- Konu Yazar
bu boş laflar tarafına takılmazsak haklısın ama birini bıktırırsan yorulur benim anlattığım bu
Son düzenleme:
baktım ama nasıl alıştırabilirm artçı yapabilirm tarzında topick vardı benimki biraz daha farklı bir boyut reddetcekler yani onun bile muhabbeti yapıldı ilk motorumu benden habersiz sattılar bu derecer: şimdi yumuşama evresindeler yapıcağım ters bi hareket herşeyi berbat edebilir umarım anladın
araştırmadan açmadım konuyu yani.
arkadaşım kimse yanlış anlamasın ama kim nederse desin ne yapsa yapsın lastiklerimizdeki hava kadar boşşşş yani aşk bu yani gönülden kimse kopartamaz kopardınğını sanar ama sadece üstü küllenirrr üzme kendini aşkımıza elbet alışacaklar
hocam bence asıl sehiriçi için onemli motor.Soyledigin cadde!!! için ise bilemem tabii
ben kucuklugumden beri motosiklete binmek istedim ama hep korktum cunki araba kullanısımın farkındaydım.cok gecmez kesin olurum diyordum .birgun geldi bir arkadasım ben motosiklet ehliyeti için yazılmaya gidiyorum dedi bende -Dur bende geliyorum dedim ve gittik yazıldık.evde soguk bir ruzgar esti 1 sene motor almadım fakat hep arastırdım hep dergiler internet te sayfalar vs. aradan 1 sene gecti trafik cok sıkısıktı bahane gostererek ilk motorumu aldım 100 cc di korkmadılar 50 yapıyor dedim.sana kucuk dediler aldıktan 15 gun sonra sattım x8 200 aldım ve simdi 250 sini aldım
dediğim odur ki ehliyetin varmı bilmiyorum once onu hallet ve sonra senin için onemli oldugunu konuya onem vererek yakastıgını bilsinler