sizce ne almalıyım

selam arkadaslar ben arınıda yeniyim benim adım süleyman merhaba ben yeni motor almak istiyorum cbr ve ybr cin mallarından hangikerini gecebilir mesala kanuni seyhan 150 yi kanuni vindy 125 celik crovnxy 150 racer 200 mondial 125 kt yi asya 150t mondial 150kn 250mct tiger 250 yi su cinlilerin cıkardıgı cbr sasesinin üstüne oturtulmus cbr görünümlü 150cc motorlar yuan ramzey celik motor lar aynı cbr ye benziyen onlar da cok güzel ama 2 tane dev isim var saglamlıklarına lafımız yok ama ybr le cbr hangi cin motorlarını gecer tek tek yazarsanız cok sevinirim hem beni de bir kez daha motor sahibi yapmıs olurusunuz simdiden tesekkürler

iii gcler sayın kardeşim Bence MONDİAL 125 KT al derim bana sorarsan yakıt düşük motor sağlam sorunsuz çalışıor yaygın servis ve yedek parça var bol ve ucuz... şimdiden kolay gelsin... :cherry:

al cbf 150 bak işine.ben aldım bırakamıyorum.ekonomik sağlam yakışıklı.

arasında en hızlısı Cbr 125.. Cünkü Race tarzı. Kalkıslarda belki tork az gibi gelebilir sana ama Biraz devrini aldıkdan sonra o saydıgın cinliler arasından geçemeyecegin motor yoktur... ama fazla hız iyi değildir Unutma..

yani su cbr su bütün 250lilik motorları falan gecer mi ama biri 125lik biri 250 lilik beygir farkı mı var ya ybr y le kıyaslarsak ne olur bunların hangilerni gecer cbf 150 faklan bana pahalı geliyo da ondan arkadaslar ya ybr hangi cinliler gecer tek tek söylerseniz cok sevinirim arkadaslar

pardon..!

arasında en hızlısı Cbr 125.. Cünkü Race tarzı. Kalkıslarda belki tork az gibi gelebilir sana ama Biraz devrini aldıkdan sonra o saydıgın cinliler arasından geçemeyecegin motor yoktur... ama fazla hız iyi değildir Unutma..

arkadaşım bilgilerde hata olasın çinliler arasında zealsun zs200gs ile bir çok sahitler var ve ilk 400m cbr125 önde gidiyor ama sora zs200gs kolaylıkla cbr125'i geride bırakıyor...
lütfen gerçek bilgilere dayanarak ve mübalağa yapmayarak yeni üyelerimize bilgiler vermeye çalışalım...
myheart dostum kusurum olduysa affola ama şahitler var...:cat:
dostum çin malı dıyebılırsın ama kullananlara bir sor bence zealsun zs200gs.
rastgeleeeeeeeeeeee.........

Son düzenleme:
cr bütün çinlileri geçer 250 ve dahil olmak üzere, zaten 250 den fazla çinli denk gelmez sana

Ya Dayanamiyom Artik İbrede 200 Yazip 120 Ye Cikan Bİ Motordan Ne Beklersİnİz Ya İsterse Honda Olsun.arkadaŞim Hizlimi Olsun Dİyon Al Bİ 2000 Model Honda Tİtan Yenİ KuŞak Olsun.Ön DİŞlİyİ BÜyÜlt O Motorlarin Hepsİnİ GeÇersİn Ben 130 GÖrdÜm DİŞlİyİ BÜyÜtmedİĞİm Halde.ama 2000 Model Olsada Temİz Tİtan Ybr Den Pahali Olabİlİyo.

CBR 600 F nasıl piyasadaki bütün çinli motorları geçer:cherry:
nasıl bir başlık bu yahu ateşhırsızı ateşhırsızlamaktan ne zaman gelecek:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
VARAN1cbr ve ybr cin mallarından hangikerini gecebilir
VARAN2ybr le cbr hangi cin motorlarını gecer
VARAN3tek tek yazarsanız cok sevinirim
VARAN4hem beni de bir kez daha motor sahibi yapmıs olurusunuz simdiden

VARAN1e atfen:Senin amacın motosiklet kullanmakmı yoksa başkalarını geçmekmi ?
VARAN2 ye ATFEN:Bi soru bir insana bi kere sorulur
VARAN3 e ATFENKimsenin bu kadar modeli tek tek yarıştırıp çetele tuttuğunu sanmıyorm
VARAN4 e ATFEN Madem motor kullanıcısi idin illaki az buz bir takım bilgi birikimin olurdu.(En azında bu garip soruları sormayacak kadar)
Her ne kadar sürç-ü lisan eylesiysek af ola...

valla benim amacım içlerinde en iyisini secmek marka ve saglamlık için honda ve yamaha ama bu cinlilerle cc leri nasıl yani gidisleri falan onları merak ediyorum yeni motorların hepsini binmedigimden bi de hızı cok seviyorum ben su mz ler var onların benzin yakısı son süratı o saydıgım motorların içinde en hızlı sını arıyorum para olsa 600 1000lik makıne alcam da nerde iddadan bi para cıksa cok iyi olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
tvs apache olabılır zaten ufak cc de baska sansın yok en tıplısı o çünkü yada cbr 125 otekıler tarıhi eser

çin alma kanuni sakın alma ben yandım sen yanma....bekle bi japon al ybr cbr yamaha...hondanın kiler var

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
adam gıbı bişi arıyosan tvs apache derım gerısı hıkaye arkadasım

Honda 125Cbr:140-145km civarı yapıyor
Yamaha 125Ybr:130-135km
Çinli motorlar hakkında bilgim yok tahmince 125 filan yapar zorlarsan.
Hızı seviyorm diosn o zaman biraz daha para biriktir hyosoung gtr250r al diğer söylediğin modellerden hızlı.

ama sen hyosoung gtr250r hakkında yazılan yazıları okumadın mı legendHE.. o motor çok arıza yapıyomuş..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar