sizi iki tekerden ne soğutabilir? aileniz sevgiliniz maddiyat...?

Ö.Z.€.R;954093' Alıntı:
Ben motosiklet tutkunuyum, motosiklete aşığım, motosiklet benim herşeyim gibi boş lafları konuşmanın hiç bir anlamı yok.

Eğer insanın içindeyse bu sevgi, zaten hiç kimse soğutamaz. Paran yoktur alamazsın. Ailen baskı yapıyordur kullanamazsın.Bunlar insanı motosikletten soğutmaz sadece ayırır.

kardesım alnından opmek ıstıyorum tam benı anlatmıssın.....:):mrgreen:

birkaç saate kadar hiç bişe diyodum kaza bile yaptık sevgilimle beraber refuja carptık topladık kendimizi devam ettik yola
ama bugün sevgilim bi amcaya carptı tek basınaydı psikolajikmen cökmüş durumdayım eve gelene kadar yanımdan gecen motorlara bi acaip baktım garip bi durum bu kadar etkilencem aklıma gelmezdi
soğumuş olabilirmiyim dersiniz:silent::silent::silent:

en kısa zamanda atlatman dileğiyle işte sğumaktan kastım yani benim seçeneklerim çeşitli baskılardı ama birde spğumanın bu yönü var işte herhangi bir kaza yada tehlike atlatmak bunlarda soğutabiliyor ,bu psikolojiyi atlatıcağınızı umuyorum geçmiş olsun

valla iki teker iki ayağım gibi benim hayat tarzım onsuz yapamam otoyola çıkıp vın vın vın diyip ibre 280 e yapışınca sadece motor sen ve ölüm kokusu oluyo bunu göze alan birinin karşısına çıkıp motordan vazgeç denilmez benim babam 30 senelik motorcu annemde onunla binio oda bi o kadar vardır amcam akrabalarım bütün çevrem motorcu eeee kız arkadaşıma gelince sevmesede alışcak mecbur benim motor sevgimi bilio asla önüme geçmez bu konuda...

sen allahın sevgili kuluymuşsun be kayku :mrgreen: bütün aile motorcu senin bu topickte işin ne dostum bozdun çökerttn moralimi başlığa bi bak:cherry::mrgreen::queen: tebrik ediyorum aileni

benı motorumdan sadece benım bı tur ıcın verdıgım ve onunda 100 metre ıcındekı baska bı kısıye vermesı sonucu dusmesı ve neredeyse 1 hafta gecmesıne ragmen hala gereklı parcaların alınmamıs ve tamırata baslanmamıs olmasından baska hıcbırsey sogutamaz ve hıc kımse benım almıs oldugum bıseye karısamaz sadece kendı fıkırlerını soyleme hakları vardır ve oda cekıncelerınden dolayı hep ıyı yonde olur motosıklet bana gore herkonuda ınsanın ozgur olmasından baska bısey degıldır .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en kısa zamanda atlatman dileğiyle işte sğumaktan kastım yani benim seçeneklerim çeşitli baskılardı ama birde spğumanın bu yönü var işte herhangi bir kaza yada tehlike atlatmak bunlarda soğutabiliyor ,bu psikolojiyi atlatıcağınızı umuyorum geçmiş olsun

yaa kazayı ben yapsam ve ya beraber yapsak bu kadar etkilenmezdim ama tek basına oluncaa böle oldu sanırım yani herşey olup bittikten sonra yanına gittim :pale:

beni motordan soğutan tekşey havaların soğuk olması :) onundışında hiçbişey beni sevgilimden soğutamaz.

beni hiç birşey bu sevdadan vazgeçiremez 17 yıldırda kimse vazgeçiremedi bundan sonra zor ancak mezarda ölümüne kankayız motorumla ben

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
soğumam motorsikletten içimdeki o tutkuyu atamam ama birğün motorsiklet süremez hale gelirsem yada seytan kulana kurşun sakat kalırsam :pale:ancak ozaman ben kendi kendimi (motosiklet sevgisini ve tutkusunu bastırarak) kandırarak motosikletten soğuturum kendimi nedenmi ? Kedi ulaçamadığı cigere pis dermiş de ondan :wiinkk:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kadın dırdırı :cherry:

Kendine şu soruyu sormalısın bence."Ben motorsikletim olmadan mutlu olabilirmiyim , onsuz yapabilirmiyim?" Sevdiklerinin düşüncesi tabiki önemli ama hayat senin hayatın , önemli olan da budur.Çünkü sen mutlu olacağın şeyi yapmak istiyorsun fakat çevrendekiler istemiyor , peki şu açıdan bakarsak sen mutsuz olduğunda onlar mutlu olabilecek mi?
Herkesin taviz vermesi gereken konular vardır fakat sen sorunun cevabını yanıtlayabiliyorsan burada ne yapman gerektiğini zaten bulacaksın.Seni seven insanlar zaten sana destek olacaktır , bugün olmasa da yarın anlayacaklardır senin gerçekten ne istediğini.
Yapman gereken tek şey kendini dinlemek , ve bunu motorun üstündeyken yaparsan cevabını daha kolay bulacaksın ...
Aileni ikna etmen zor olmasa da kız arkadaşın konusunda işin biraz zor , çünkü kızlarla uğraşmak zor :)
Sana bol şanslar ...

Allah göstermesin ama, sakat kalmadıkça motosikletten kopabileceğimi sanmıyorum.
Soğumak mevzusuna gelince, sevgili fln dinlemem, motorumu sevmeyenden buz gibi soğurum.:)

Motora bin oğlum...Motor hayattır...Hatırlayanlar vardır bunu.Büyük konuşmak istemem ama şu an soğutabilecek hiçbir neden aklıma gelmiyor belki kısa süreli uzaklaştırabilir ama soğutabilir mi bilmem :wiinkk:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Gündemi değiştirmiş gördüm kendimi:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar