Sizde Otobüs Egzost'unda Isınanlardanmısınız?

Az önce iş için birinci köprüden karşıya geçtim ve hava birkac gun öncesine göre oldukca serin, kapalı hatta soguk bile diyebilirim! Özellikle serin havalarda ruzgarında etkisiyle bilirsiniz sıcaklık daha dusuk seviyelerde hissedilir. Aralık ayında -3 derecede motosiklet kullanan biri olarak daha ziyade kışın bu hareketi yapsamda bugun bu serin havada yine solugu otobüslerin egzostlarında aldım! Walla soba gibi iliklerime kadar bi-guzel ısınıyorum oohhhh!! :cherry:

Sizde serin veya soguk havalarda ışıklarda veya yogun trafikte buyuk araçların egzost dumanında ısınanlardanmısınız yoksa bunu yapan sayılı kırıklardan birimiyim? :p

iğrenç ya o eksozun dumanı sigaradan alkondan beter zararlı, iğrenç bir koku siner insanın üstüne ::arrow::

hakkaten insanın üzerine siner o koku ya zararıda cabası:mrgreen:

Canım saatlerce kalmıyorum zaten 10-15 sn en fazla ilaç gibi geliyor direk damardan! Ama ben severim benzin, egzost, yeni basılmış dergi, gazete vs gibi seylerin kokularını :cherry:

abi bazısı tam kızartma yağı gibi kokuyor biyo dizel canım kızartma istiyor sonra karnım acıkıyor :)

bence sayılı kırıklardansın o pis koku kara duman çekilirmi be hehhe.
bi de karsıya geciyorum demişinde anadolu yakasında oturana göre karsı var avrupa yakasında oturana göre karsı var hangi karsıdan karsıya gectin???

Sende abarttın olayı iyice elinden gelse inip aşagı otobüsü yersin hamburger gibi!! :p

abi abarttığım bişey yok çünkü geçensene 18 mart kutlamalarına motorumla gitmiştim bitane otobüs denk geldi önümde geçemiyorumda zaten yollar dar birde 18 mart günü malum heryer kalabalık nasıl kokuyor biliyormusun karaduman nedediğini bilmiyor başıma geldiği içün dedim :)

eğer denemediyseniz yorum yapmayın arkadaşlar pirinfarina nın dediği gibi abzen çook işe yarıyor soğuk havada biz zor hava şartlarında yatmıyoruz bazıları gibi karda bile motor sürüyoruz gerektiğinde o yüzden çok iyi oluyor otobüs minübüs artık ne varsa peşinde gitmek...

motosiklete zaten akıllısı binmez hepimiz zaten kırıgız oda birşeymi biz daha ne kırıklıklar yapıyoruzda söylemeye dilim varmıyor

bu sabah birinci köprüden geçerken eski model ikaruslardan biri sağıma denkgeldi. arkadaşın dediği gibi havabayağı soğuktu.:silent: 80 km hızla giderken otobüsün eksozu öyle bir ısıttıki sanki yanında soba yanıyormuş gibi güzel geldi.:cat:buraya kadar tamam çünkü o hızda o gazı solumuyorsun sadece bacakların hizasına geliyor yani. ama duran trafikte bencede çok sağlıksız bir durum.:farao:

insanın kafası güzel olur o dumanda

Üstad merakımı bagışla baska topicde'de sordum bu saclar senin orjin saclarınmı? Yolda/sokakta vs boyle kirpi gibimi dolaşıyorsun ciddi ciddi! Walla benim kafa o dumanda ne kadar guzel olursa olsun, senin kafa kadar guzel olmaz bence :silent:

ben de egzoz dumanından çekiniyorum (koku ve zehir nedeniyle) ama otobüsleri yakından takip ediyorum motor ısısını almak için =) yazın ise çok çekilmez oluyor. zaten cehennem gibi güneşi yemişim, kaskın içinde pişiyorum bir de otobüs basıyor ateş gibi egzoz zehirini... illallah dedirtiyor.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Valla ne desem bilmem ki? :bounce:
Bir sıcaklık olduğu kesin.. ama egzost dumanını solumamak şartıyla! Zaten hareket halinde egzost gazı direk sana gelmiyor ve zaten seni ısıtan da egzostun dumanı değil otobüsün kocaman motorunun ortama yaydığı sıcaklık oluyor. Sonuç olarak; faydası yok diyemem ama insan bunalıyor yahu önünde kocaman araç varken... Yani önünü görememek pek hoş bir durum olmamalı!

1960 lı yıllarda otobüs isletmeciliği şimdiki değil o yıllarda magırus chevrolet eski tip otobüslerde ısınmayı şöyle yaparlarmış ekzoslar koridordan gecermiş ekzosun sıcağıda içeriyi ısıtırmış ve ciddiyim ekzos da patlardı ara sıra diyorlar 2 saatlik yolu 6 saatte ğittiğin cabası

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar