Leyli..hahhh bir siz eksiktiniz..biz bırakın tartışma ortamını, kadın olarak forumdaki erkekleri azarlar modda takılmayın derken..tam da siz çıka geldiniz..o zaman ben de size şöyle söylemek zorundayım.. bir insana bir adım gelebilmek için önce bulunduğunuz konumdan bir adım geriye gider iseniz ne oluyor ise , sizin bahsettiğiniz positif ayrımcılık beklemek zaten sorunun kökeni.. kimin umrunda kadın veya erkek.. insan olarak eşit varlıklar olmayı denemek lazımdır toplumlarda.. illa ayrım beklenecek ise tüm dünya için sadece ve sadece savunmasız çocuklara ve hayvanlara positif ayrımcılık olabilir insandan başka her şeye benzetilebilecek canlılar için.. ben size soruyorum ( kız-erkek çocuğa ve hayvanlara ,yetişkin -ergen KADIN VE ERKEK hangisi zulmediyor. kimse kimsenin aklı ile alay etmesin. İNSAN eşitliği olan yerde ayrıya gayrıya gerek duyulmaz kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz Allah aşkına.
Hah bir de siz eksiktiniz derken ne demek istediğinizi anlamadım? Vurun abalıya şeklinde devam mı etmek istiyorsunuz? Bir de şu cümlenizde ne demek istediğinizi anlamadım "bir insana bir adım gelebilmek için önce bulunduğunuz konumdan bir adım geriye gider iseniz ne oluyor ise , sizin bahsettiğiniz positif ayrımcılık beklemek zaten sorunun kökeni." Pozitif ayrımcılık beklemiyorum, ben şu an olduğum yere(erkek egemen bir sektörde çalışıyorum) tırnaklarımla kazıya kazıya geldim, kimseden ayrımcılık beklemeden. Ama bu ülkede pozitif ayrımcılık olmak zorunda, çünkü sizin gibi düşünen erkeklerle yaşamak zorundayız, sizin gibi düşünen erkeklere maruz kalmak zorundayız her gün.
Kimse kimsenin aklıyla alay etmesin derken de siz benim aklımla alay etmeye çalışıyorsunuz kimin umrunda kadın-erkek diyerek. Bırakın Allah aşkına, biz Türkiye'de yaşıyoruz. Evet 21. yüzyılda yaşıyoruz ama Türkiye'nin 21. yüzyılında yaşıyoruz. Kimse kimseyi kandırmaya kalkmasın, kadının ezilmediği, aşağılanmadığı bir sokak gösterin bana, sizi alnınızdan öpeceğim!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------
Leyli..hahhh bir siz eksiktiniz..biz bırakın tartışma ortamını, kadın olarak forumdaki erkekleri azarlar modda takılmayın derken..tam da siz çıka geldiniz..o zaman ben de size şöyle söylemek zorundayım.. bir insana bir adım gelebilmek için önce bulunduğunuz konumdan bir adım geriye gider iseniz ne oluyor ise , sizin bahsettiğiniz positif ayrımcılık beklemek zaten sorunun kökeni.. kimin umrunda kadın veya erkek.. insan olarak eşit varlıklar olmayı denemek lazımdır toplumlarda.. illa ayrım beklenecek ise tüm dünya için sadece ve sadece savunmasız çocuklara ve hayvanlara positif ayrımcılık olabilir insandan başka her şeye benzetilebilecek canlılar için.. ben size soruyorum ( kız-erkek çocuğa ve hayvanlara ,yetişkin -ergen KADIN VE ERKEK hangisi zulmediyor. kimse kimsenin aklı ile alay etmesin. İNSAN eşitliği olan yerde ayrıya gayrıya gerek duyulmaz kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz Allah aşkına. Yoksa siz de mi Amerika Birleşik Mikser Devletini veya İngiliz Zulm Krallığını medeniyetin , demokrasinin beşiği zannedenlerdenmisiniz... Biraz Norveç-İsveç-Danimarka-İzlanda ile ilgili bilgiler edinin bakın bakalım size yahudi medya tarafından masal gibi onlarca yıldır anlatılan kadın-erkek-medeniyet-refah-saygı-sevgi kavramları nerelerde doğru yaşanıyor. İşte tam olarak hala tartışma yapmaya çalıştığınız platformlar bile yahudi icadı, dert millet kavga etsin-tartışsın.. ceviz kabuğunu doldurmayacak meselelerde biraz sükunet ve saygı lütfen.
Ben yazdıktan sonra mesajınızı düzenlemişsiniz, ben insanların milletine, ırkına, ten rengine, dinine bakmam o insana medeni diyebilmek için. O sizin kendi tercihiniz. Benim için insanın Yahudisi, Amerikalısı, İngilizi, İsveçlisi, Norveçlisi(sizin verdiğiniz örnekler) yoktur. Benim için iyi insanlar vardır, bir de diğerleri.
Saygı görmek istiyorsanız da önce saygı göstermelisiniz. Neden ben gelene dek bu erkeklerin bu kıza bu kadar çok yazmasına mani olmaya çalışmadınız da ben geldikten sonra bir siz eksiktiniz diyorsunuz? Aynı tarzdaki erkeklere laf edilmesi sizi rahatsız mı etti?