Sizin Eicma Favoriniz Hangi Motosiklet

Yeni 2 silindirli Ktm 790'ın prototipini heyecan verici buldum.

Suzuki V-Strom 250 hiç fena değil.

ABs'li Honda Crf Ralli ise heybeti görünümü ve olası fiyatı ile Türk motorcusunun yıldızı bence.

X-adv Honda da çok nefis, değişik bir model olmuş. Ancak fiyat 40-45 arası olur.

Crf rally ve vstrom 250 bence. Versys 300 ve g310gs vergi dilimi yüzünden satışlarının çok düşük olcaktır tahminim. Crf rally 16-16.5 civarı gelirse 600f i satıp almak istiyorum bitane

1299 superleggera güzel olmuş çok hafif ama trye biraz pahalı gelebilir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
KTM Duke 790 Prototype. Bambaşka olmuş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
KTM 790 icin cok heyecanlanmayin. Production versiyonu digerleri gibi olacak sonunda. Eksoz'un yeri de supheli. Gerci KTM stil konusunda sinirlari zorlayan bir marka...

Simdiye kadar "konsept" olup ta gercege tasinan, bildigim tek model, Honda Vaklyre Rune. Manyak otesi bir dizayn. Ikinci elleri yenisinden pahali simdi. O zaman neydi Honda simdi ne oldu...

Benelli TRK 502 ve Honda X-ADV. Diğer güççüklerdeki çeşitliliğin artmasıda hoş.

Insallah geldiginde acilen su yeni kasa Z1000SXi yapistirmak istiyorum. K1300r ilk hayalimdi, ona ulasip kullandiktan sonra baska motor bulamaz olmustum. Yeni hayalim oldu kendisi.

Ben senin yerinde olsam mevcut Z1000'lerden alırdım, yeşil/gri... SX'ler çok hantal, pistte bindik. Tur için tamam ama heyecanlı sürüşler için bayık biraz. Üstelik bu kurlarla 55, 60'tan aşağı gelmez, yeni yılda...

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:55 ----------

KTM 790 icin cok heyecanlanmayin. Production versiyonu digerleri gibi olacak sonunda. Eksoz'un yeri de supheli. Gerci KTM stil konusunda sinirlari zorlayan bir marka...

Ben yeni çıkan paralel 2 bloğu beğendim. Tipi elbette değişebilir. Zaten enduro versiyonunu da yapacaklarmış. Egzozu arkaya koymuşlar ama öyle olursa tek kişilik olur gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar