sizce ne almalıyım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
verdiğiniz örnekler arasında farklı tipteki (tarzdaki) motosikletler var.

Ayrıca birbirini geçme kullanıcıdan kullanıcıya değişir.

Öncelikle tarzınızı belirleyin derim.

Cruiser tarzı düşünürseniz masai grand eagle 250 yı (suzuki türkiye çinden getiriyor) öneririm motosikleti suzuki showroomdan alır tüm servis işlemlerinizi suzuki servisleri ile giderirsiniz. sıfırı 3300 ytl

Evet bende salcanoya baktım, çok güzel fakat pahalı.. Sahibinden.com da ikinci el ilanını da bulamadım.. :silent:

Bu sitede birçok hysoung kullanıcısı motorlarından gayet memnun olduğunu söylüyorlar geçen hysoung hakkında bir yazı okudum arkadaş'ın birisi aramış satın almak için aradm demiş başlamışlar muabbete satan kişide ona hysoung alma filan demiş çok kötü beş para etmez gibi sözler sölemiş buda birçok alıcının kafasını karıştırdı o gün ama o kadarda değil birinin birşeyden ağzı yanarsa hep onu kötülermiş.Bir kaç kişi tabiki beğenmeyebilir çoğunlukta beğendiğene göre bir sorun yok ben kullanmadım ama genelde iyi olduğu söyleniyor.Sen yine kullanan birine sor derim.

selam arkadaslar ben arınıda yeniyim benim adım süleyman merhaba ben yeni motor almak istiyorum cbr ve ybr cin mallarından hangikerini gecebilir mesala kanuni seyhan 150 yi kanuni vindy 125 celik crovnxy 150 racer 200 mondial 125 kt yi asya 150t mondial 150kn 250mct tiger 250 yi su cinlilerin cıkardıgı cbr sasesinin üstüne oturtulmus cbr görünümlü 150cc motorlar yuan ramzey celik motor lar aynı cbr ye benziyen onlar da cok güzel ama 2 tane dev isim var saglamlıklarına lafımız yok ama ybr le cbr hangi cin motorlarını gecer tek tek yazarsanız cok sevinirim hem beni de bir kez daha motor sahibi yapmıs olurusunuz simdiden tesekkürler

henüz almamışsan bende 125kt mondial var. motor sadece 2 ay kullanıldı. 1100kmde ve hiçbir sorunu yok. 130u buldum hız konusunda.kalkısı,sesi süper.yakıttada tasarruflu. ilgilenirsen mail adresim [email protected] ya da 05447283765 ayrıca motoru istediğin yere götürüp gösterebilirsin.

Tiger 250 bizzat kendim kullanıyorum ilk defa biniyosan alacagın tek motor bu olsun sonra demedi deme çok saglam motor düşsende bişey olmaz ben 7kez düştüm aldıgımdan beri sadece ön koruma demirini 1 kez degiştirdim hepsi bu araştır bak yinede

Selam arkadaşım. Bu saydığın motorların hepsini arkamda babamla geçdim. Motorum hakediyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar