Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel bir gezi hemde karlı olmuş; Darıca'ya Kasım 2007' de gitmiştik bizde arkadaşlarla kişi başı 15 YTL almışlardı...Bursa bayağı ucuzmuş gerci 2008 Aralıkta oraya da gittim ama misafir olduğumdan arkadaş almıştı biletleri ücreti bilmiyordum.
Bu pazar hayvanat bahçesine kesin gidiyoruz, kararlıyım.. :cherry: Kaç aydır bende istiyorum bi fırsat olmadı, ama bu pazar kesinn... Ellerine sağlık fotolar için. Aslanla timsah ilgimi çekti
şahane eglenmişşiniz, bravosunuz. eşim gelsin biz de gidicez, çok süper bir fikir vermiş oldun..
o ilk hayvanın türü de 'guinea pig' yani gine domuzu.. evet bir domuz değil ama türünün adı o ve civil civil civildarlar.. ben besliyorumda ordan biliyorum..
Çünkü ben evlenip evlenmediğini merak edip açtığın konulara baktım. Bakarken de bunları gördüm.. Görmüşken de yazayim dedim. :mrgreen: Kapişşş... :cherry:
bencede güzel bir fikir izin için iyi bir değerlendirme olmuş o beyaz ilk resimdekilerde hemstır şirin şeyler çok tatlılar paylaşım ve resimler için tşk ler:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:46 PM ----------