bu motorun litresi videoda ki offroad için xxxxxx larç
200 kilo motorla tek başına araziye girmeye maçası yer mi acaba
hızlandırılmış kısacık sahneler, tek bir hamlelik atlayışlar,
görsel şov maksatlı bir sürüş olmuş..
YBR gibi motorların kış günleri çalıştırması az daha pratik olsa benim vazgeçemeyeceğim bir alet olurdu. En sinir olduğum nokta jigle migle uğraşmaktı. Yakıtından konforuna kadar ben YBR hastasıydım.
Hocam sanirim videodaki adamı tanımıyorsunuz yaptığınız yorumdan anlaşıldığı kadarıyla
Chris Birch denilen malum videodaki adam, GS1200 ile mıcırlı yolda teker yaparak viraj alabilecek yeteneğe sahip "Profesyonel Sürücü" kelimesini şahsen benim gözümde hak eden dünyadaki 5 kişiden biri
Eğer daha önce izlemediyseniz izlemenizi tavsiye ederim, bu başlıktaki konu Chris Birch , Graham jarvis gibi Profesyoneller için geçerli sayılmaz pek.
Çünkü bu adamlar yan yatsa 3 kişinin yerden zor kaldıracağı ağırlıktaki makinalar ile, anlatsam "Kardeş abartma" diyebileceğiniz işler yapıyor![]()
valla ben rahmetli Kemal'i iyi tanırım, TR de kameralara yansımadığı için ne kadar zor yarışları hangi şartlarda bitirdi bilinmez maalesef..
Buyrun bu da Graham Jarvis hakkında yazdığım genel bilgilerdir
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/174095-enduro-krali-graham-jarvis.html
bu adam Yeni Zellanda nin Kenan'ı sayılabilir, baktım yaptığı işler hep şov, bir tanede yerel şampiyonluğu varmış ama etaplarda çekilmiş videoya rastlayamadim..