sizinde canınız acıyor mu?

Ben geçirdiğim bir kaza sırasında motorla birlikte uçup yere düştüğümüzde çok fena hırpalanmama karşın önümde sürüklenen motorum için üzüldüğümü hatırlıyorum, 'eyvah gitti motor!' diye :mrgreen:

Gerçekten de kazadan sonra ikimize baktığımda benim yaralar, burkulmalar hiç önemli gelmedi ama motorun çiziklerle dolu hali her baktığımda canımı fena yaktı :salut:

sonunda benim kafadan birini bulabildim...:)

Bence sürücü ile motosiklet arasındaki duygusal bağ, motosikletin nereli yada ne kadar olduğuyla ölçülemez. :)

Yakın olan bir kaç arkadaş toplanıp geçmiş olsuna yada Allah şifa versin'e gitse iyi olacak kardeşimizle motor arasında eşya-sahip ilişkisini de aşan bir aşk başlamış bence. Ama bide merak ediyorum akşam sen sıcak yatağında mışıııll mışııııl uyurken o garibim motorun dışarda, dışarda değilse merdiven altına yada karanlık bir garaj ya da otopark köşesinde öylece narin kaportasının çetin doğa şartları ile mücadele ederek, uzzuuun ve karanlık bir geceyi tek başına geçirmesine vicdanen nasıl tahammül ediyorsun şaşıyorum :mrgreen::pr: :pr::queen::bounce::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bugün motorumdan ses geldiği için kontrol amaçlı da olsa motoru indik ustayla beraber.hayatımda ilk defa böyle bi durumla karşılaştım sökülen her vida da her parçada adeta gözlerim doldu...gözüm gibi baktığım motorum onlarca parcaya ayrılırken sanki benden bi parca sökülüyomuş gibi oldum.resmen canım acıdı moralim bozuldu keyfim kaçtı sabahtan beri ne yediğimden bişey anladım ne de içtiğimden..merak ediyorum benımle aynı duyguları paylaşan var mı ? :salut:

ee yuh :mrgreen: muhtemelen sırtında taşıyorsundur sen onu :mrgreen: kaç cc'sin ? :p

fatih göze batıyorsun hacı

şaka şaka :queen: olum bu kadar abartma her bakım eskisinden daha iyi olacak anlamına gelmese de çoğu eskisinden daha olur.

Arkadaşlar bu sitede buluşmamızın sebebi motor kardeşliğidir. Marka meselesinin tartışmasını bırakalım firmalar yapsın. Bizi yedek parça bolluğu, fiyatlar ve servisler olarak ikna etmeyeçalışsınlar. Onlar ticari müessese, biz ise kullanıcılarız. Bu sitede dostluklar kurup birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

arkadaşlar bugün motorumdan ses geldiği için kontrol amaçlı da olsa motoru indik ustayla beraber.hayatımda ilk defa böyle bi durumla karşılaştım sökülen her vida da her parçada adeta gözlerim doldu...gözüm gibi baktığım motorum onlarca parcaya ayrılırken sanki benden bi parca sökülüyomuş gibi oldum.resmen canım acıdı moralim bozuldu keyfim kaçtı sabahtan beri ne yediğimden bişey anladım ne de içtiğimden..merak ediyorum benımle aynı duyguları paylaşan var mı ? :salut:

Dunyevi seylere bu kadar baglanma...
Hicbirşey senin degil sakın unutma..
Bunların hepsi gelip gecici..

Denizli İl Temsilcisi
tamam kusura bakma çinli scooterla nasıl duygusal bağ kurulabilirki ben bunu düşünemedim kaliteli bi japon makinen olursa ilerde bi gün sen ona aşık bile olursun meraklanma :bounce:

şiişt ayıp oluyo harbiden senin dediğin gibi klavyesini alan yorum yapıo nolcak benimde çinli manitam var :rendeer: akıllı ol manitama laf söyletmem :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar