Sizde gidin, huzur bulun :) sadece 2 Liraya

Güzel bir gezi olmuş.Açıkçası o kadar fotoğraf içerisinde motosikleti merak ettim.:) Kazasız sorunsuz nice gezilere.Saygılarımla.

Güzel bir gezi hemde karlı olmuş; Darıca'ya Kasım 2007' de gitmiştik bizde arkadaşlarla kişi başı 15 YTL almışlardı...Bursa bayağı ucuzmuş gerci 2008 Aralıkta oraya da gittim ama misafir olduğumdan arkadaş almıştı biletleri ücreti bilmiyordum.

Bu pazar hayvanat bahçesine kesin gidiyoruz, kararlıyım.. :cherry: Kaç aydır bende istiyorum bi fırsat olmadı, ama bu pazar kesinn... Ellerine sağlık fotolar için. Aslanla timsah ilgimi çekti :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paylaşım için teşekkürler, hafta sonu oradayım:)

bu güzel geziyi bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Fotograflara bayıldım.

şahane eglenmişşiniz, bravosunuz. eşim gelsin biz de gidicez, çok süper bir fikir vermiş oldun..

o ilk hayvanın türü de 'guinea pig' yani gine domuzu.. evet bir domuz değil ama türünün adı o ve civil civil civildarlar.. :) ben besliyorumda ordan biliyorum..

jr.

Singapur faresi dedikleri bişey var onlardan sanırım hemstırdan irice tawşandan ufakça. "Doğa ve canlı dostu" Lucas dostum sana ve eşine selamlar. =)

Moderatör
Niye benim tüm açtığım konular hortluyo :p Teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için, dediğim gibi sizde gidin huzur bulun :)

Niye benim tüm açtığım konular hortluyo :p Teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için, dediğim gibi sizde gidin huzur bulun :)

Çünkü ben evlenip evlenmediğini merak edip açtığın konulara baktım. Bakarken de bunları gördüm.. :p Görmüşken de yazayim dedim. :mrgreen: Kapişşş... :cherry:

hayvanlarda montlarda harika..:cherry: bende geçen sene almıştım baştan ısınamadım ama gerçekten kullanışlı ve şık duruyorlar..

güzel bir gezi. bursaya gelirken bursa mt ailesine haber verirseniz hep birlikte size eşlik eder kaşılarız bursamıza bekliyoruz

bencede güzel bir fikir izin için iyi bir değerlendirme olmuş o beyaz ilk resimdekilerde hemstır şirin şeyler çok tatlılar paylaşım ve resimler için tşk ler:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:46 PM ----------

:p nerden ne çıkardım dimi...:)

abi alemsin ya nasılda dikkat ettin yaptın bunu :queen:

Tam benim hayalim ya,yani şuanki olduğunuz durum.Çok yakışıyosunuz birbirinize nazar değmesin maşallah :rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar