Alıntıladığım mesajlar zaman sıralamasına göre geriden öne doğru. İşte bu yüzden kızıyorum, bilmeden konuşuyorsunuz, beleş yargılarınız var ve doğru düzgün sebep yokken, söylesenize bana nedir bana karşı olan bu saldırganlık? Ben anlamadım hadi siz anlatın. Ben sadece sizin saldırınıza karşılık saldırıyla cevap veriyorum? Tavuğunuza kış mı dedim? Özür dilerim bayım ama ben sizin egolarınızın strest topu değilim.
Geçen lise arkaşımı gördüm,evlenmiş çoluk çocuğa karışmış,mini mini yavrucağı olmuş.
Kilolanmış,saç rengi değişmiş,bir tuhaf mutasyona uğramış mübarek.
Şahsen kendini zor tanıdım.
Siz ilkokul arkaşınızı nasıl tanıyorsunuz ya?
"Kadınlar iyidir hoştur seviniz ama fazla da ciddiye almayınız." Bu nasıl iğrenç bir cümledir ki, bu cümleyi söyleyen insan nasıl bir beyne sahiptir ki?
Feminist değilim demişsiniz ben de kadın düşmanı değilim. Kadınlar hakkındaki çıkarımlarım da kadınlarla yaşadığım tecrübeler ve bizzat gözlemlerimden kaynaklı. Az çok kadın nedir ne değildir biliyorum. Düşüncemi belirtince hemen iğrenç yaftasını yapıştırıp nasıl bir beyne sahip olduğumu sorgulamışsınız. Cümlemde bir iğrençlik olmadığı gibi konuyu açan üyeye direkt bir hakaret ya da sözlü saldırı da yok. Neyse yazarken sıkıldım kime ne anlatıyorum ki zaten.
size sadece gülümseyerek cevap vermek istiyorum![]()
![]()
![]()
Feminist değilim demişsiniz ben de kadın düşmanı değilim. Kadınlar hakkındaki çıkarımlarım da kadınlarla yaşadığım tecrübeler ve bizzat gözlemlerimden kaynaklı. Az çok kadın nedir ne değildir biliyorum. Düşüncemi belirtince hemen iğrenç yaftasını yapıştırıp nasıl bir beyne sahip olduğumu sorgulamışsınız. Cümlemde bir iğrençlik olmadığı gibi konuyu açan üyeye direkt bir hakaret ya da sözlü saldırı da yok. Neyse yazarken sıkıldım kime ne anlatıyorum ki zaten.
arkadaşım, o yaptığın yorum cidden saçma bir yorum. bunun tartışılacak bir yanı yok. Bir şahsın fevriliği üstünden tüm kadınları ciddiye alınmayacak varlıklar olarak nitelemişsin. Belki kendi felsefenizde böyledir, saygı duyarım. ancak toplumun içinde, hele böyle gergin bir ortamda bu yaptığınız sadece bir nevi provokasyona girer. tavsiyem bunu savunmak yerine, bence yanlış anlaşıldığınızı özür dileyerek belirtmeniz. Tabi siz bilirsiniz...
Selam ceyda hanım bencede çok haklısınız. İsterseniz birer çay içip bu elim vaka hakkında istişare yapabiliriz.
Haklısınız boş eleştiriye açık değilim. Öz eleştiri başımın tacı. Yaparsanız dinlerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------
Ceyda hanım,öz eleştiri insanın kendi kendini eleştirmesidir. Konu benimle alakalı değil, ancak kastettiğiniz oysa, çok öz eleştiri yaparım. Bence sizde yapın.
Ayrıca mesajımda eleştirel bir yaklaşım yoktu. İstiare ise bolca mevcuttur. Neyse tırnaklarınızdan ve gözlerinizden uzaklara, başka başlıklara yol alıyorum.
Kask kameranızda varsa keşke kafasına kaskla vursaydınız,hem burda hemde sosyal platformlarda haklı olduğunuz için müthiş hit alırdınız,ünlü olurdunuz..
Türkiye'dende böyle motosikletçi ablalarımız çıkarmı acaba ?
https://www.youtube.com/watch?v=7dyr1iX8HD0