- Konu Yazar
sen hıc karda motor surdunmu alışmısın tabı yazda kullanmaya ben cok gezdım ikarusların arkasında en guzelıde halk otobuslerı
Tok aç'ın halinden anlamazmış + 10.000
sen hıc karda motor surdunmu alışmısın tabı yazda kullanmaya ben cok gezdım ikarusların arkasında en guzelıde halk otobuslerı
Canım saatlerce kalmıyorum zaten 10-15 sn en fazla ilaç gibi geliyor direk damardan! Ama ben severim benzin, egzost, yeni basılmış dergi, gazete vs gibi seylerin kokularını :cherry:
motosiklete zaten akıllısı binmez hepimiz zaten kırıgız oda birşeymi biz daha ne kırıklıklar yapıyoruzda söylemeye dilim varmıyor
1960 lı yıllarda otobüs isletmeciliği şimdiki değil o yıllarda magırus chevrolet eski tip otobüslerde ısınmayı şöyle yaparlarmış ekzoslar koridordan gecermiş ekzosun sıcağıda içeriyi ısıtırmış ve ciddiyim ekzos da patlardı ara sıra diyorlar 2 saatlik yolu 6 saatte ğittiğin cabası
egzoz gazından ziyade yeşil mersedes otobüslerinyada uzun yol otobüslerinin motor u arkada olduğu için çok sağlam bi hararet alabilirsiniz en soğukkıi günündebile
tecrübeyele sabittir
fakat önünü z kapandığı için, çıkabilecek çukurlara ve ani tribülanslara hazırlıklı olun derim:cat:
egzoz gazından ziyade yeşil mersedes otobüslerinyada uzun yol otobüslerinin motor u arkada olduğu için çok sağlam bi hararet alabilirsiniz en soğukkıi günündebile
tecrübeyele sabittir
fakat önünü z kapandığı için, çıkabilecek çukurlara ve ani tribülanslara hazırlıklı olun derim:cat: