışavurum belki bu sitede oluyor...bazende yalnızlık itiyor beni buralara...karmaşık duygular...

sizlere layık olmaya çalışıyorum...şincilik iyi geceler dilerim...

kimi...donniedarko...praetoria...apv ve barış abilerim sevgiler...(tek tek isim yazmazsam ayıp olacak yav...hadi gözlerimi nemlendirmeden yatın...)

Niye yatıyoruz yahu.:pale:
Meteciğim hayat yeni başlıyor.:flower: :thumleft: ::haapppy: ::xblink:: ::xs06::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha nice 3000 mesaja mete abi omuz omuza:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
sevgili hüzün kelebeğimiz,duygusal adam mete-han.Allah senden bizi mahrum bırakmasın site böcüğümüz.Seni seviyoruz,nice seneler...

Süper Moderatör (BBRR)
bi ara yatmadan önce online listesini alıp yapıştırıyodun toplu iyigeceler falan vardı ...noldu mete

HEmşom uzun zamandır göremiyorum seni sitede daha nice 3.000 lere inşallah

haha bende pek sinirli kayıt olmuştum şu bisan yüzünden hehe
mete abi nanik nanik :p
hayırlı olsun :rendeer:
"beni hayata bağlayan nedenlerden birisiniz...bunu tüm samimiyetile yazıyorum.."
yalan ya geçen tek nedenim kızım diyordu :p:p

torun seni duygusal gördüm 3000 mesaj uğurlu olsun bi millyo piyango bileti al belki bişi çıkar bilet al diyen dedeninde elinde tutarsın senle mizah dergisi çıkarırız

yada banada bi harley alırız :p

bebişin gözlerinden öptüm

Bu arada az kaldı deşifre edicem bu arkadaşı::xtongue: ::xtongue: ::xtongue: :
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20723

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
günde 3000/365= 8,2 mesaj atmış. tamam 8 tam mesaj attın da 0,2 mesajı nasıl atıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar