sizi iki tekerden ne soğutabilir? aileniz sevgiliniz maddiyat...?

bu boş laflar tarafına takılmazsak haklısın ama birini bıktırırsan yorulur benim anlattığım bu

Son düzenleme:
Beni şu sıralar kötü hava şartları motordan baya soğutmakta:salut:Daha doğrusu Isparta'dan soğutmakta.Şöyle Aydın, İzmir, Mersin, Antalya gibi bi yerde olsaydım.:salut:

burdurdayım hesap et bir haftada 397km yapmışım bu soğukta,fakat durumum manevi soğuk filan takmıyorum ben :)

benım kız arkadasım ailem arkadaslarım karsıydı ama vazgecıremedıler suandada butun arklarımın motoru var ailemi alıstırdım ve en sevdıgım artcımda kız arkadasım baktılar vazgeciremiyolar yapcakları bısey yok

her şeyin ilacı zaman denilenlerden anladığım kadarıyla 4 yıl oldu bi 44 yıl daha bekleyeceğiz sanırım herkese teşekkürler

Bence tereddüt etme, sonuçta belli bir yaşa gelmişsin. Açıkca onlarla konuşman senin ciddiyetini belli etmen demektir. En azından motor kullandığından haberleri olur. Sana sadece nasihat ederler dikkat etmen konusunda ama bir daha büyük ölçüde engelleyici bir şey yapacaklarını sanmıyorum...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi 2 tekerin yerini hiçbişey tutmaz kızan kızsın darılan darılsın banane
hayatta herkezin bir tutkusu vardır bana motoru yasakladılar hakkımı helal etmem dediler aldırmam parçalarım benzin döker yakarım dediler hiç birini dinlemedim ya motor ya ben dediler dinlemedim yavaş sür dediler dinlemedim yaşım 2 hafta sonra 24 oluyor 8 senedir motosiklet kullanıyorum ve her tarzda motosiklet kullandım kimse vazgeçiremez ibretlik video yada fotoğraf gösteriyolar aldırmıyorum bu sevda mezarda biter.

ALLAH a şükür bu güne kadar kazam olmadı inşallah bundan sonrada olmaz çok dikkatliyimdir ekipmanlarımı takarım gaza basarım sürat 70 i geçmez keyfime bakarım..

evet dediğimde o zaten belli bir yaştayız kimsenin gönlü kırılmasın merak etmesinler diyosun ama yok bakalım bizler evlatlarımıza nasıl davranıcaz en büyük bedduaları allah sana senin gibi evlat versindir:cherry: keşke verse diyorum ama allahım vermesin bana benim gibi evlat :p ekipman önemli insan kendini düşünmüyorsa arkasındakileri düşnerek bir daha motora binemeyeceğini düşünerek hareket ederse bunun önemini anlar ,büyük bir kazadan sonra hiç birşeyin anlamı kalmıyor olan oluyor herkese kazasız belasız sürüşler

ne zaman olur bilemiyorum ama allah uzun ömür verirse bir gün kendi kendime.. tamam artık yeter diyeceğim zaman olucak diye umuyorum onun haricinde ne doğa ne ailem ne de birgün olacak sevgilim nede istanbul trafiği beni durduramaz.:cat:kısacası özğürlüğümü kimse elimden alamaz buna müsade etmem..:cat::cat::wiinkk::bounce::bounce:

arkadaşlar benim yaşım 42 benim motorla tanışman 5 sene evvel şindi bu bir tutku bu tutku başka bişe öyle bir an geliyor motorumu ayrı tutuyorum çünki beni yarı yolda bırakmıyor :cat:

baktım ama nasıl alıştırabilirm artçı yapabilirm tarzında topick vardı benimki biraz daha farklı bir boyut reddetcekler yani onun bile muhabbeti yapıldı ilk motorumu benden habersiz sattılar bu derece :pr: şimdi yumuşama evresindeler yapıcağım ters bi hareket herşeyi berbat edebilir umarım anladın:) araştırmadan açmadım konuyu yani.

Bir keresinde ailem ile aramda geçen bir diyolag sonucu motorumu satacaklarını sölediler...Aldıkları tehdit onlara yetti.Motor benim size noluyor karakol orada çalıntı die anında aratmayı başlarım.Alan da satan da içeri girersiniz...Bu onlara yetti.Açıkçası kolayına bişeyin soğutacağını düşünmüyorum ama.Çok yakınım ciddi ölümlü bir kaza geçirse gözden geçiririm.Ya da büyük bir kaza atlatsam bir süre ara verebilirim...

herkse motosikletim var dediğinde. İlk söyledikleri şey
-- Aaa cık cık cık
-- o kadar para vereceğine araba alırdın
-- hemen sat bence rüzgar yer hasta olursun
bla bla bla...

yaw kullanmayan nereden bilecek motosikletin ne demek olduğunu ve insana verdiği hissiyatı ?

4 ay önce motosiklete karşı insanlardım şimdi ise hayat idolum. Hayalimdeki motosiklet Yamaha r6, ancak en az 5 sene daha motosiklet tecrübesine ihtiyacım var onu sürmek için.

Yani motosiklet sevdasının bitmesi için sebeb aramamak lazım. Bu bir tutku, nefes almak gibi.

Soru şuna benziyor - Nefes alma alışkanlığınızdan ne zaman vazgeçersiniz ?
Bilmem anlatabildim mi ?

asm

Dağa taşa gitmek için mutlaka bir motorum olur Allah izin verirse ama beni şehir içinde motor sürmekten vazgeçirecek tek şey bu diye düşünüyorum :)
17372_1146842448.jpg

STI%205.JPG

Ailemin isteklerini kesinlikle gözardı etmem. Hava karanlıksa,yerler kaygan ise,trafik kalabalık ise "motora binme" derler bazen. Bende gönülleri olsun diye alternatifleri tercih ederim. (araba,metro vs.)

Dediğim gibi dağ taş,doğa gezmesinde motorun keyfini verecek başka bir araç tanımıyorum. Ama şehir içinde vazgeçebilirim maddi yönden durumum iyi olursa :) (Allah başka eksik göstermesin.Büyükte konuşmayalım...)

arkadaşım kimse yanlış anlamasın ama kim nederse desin ne yapsa yapsın lastiklerimizdeki hava kadar boşşşş yani aşk bu yani gönülden kimse kopartamaz kopardınğını sanar ama sadece üstü küllenirrr üzme kendini aşkımıza elbet alışacaklar

hocam bence asıl sehiriçi için onemli motor.Soyledigin cadde!!! için ise bilemem tabii

ben kucuklugumden beri motosiklete binmek istedim ama hep korktum cunki araba kullanısımın farkındaydım.cok gecmez kesin olurum diyordum .birgun geldi bir arkadasım ben motosiklet ehliyeti için yazılmaya gidiyorum dedi bende -Dur bende geliyorum dedim ve gittik yazıldık.evde soguk bir ruzgar esti 1 sene motor almadım fakat hep arastırdım hep dergiler internet te sayfalar vs. aradan 1 sene gecti trafik cok sıkısıktı bahane gostererek ilk motorumu aldım 100 cc di korkmadılar 50 yapıyor dedim.sana kucuk dediler aldıktan 15 gun sonra sattım x8 200 aldım ve simdi 250 sini aldım

dediğim odur ki ehliyetin varmı bilmiyorum once onu hallet ve sonra senin için onemli oldugunu konuya onem vererek yakastıgını bilsinler

Son düzenleme:
arkadaşım kimse yanlış anlamasın ama kim nederse desin ne yapsa yapsın lastiklerimizdeki hava kadar boşşşş yani aşk bu yani gönülden kimse kopartamaz kopardınğını sanar ama sadece üstü küllenirrr üzme kendini aşkımıza elbet alışacaklar

hehehehe aynen dostum herkesin çok güzel başkaldırış hikayesi varmış hakkaten yalnız olmadığımı anladım :mrgreen:

asm

hocam bence asıl sehiriçi için onemli motor.Soyledigin cadde!!! için ise bilemem tabii

ben kucuklugumden beri motosiklete binmek istedim ama hep korktum cunki araba kullanısımın farkındaydım.cok gecmez kesin olurum diyordum .birgun geldi bir arkadasım ben motosiklet ehliyeti için yazılmaya gidiyorum dedi bende -Dur bende geliyorum dedim ve gittik yazıldık.evde soguk bir ruzgar esti 1 sene motor almadım fakat hep arastırdım hep dergiler internet te sayfalar vs. aradan 1 sene gecti trafik cok sıkısıktı bahane gostererek ilk motorumu aldım 100 cc di korkmadılar 50 yapıyor dedim.sana kucuk dediler aldıktan 15 gun sonra sattım x8 200 aldım ve simdi 250 sini aldım

dediğim odur ki ehliyetin varmı bilmiyorum once onu hallet ve sonra senin için onemli oldugunu konuya onem vererek yakastıgını bilsinler

İstanbul'un sıkışık trafiğini hesaba katmıyoruz tabi

Tüm etkenleri sıfıra indirdik zahiren :)

Motorun tehlike(dışardan gelen tehlike)yönü insanı biraz soğutuyor (motora binen kişinin yakınlarını)

Maddiyat ve biraz da ABS+Airbag+Klima..LPG denen olay da her şeyi berbat ediyor..LPG ile şehir içinde 16 Kuruş,uzun yolda 13-14 kuruş yakıyor araba..Bir de Alanya'nın yaz sıcağı ve özellikle neminden dolayı asıl motorun zevkinin çıkacağı yaz mevsiminde kasksız motora binmeye töbeli olduğum için binbir zahmetle jöle manyağı yapıp,dikip parlattığım saçlarım kaskın içinde boynunu bükünce işin tadı kaçıyor..:pr: Motor yürüyünce iyi durunca ter de basmaz mı iyice sinir oluyorum.Araba da klima olayı işi kurtarıyor Allah'tan..:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
birkaç saate kadar hiç bişe diyodum kaza bile yaptık sevgilimle beraber refuja carptık topladık kendimizi devam ettik yola
ama bugün sevgilim bi amcaya carptı tek basınaydı psikolajikmen cökmüş durumdayım eve gelene kadar yanımdan gecen motorlara bi acaip baktım garip bi durum bu kadar etkilencem aklıma gelmezdi
soğumuş olabilirmiyim dersiniz:silent::silent::silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar