Sizce sonucu ne olur :)

Hiçbir şey olmaz merak etme, A2 aldırıp nasıl motor aldırmıyorlar orasını anlamadım :silent:
Sen adam gibi korumalarını her şeyini al, adam gibi kullan bir şey demezler.
Ben 30 yaşıma geldim bana bile karşı çıkıyorlardı, aldım geldim motoru çektim evin önüne en çok karşı çıkan annem bile "Alınmış alınmıştır" dedi :mrgreen:

Babam b ehliyet almam konusunda baskı yapıyor bende a2 almadan b almam dedim a2 yi aldırıcam önce sonra b yi :D ehliyet konusu bu şekilde yani :)

VIA

Aileni pek tanıma şansımız olmadığından, bence ne olacağını en iyi bilen sensin :cherry:

Bende tam kestiremiyorum neler çıkabilir diye :queen: Daha önce bu şekilde ailesinin kalbine indirmeye yönelik harekette bulunan arkadaşlar abiler olduğu fikri aklıma gelince nelerle karşılaşıldı merak ettim :mrgreen:

motor al ama sizinkilere söyleme arkadaşın falan filan 1 hafta bende kalacak 1 hafta olur 10 gün 1 ay alışırlar o zamana kadar zaten ben böyle almıştım ilk motorumu soraki motorlarım için para dahi almışlıgım oldu ;)

Dostum bendede aynı sorun vardı 1 ay sonra airbagli kask aldım sonra 2.500 e tulum aldım 4ridersten yazlık koruma seti aldım bot eldiven derken herşey bitti sonra motoru çaktım :) alıstıra alıstıra yap yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar