Moderatör
- Konu Yazar
Dün gece eşimle beraber film izliyoruz, film de fil vardı. Hemen eşimin daha önceleri Hayvanat Bahçesine gitsek ya cümlesi aklıma geliverdi.Nette kısa bir araştırmadan sonra Darıca'mı Bursa'mı karar verdim. İstikamet Bursa, hem önünden sıkça geçtiğimizden yolu da biliyoruz.Bugün ikimizde izinliydik, ve sabah kahvaltımızı yapıp koyulduk yola. Eşimin nereye gittiğimizden haberi yok, hava feci rüzgarlı, bir ara vazgeçmeyi bile düşündüm, ama pes etmek yok tabiki de
Yanımıza makina almayı unuttuğumuzdan, benim şarjım da bittiğinden, hatunun 2 Mega Pixel cep telefonuyla çekebildik resimleri...
Bunlar nedir, ne cinstir bilmiyorum, tavşan değildi, ne olduğuna dair herhangi bir bilgi de yoktu, ama şirinlerdi ve çok ilginç sesleri vardı.

Timsah görme umuduyla girdiğimiz bir yerde, timsahın kemikleriyle karşılaştık, ama yakın akrabasına bizden selam iletmesini tembihleyip oradan ayrıldık.

Kırmızı popolu maymunlar, bağırdık, seslendik, yırtındık ama umursamadılar. Adam yerine koyup yüzlerini dönmediler bile
Eşimde bende g..nü çekerim deyip çekti 

Resimde ufak gözükebilirler ama gerçekten devekuşu , normalde yaprak ot gibi şeylerle besleniyorlarmış ama kek attık çaktırmadan, afiyetle yediler.

Burada değişik kaz ve ördekler var, manzarası güzeldi..

Cemal beyler, nedense neredeyse tüm hayvanlar alemi öğlen şekerlemesindeydi.

Bu da kuş işte.. Çikolata da yemiyor ayrıca
Kirpikleri de çok etkileyici..

Tükürür dedim ama, oralı bile olmadılar..

Dedim ya hepsi yatıyordu.. Türlü şaklabanlığa rağmen sevdirmedi kendini

Dişleri ürkütücüydü, zaten tamamen ürkütücü..

Kış uykusundan uyanmışlar

Yolda rüzgarla dövüşünce beynime fazla oksijen gitti sanırım

Ailecek oksijeni fazla aldık galiba

Ve son olarak Aslan Kral
Bunlarında ilgisini çekemedik, bi aslanlığını göster kükre ama değil mi.. Yok, kedinin büyüğü işte, yatıyorlar bütün gün..

Gerçekten güzel bir gündü, huzur veriyor insana hepsi. Bursa'dan İzmir yoluna girince 500 mt. ileride sağda eğer gitmek isterseniz. Yakınınızda varsa bir Hayvanat Bahçesi, gidin, onları sevin, besleyin, huzur bulun
Bunlar nedir, ne cinstir bilmiyorum, tavşan değildi, ne olduğuna dair herhangi bir bilgi de yoktu, ama şirinlerdi ve çok ilginç sesleri vardı.

Timsah görme umuduyla girdiğimiz bir yerde, timsahın kemikleriyle karşılaştık, ama yakın akrabasına bizden selam iletmesini tembihleyip oradan ayrıldık.

Kırmızı popolu maymunlar, bağırdık, seslendik, yırtındık ama umursamadılar. Adam yerine koyup yüzlerini dönmediler bile

Resimde ufak gözükebilirler ama gerçekten devekuşu , normalde yaprak ot gibi şeylerle besleniyorlarmış ama kek attık çaktırmadan, afiyetle yediler.

Burada değişik kaz ve ördekler var, manzarası güzeldi..

Cemal beyler, nedense neredeyse tüm hayvanlar alemi öğlen şekerlemesindeydi.

Bu da kuş işte.. Çikolata da yemiyor ayrıca

Tükürür dedim ama, oralı bile olmadılar..

Dedim ya hepsi yatıyordu.. Türlü şaklabanlığa rağmen sevdirmedi kendini

Dişleri ürkütücüydü, zaten tamamen ürkütücü..

Kış uykusundan uyanmışlar

Yolda rüzgarla dövüşünce beynime fazla oksijen gitti sanırım

Ailecek oksijeni fazla aldık galiba

Ve son olarak Aslan Kral

Gerçekten güzel bir gündü, huzur veriyor insana hepsi. Bursa'dan İzmir yoluna girince 500 mt. ileride sağda eğer gitmek isterseniz. Yakınınızda varsa bir Hayvanat Bahçesi, gidin, onları sevin, besleyin, huzur bulun