sizce kımler kendıne motorcuyum dıyebılır

arkadaslar bence herkez ben motorcuyum dememeli cunku yanı her motor suren motorcuysa benım 90 lık dedemde motorcu dımı sızcekımler kendıne ben motorcuyum demeli?

motoru trafikten kurtulmak için değil de, zevk için süren ve tüm korumalarıyla ehliyetiyle bilinçli şekilde süren kişiye motorcu derim ben...

herkes istedigini diyebilir bence .bende astronotum diyebilirim :)kimseye engel olamassınız:)

haklı,herkes kendine motorcu diyemez;motorcu:
1-motor tamircisine,
2-motor satıcısına,
3-makine dairesi çalışanına(gemide)
4-tekne ile insan nakli yapan esnafa
denir:queen:
Motosiklet kullanan sürücüye de motosiklet binicisi denir:queen: :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beni bu kadar yakından tanıdığınızı bilmezdim :queen: :queen: :queen:

mavi_r1 kardeşim şaka bir yana;bunların hepsi;BİZ GERÇEK MOTORCUYUZ MOTOR TUTKUNLARIYIZ ANLAMINA GELİYOR:rendeer: :rendeer:

xxxxx' Alıntı:
:queen: :queen:
o zaman p.zevenklere de motorcu diyebilirmiyiz:queen:
:queen: :queen: bağışlayın aslında 5.şıkkım oydu da yakışık almaz diye yazamadımdı. Tabii geyik kısmı işin sadece(söz meclisten dışarı)

Süper Moderatör (BBRR)
Motorcu olmak için aslında motoru olmasına bile gerek yok insanın bir motor gördüğünde gidip başına dikiliyo orasını burasını inceliyo (bu arada acaba sahibi yakınlardamı bişi dermi diye sağı solu kesiyo) motor resimlerini odasına yapıştırıyo ise o kişi motorcu olmuştur.....
10 motoru plupta bunları yapmıyosa o motorcu falan değildir..........
İş motor sahibi olmak çok km yapmak değil iş o ruhu kazanmak sorası gelir kimse anasının karnından motorla çıkmıyo.............

İsteyen der. Bu saçma konu aynı memleketimizdeki kim sanatçıdır? Tartışmaları gibi birşey olmuş. Ben motorcuyum diyen herkes motorcudur. İyi motorcu iyi motorcudur. Kötü motorcu kötü motorcudur. Ama hepsi de motorcudur. Tüm motorcuları öpüyorum :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar