- Konu Yazar
arkadaşlar ben merak ediyorum motosikletini servise götüren herkes içinde acaba kandırılırmıyım korkusuylamı gidiyor
veya motosikletinizin kapalı bir bölümde yapılmasından rahatsız oluyormusunuz.Şimdiye kadar kaç usta değiştirdiniz nedenleri
neydi ve ya bunları şıklayım en iyisi.
3-ilk gittiğiniz yerin mekanınamı baktınız yoksa ustanın şeklinemi veya birimi tavsiye etti
4-çin malı servisliği yapan bir ustaya marka motosikletlerinizi götürürmüsünüz.
5-ustanın yaptığı yerden 1 hafta içinde motosikletiniz aynı arzayı verdimi.verdiyse tekrar gittiğinizde sizden para aldımı
6-hiç alakasız parçaları değiştiren oldumu.
7-ben şu an gittiğim ustayı hayatta bırakmam diyeniniz varmı nedeni nedir.
8-gittiğiniz yerde sizin için en önemli şey nedir?
buradan isim vermeden servisler hakkındaki yorumlarınızı yaparsanız herkes hatalarını anlamış olur diye düşünüyorum
veya motosikletinizin kapalı bir bölümde yapılmasından rahatsız oluyormusunuz.Şimdiye kadar kaç usta değiştirdiniz nedenleri
neydi ve ya bunları şıklayım en iyisi.
3-ilk gittiğiniz yerin mekanınamı baktınız yoksa ustanın şeklinemi veya birimi tavsiye etti
4-çin malı servisliği yapan bir ustaya marka motosikletlerinizi götürürmüsünüz.
5-ustanın yaptığı yerden 1 hafta içinde motosikletiniz aynı arzayı verdimi.verdiyse tekrar gittiğinizde sizden para aldımı
6-hiç alakasız parçaları değiştiren oldumu.
7-ben şu an gittiğim ustayı hayatta bırakmam diyeniniz varmı nedeni nedir.
8-gittiğiniz yerde sizin için en önemli şey nedir?
buradan isim vermeden servisler hakkındaki yorumlarınızı yaparsanız herkes hatalarını anlamış olur diye düşünüyorum