Sizce sonucu ne olur :)

Öncelikle iyi forumlar :) ailem motor almama karşı çıkıyor fakat ehliyeti kendileri aldırıyor (a2). bi gün kredi ile motor alıp ailemin karşına gelip ruhsatı koysam ve kapının önünde gördüğünüz motor artık benim desem sizce ne gibi sonuçlarla karşılaşabilirim :D

Not: Kredi çektiğim takdirde aile yardımı olmadan ödeyebilecek bütçem var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok iyi sonuçlar doğmayacağı kesin:mrgreen: ben motor alınca beraber gezeriz merak etme:)

eğer kendine güveniyorson yani ben bu motoru öderim diyorsan bu kendi ayakların üstünde durduğunu göstererir iyi olur... ama ödeyemezsen hiçde iyi olmaz....

c90

ne desin ailen madem ki aldın çok dikkat et
gözümüzün önünde bahçe sür:pl:
ha birde üç tekeri yokmuydu bunun der::gazla::
şaka bir yana yinede aileni ikna etme yolunu bulursan daha iyi olur::gazla::

Ya anne baba yolda buldum yazık hiç benzin koyanı yok yağ koyanı yok acıdım getirdim . Kapının önünde bakabilir miyim diye sömürüyü dene :p Şaka bi yana almadan önce tatlı dille düşünceni belirt baktın polüm yapıyolar alıcam işte görürsünüz de patlat bombayı :) En fazla o gün kızarlar sonra alışırlar .

kaskı eline al git yanlarına otur hiçbir şey deme onlar bu ne oğlum derler zaten sen de bi üstteki yorumdaki şakayı da eklersin :)

---

sürpriz yapacak olabilirler belki sana

Bende aynı durumdaydım.. Motor alacağımı söyledim olumsuz baktılar.. Niye dediğimde "Tehlikeli,boşver" dediler.. 25 yıldır araba kullanıyorum araba tehlikeli değil mi? Araba, tren, uçak kazalarıda oluyor.. Arabayı size vereceğim, hem motor arabaya göre daha ekonomik olduğundan bahsettim.. Gönülleri oldu.. Hayır deseydiler tüm şartlarıma rağmen ertelerdim.. Gönüllerini almaya çalış derim dostum.. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynısı bende oldu sana şimdiden söyleyeyim :p Eğer parasını,vergisini,ruhsatını cartını curtunu sen ödeyeceksen hayli hayli kabulleniyorlar.
Para çıkmadıkça çene açılmaz.Motor asla olmaz diyen ailem şu an çok tehlikeli ama heves etmiş işte diyorlar :mrgreen: Çünkü parası benden çıktı. :wiinkk:
bu işler böyle :jocolor:

söylediklerinizin hepsi doğru :) eğer alırsam plaka ruhsat sigorta ve kredi herşeyi kendim karşılıycam. aile desteği almadan. sigortalı bir işte çalışıyorum daha doğrusu yeni başladım sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bakalım alıp getirince tepkileri ne olucak :D sizinle seve seve paylaşırım babam kalpten gitti annem sinir krizi geçirdi diye :queen:

bence seninle her konuşana motor muamelesi yap aaaa motor benimle konuştu nasılsın motor gezelim mi biraz ( rahmetlik kemal sunal'ın filmindeki gibi ) filan dersin olmaz mı? :queen: çılgın fikirlerin üstadı gibi hissediyorum kendimi :flower:

Roe

bana da karsı çıktılar, gelirin motosikletle ilgili her şeyin masrafını karşılıyorsa seslerini çıkaramazlar ama onlar ödeyecekse sıkıntı oluyor.ben gelirimle kirayı ödüyorum malum ögrenciyiz pek bişey biriktiremiyorum.babam motosikletten vazgeçeyim diye bana araba almayı düşünüyor

bizim insanımız motor deyince hep bu yarış tarzı ss motorları akıllarına getirdikleri için,hız yapacaksın,düşecek öleceksin mantığıyla yaklaşıyor motor olayına.
ben 2005 yılında okuldan mezun olup maaş almaya başlayınca alacaktım motor ancak ailem özellikle babam sırf motor almayayım diye bana kendisi de yardım ederek araba aldırdı.sonra aradan 2 sene geçti yine başladım motor motor diye ama güzel güzel anlattım,dedim benim amacım hız değil,sadece keyif için yollarda olmak için motora binmek istiyorum dedim.eşimin gönlünü almak için de kask,mont ve dizlik aldım.sonra bindirdim arkama.hız için binmediğimi zaten istesemde hız için tasarlanmamış bir motor olduğunu (ilk motorum gv250 idi) görünce ikna oldu.ve sonrasında artık problem olmadı..hayırlısı olsun..ama kafana taktığını ve kararlı olduğunu görürlerse o zaman belli bir zamandan sonra artık pes ediyorlar..

Aynısı bende oldu sana şimdiden söyleyeyim Eğer parasını,vergisini,ruhsatını cartını curtunu sen ödeyeceksen hayli hayli kabulleniyorlar.
Para çıkmadıkça çene açılmaz.Motor asla olmaz diyen ailem şu an çok tehlikeli ama heves etmiş işte diyorlar Çünkü parası benden çıktı.
bu işler böyle

Kesinlikle katılıyorum sonuna kadr

ailenin rızasını almadan yapılan iş çokta hayırlı olmuyor,ceblerinden para çıkmıyor bişe demezler diyenler önce evlat sahibi olsunlar ondan sonra yorumlarına bakarız,bakalım parayla kıyaslanacak bişeymidir,piyasada bu kadar dangalak motor kullanan varken onlara hak vermemek elde deil..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar