Ümmet ağabey,öncelikle seni saygıyla selamlıyor ve söyle devam etmek istiyorum
Hayatında Motosiklet nedir bilmeyen,kullanmayan kişiler var aramızda.+Kullanan larda coğunlukta ve bir okadarda bir hevesle başlayıp sonrada çok çabuk sıkılanlar.Bir kere seni eleştirmek adına eleştiri arkasına sığınıp saçma sapan şeyler yazan da olacak söyleyip düşünende,bir kere sen (kesinlikle inanmıyorum)yukarıda yazdığın gibi yapmış olsan dahi, bunu bile başaramayacak ve yapamayacak kapasitede insanlar var,sen boşver motosiklet kullanmak motosiklete binmek zevk deildir,bilakis bilen bilir bir YAŞAM biçimidir,ekran gerisinde sanal alem denen şu forum ortamında klavyeyi eline alan istediğini yazabilir tıpkı şu an benim yaptığım gibi.Fakat sen bunları ciddiye alırsan motosiklet ve motosikletçi ruhuna ters düşersin,boooş ver ne derlerse desinler,sen kendini biliyorsunya o yeter.Senin adına bende diyorumki o yazıları yazarken eleştireceğim derken saçmalayan veya işin dozunu kaçırıp hakaret edenlere,alın kardeşim SİZDE BİR BİLMEM NE MARKASININ MOTOSİKLETİNİ atın kamyonete dolaşın türkiyeyi çekin resimleri yayınlayın forumda,ama yapamazsınız eğer ÜMMET abimiz bunu yapmışsa bile yine saygı duyuyorum yaratıcılığını koymuş ortaya yapmış reklamını SİZ AKIL EDEYDİNİZDE SİZ YAPSAYDINIZ MARKANIZIN REKLAMINI ama nafile yapamadınız bu da sizin basiretsizliğiniz ve vizyon ve misyon unuzun olmadığını gösterir ÜMMET ağabey sen devam et biz seni destekliyoruz