Sizce istanbul trafiğindeki motorsiklet için en riskli yollar neresi?

Herkesin her yer riskli dediğini duyar gibiyim :) ama daha dikkatli olmamız gereken oraya yaklaşırken daha bi dikkat ettiğiniz yerler var mı?Mesela ben okmeydanı istikametinden haliç köprüsüne girerken çok dikkat etmeye çalışıyorum çünkü bu yolda o kadar çok ani şerit değiştiren araçlar var ki çok dikkat etmek gerekli.

e 5 de kartal köprüsünden pendik köprüsüne kadar olan kısım....

Hele şu kartal köprüsünün ayaklarındaki bariyer yok mu geçen gün araba sıkıştırınca az daha bariyere giriyodum son anda bariyerin sağına geçtim pendiğe doğruda yanyoldan ana yola kontrolsüz fırlayan çok evet orası baya tehlikeli

Hele şu kartal köprüsünün ayaklarındaki bariyer yok mu geçen gün araba sıkıştırınca az daha bariyere giriyodum son anda bariyerin sağına geçtim pendiğe doğruda yanyoldan ana yola kontrolsüz fırlayan çok evet orası baya tehlikeli

28 arkadaşım orda kaza yaptı... benim tanıdığım 28 .... 6 sı hayat a veda edtti.. 11 i felç kaldı..kolu kırılan bacağı kırılanları söylemiyorum... ben istanbulun her yerinde araç kullandım ama orası gibi yok... sağdan 2 şerit yola bağlanıyor... bağlananlar direk sola geçiyor nasıl iş anlamadım... birde köprünün üstünden bağlanıyor.. yol ana baba günü... kartal köprüsünden önceki kısımda yol 4 şerit olduğundan herkes süratli..sonuç hep kaza....

Maslak - Beşiktaş arası beni geriyor acık. Otobüs minibüs cehennemi. Bir de Kadıköy - Maltepe minibüs yolu... Hiç küfür etmeden geçebildiğimi hatırlamıyorum. Ah, bir de Bağdat caddesi, manyak yetiştirme çiftliği. Mecbur kalmadıkça girmiyorum. Ha, bir de... Neyse bu bitmez :)

istanbulun her yeri bence ölüm kokuyor motorcular için
türkiyenin en güzel motor için yerini sorarsanda muğla ili derim

Maslak - Beşiktaş arası beni geriyor acık. Otobüs minibüs cehennemi. Bir de Kadıköy - Maltepe minibüs yolu... Hiç küfür etmeden geçebildiğimi hatırlamıyorum. Ah, bir de Bağdat caddesi, manyak yetiştirme çiftliği. Mecbur kalmadıkça girmiyorum. Ha, bir de... Neyse bu bitmez :)

Her gün bu saydığın üç yolu kullanıyorum ve evet içtenlikle katılıyorum dediklerine...

avcılar - küçükçekmece e5.

yokuş aşağı üç şeritli dar bir yol.emniyet şeridide yok siz düşünün ordaki makascıları :)

Benim mumkun oldugunca uzak durmaya calistigim yerler:

1- E-5 in her yeri. Tamamen bir minibus, halk otobusu cehennemi.

2- Aksamustu ve ozellikle gece gec saatlerde Bostanci-Pendik sahilyolu.

3- Arkadaslarin yazdigi gibi, Maslak-Besiktas yolunada katilmadan edemiyecegim.

istanbul anadolu yakasında oturuyorum, en çok zorlandığım yol e-5, zorunlu kalmadıkça kullanmıyorum, genelde sahil yolunu tercih ediyorum.

Valla şirinevlerden kirazlıya giden yol yani dereyolu ..adamlar otoban gibi basıyor ..ayrıca beylikdüzünden büyükçekmeceye inen yokuş aşağa inen yol ..tehlikeli sayılmaz ama riskli motor sürücüsü için

e-5 diye bldiğimiz D-100 karyolu akıcı olduğu her zaman tehlikelidir.1 yılda 2 motorcunun kafası koptu.o yolda kimsenin acıması yok.

aslında yollardan ziyade dört tekerli araç sürücüleri sorunun ta kendisi. kartal köprüsünün üzerine çıkp sultanbeyli yönüne dönerken köprünün altına giriyorsunuz. hemen giriş öncesinde bir durak var. durağın arkasından bir şerit yola bağlanıyor. bunlar tehlike yetmezmiş gibi köprünün altında duraklayan ve aniden yola çıkıveren araçlar var. buradan her geçişimde ödüm kopuyor. özellikle keskin virajlarda çok dikkat edin. yolu babasının malı zanneden bir dört teker sürücüsü sizi bariyere itiverir Allah korusun. samandıraya girmeden önce köprünün hemen gerisinde bir ada inşa edildi. hayatımda bu kadar saçma sapan bir yer görmedim. açısı oldukça fazla. fakat buna rağmen arkanızdaki ruh hastaları size 70-80 km ile yaklaşabiliyor. virajı dönmek için yavaşlamanız gerekirken mümkün olduğunca hızlı geçmek zorunda kalabiliyorsunuz. eğer bu virajı gören arkadaşlar varsa diğer yollar onlara lokum gibi gelir

Ben e-5 ten nefret ediyorum. Trafik olması için dua ediyorum:cherry: ki soldan rahat rahat gideyim. Bence küçük cc (150 cc ve altı) ile e-5 e çıkılmamalı. Bilakis 600 ve üzeri makinelerle de e-5 çok zevkli oluyor :cherry: Sahil yolu en temizi. Sulamalara dikkat etmek kaydı ile.

Her zaman emniyet şeridini kullanan arkadaşlar sanırım e-5 te emniyet şeridi olmadığı için zorlanıyor.Bence emniyet şeridi en son gideceğiniz yer olmalı.Standart gittiğim şerit en sağ şeridin sol tarafı böylece arkamdan gelen araç sıkıştıramıyor.Birde bi huyum var önümde 80 km hızla giden bir araç varsa uygun mesafeyi koruyup arkasından giderim.Bir keresinde polis aracına takılmışım polis sağa çekip ne takip ediyosun kardeşim diye aracın megafonundan bağırdı :)

Motosikleti
Cbr 650F
istanbulda e5 acayip tehlikeli bir yol. çok acemi şoför var onu geçtim çokta vurdumduymaz şoför var.
tem otoyolu biraz daha iyi şoförlerle dolu hem yolda geniş daha rahat kullanılıyor.

ayrıca e5te sevmediğim iki nokta var. okmeydanından haliçe inerken. birde sefaköyden şirinevlere inerken. ki avcılar havaalanı arasıda çok iyi diyemicem. genelde akşam kullanmayı seviyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar