size bir sorum var??

merhaba arkadaslar size bişey soracagım yeni motor almayı dusunuyorum ve 99 model 900 km de honda titan (japon malı) kapalı garaj motoru buldum sizce nasıl uygunmudur sizce fiyatı nedir kabataslak bişeyler soylerseniz motor baya temiz ona gore kıyaslarsanız sevinirim..

yorumlarınızı bekliyorum...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gerçekten temiz 900 km deyse kaçırma al....Hatta sen almassan bana haber ver alayım....

merhaba arkadaslar size bişey soracagım yeni motor almayı dusunuyorum ve 99 model 900 km de honda titan (japon malı) kapalı garaj motoru buldum sizce nasıl uygunmudur sizce fiyatı nedir kabataslak bişeyler soylerseniz motor baya temiz ona gore kıyaslarsanız sevinirim..

yorumlarınızı bekliyorum...

nasıl böyle bir motor oluyor.8 yıllık motor 900km olması hiç inandırıcı değil:cat: Bence bir gariplik var bu işde iyi düşün derim.Ne kadar fiyata buldun?km ile oynanmış olabilir.Peki dış aksamları nasıl temiz gözüküyormuydu?

nasıl böyle bir motor oluyor.8 yıllık motor 900km olması hiç inandırıcı değil:cat: Bence bir gariplik var bu işde iyi düşün derim.Ne kadar fiyata buldun?km ile oynanmış olabilir.Peki dış aksamları nasıl temiz gözüküyormuydu?

kesınlıkle 8 yıllık bır motor 900 km de neredeyse ımkansız gıbı..pamuk ıcınde mı saklamıs dersınız?bence km telını sokup bır sure oyle kullanmıstır..

Sanmiyorum Ama Öyle BİŞeyse.........km Telİ Felan SÖkÜlme İŞİ Normaldİr!!!!gerÇek İse Almazsan Bİze Haber Ver

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben 3 senelık bısıkletımle ondan cok yol yapmısımdır.....hız göstergelı..arka stoplu.3 tane farlı.3 tane dınamolu......v-break frenlı......3 sene ıcınde 10 defa km sıfırlamısımdır....99 dan sonra yokta ondan yanıııı....
bencede bı garıplık var abıcım....

kontak anahtarı orjinal ve lastikleri az aşınmışsa çok temizse doğru olabilir al derim honda iyidir

biraz sahibini sıkıştır sonuçta 8 yıllık de bak burdada çizik var hesabı anladın sen onu 1250 ver anca dersin 2007 fiyatı ha japon ha çin aynı insan dersin hadi hayırlı olsun

arkadaslar yorumlarınız için tesekkur ederim sahibi gercekten 900 km yapmış ve garajına koymuş arac gercekten az kullanılmış yalnız fiyatı bana biraz ucuk geldi o konudada fikrinizi alayım dedim motora 2200 tl istoyo sizce bu fiyat biraz cokmu

yok artık
ımkanı yok olmaz ya okadar az
bu kadar zaman nıye satmamıs sımdı satması aklına gelmıs:)
belkı km sıfırlanmıstır rektıfıyeden sora fln?

Bilmemki 8 yil ve 900 km:silent: bence dikkat et, herseyden once motoru almaya kalkissan bile mutlaka asfaltta biraz perfonmans denemesi falan yap ivmelenmesini, son hizini falan kontrol et. Eger gercekten adam hakli ve 900 km deyse ben o motorun veriminden biraz suphe ederim dogrusu. YATIKLASMIS olabilir motoru

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaslar yorumlarınız için tesekkur ederim sahibi gercekten 900 km yapmış ve garajına koymuş arac gercekten az kullanılmış yalnız fiyatı bana biraz ucuk geldi o konudada fikrinizi alayım dedim motora 2200 tl istoyo sizce bu fiyat biraz cokmu

Eğer orjinal km deyse hiç durma...ama iyice öğren...Emin ol 0 ını alsan ondan aldığın verimi alamassın...Üstelik 4000 ytl yi geçkin fiyatı var...

Ben hala 99 modeline biniyorum ...Orjinal motoru var...Günde ortalama 100 km falan yapıyorum....Hala taş gibi..Bir kaç önemsiz arızaları dışında...

Çok da az yakıyor....Memnun kalırsın...:cat:

ilginç,ama fiyat yüksek sanki,gerçi benim memleketimde 98-99-00 modelleri ortalama kmde olanları halen 1700-2000 arası müşteri buluyor,bence max.2000ytl uygun alım satım masrafınıda düşünürsen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar