Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları halk değildir, Millet'tir. Halk küçük topluluklar anlamına gelir. (kişi ile bir problemim yok, sadece bilgilendirme amaçlı yazılmıştır.) Allah sonumuzu hayrede...
iş bırakmak da öyle kolay değil, yeni iş bulmak zor, işsizlik diz boyu memlekette.
başa gelen çekilir misali çekeceksin recruit kardeşim.
bir taraftan da karnına sıcak lokma girip başını sokacak yer bulabilen adam haline şükretmeli. lükse alıştırdık kendimizi ihtiyaçmış gibi, maaşından daha pahalı cep telefonu alan insanlar görüyorum.
öff be taygırcan amma acıklı yaptın durumu görende seni aç geziyo sanıcak halbuki mangır gani zevk için motor parçalıyosun![]()
örnekte görüldüğü gibi zenginin malı züürtün klavyesini yoruyor
altımda hyosung var cebimdeki telefon 50 lira etmez. 200 liralık mobilete binip 500 liralık telefon kullananlar var memlekette, tercih meselesi tabi. ben önem verdiğim şeylere harcama yaparım.
işten artmaz dişten artar, sıtkı sadakatle çalışmalı insan bildiği şeye danışmalı demek ki yolumuz doğru bir yoldur, açık göz ol sen de keseni doldur :queen:
metenin adıyla gelenden üste para alıyorum
meteye söyle bana olan 1000 lira borcunu sana versin
hep ifade almaya gelir, ifade verip çıkar huzurumuzdan
hep ifade almaya gelir, ifade verip çıkar huzurumuzdan
buldun yeğenimi tek aparkat çalış bakalım...nası Samsınlısın olm...delikanlı ol azcık...borc benin borcum..![]()
amca sen yokken ezmeye çalışıyo bu kaplan beni:salut:
İstanbul Ticaret Odası verilerine göre, İstanbul’da 2007 yılında perakende fiyatlar %12,46, toptan fiyatlar ise %7,25 arttı. 1995 bazlı geçinme endeksine göre, Aralık ayı artışları ise perakende fiyatlarda %0,95 olurken, 1963 bazlı Toptan Eşya Fiyatları Endeksi’nde %0,12 gerileme yaşandı. (A.A.)
bunun üstüne yazaılacak birşey yok.
GKN konu zaten başlık... onun dışındakiler kişisel heyezanlar...
Rene konu yönetim şekli değil. topluma giydirilmeye çalışılan yaşam şekli.
Tiger
o konuda kesinlikle katılıyorum. ayak yorgan misali. zaten %500 zam alsaydım da şu nokianın en son model cep telefonunu alsaydım diye bir isteğim yok. Madem sabahtan akşama kadar çalışıyorum. en azından bunun karşılığı olsun bir nebzede olsa insan olduğumu hissedeyim.
ben konuyu baştan sona tekrar okuduğumda ya ben aydan gelmişim ya da bazılarımız ayda yaşıyor. en mantıklısı hayat yükünü yüklenmemişler henüz.
ne bileyim dert oldu yazdım bu kadar probşem olacağını bilseydim yazmazdım. o kadar abuk subuk yaklaşımlar çıktı ki....
kimi deli diyor kimi posta koyuyor ağlama diyen bile çıktı .....
üzüldüm valla ne diyeyim ....
geldim yavrım...kim vırdı sene göstert bakem...![]()