Önce, kutluyorum seni kardeşim. Neredeyse 1,5 yıl geçtikten sonra bu topiğine sahip çıktığın için; yani, topik kirliliği yaratmadığın için. Sonra da sitemlerimi iletiyorum; hani chooper alacaktın? Ne bu şimdi? Bu motosikletin görünümü racing ama motoru chooper yahu!
Yeniden hoşgeldin arkadaşım inşallah bu sefer kalıcı ve katılımcı olursun :rendeer:
motorun hayırlı ugurlu olsun.:cat:
hoşgeldin
motorun hayırlı olsun, maaşallah.
kazasız belasız günler dileğiyle.:cat:
:bounce:
benim soyadımda ekşioğlu. akrabaymışız
hoş geldin motorun hayırlı olsun :rendeer:
olur motora binişimi, motoru tutuşumu, motora yaklaşımımı vs.de görüntüler eklerim =)
teşekkürler, siteye 2 sene sonra tekrar döndüm ama motora dönüşüm dah uzun oldu yaklaşık 2001-02'den beri hiç binmemiştim bile.
:Ewt Ewt Hepsini İstiyoruz![]()
kask hep filede duruyor galiba![]()
sıkışık trafikte ve 50-60 ı geçmiyceğim yerlerde =) bi kere ataşehire çıkarken fileden kaçtı yerde yuvarlandıda bayagı arkadan bi araba kaptı getirdi bana dedi onu arkaya diil kafana takıcaksın =) dediğim gbi basmadıkça takmıoyorm, toz vs. gibi şeyler içidne güneş gözlüüğü kulanıorum =):queen::cat::rendeer:
hocam yerde yuvarlanmış kaskı çöpe at işe yaramaz :cat: , saatte 30 km/h hızla kafanı bi yere çarpan bi insan muhtemelen ölür , ayrıca biliyorum saçların bozulacak ama lütfen takın şu kaskı :wiinkk: