Satmayı düşünüyorsan ileride ikisini de alma.En az aldığın fiyatın 1000 Tl altında fiyatla satışa çıkar.Ben satamıyorum:queen: 2000 km de bir yağını castrol,motul,eneos ile değiştirdim,lastiklerim michelin,ayna,sinyal,far vs. zevkime göre değiştirdim ve orjinalleri de muhafaza ediliyor onları da verecem.Gel görki teklif edilen fiyatlar komik ötesi.1500 lirem var,üstünü nasıl veririm bilmiyom,Yanında kaskta verecenmi...Deli gibi bakımıyla ilgilendiğim motorumu malesef satamıyorum.Alıcı görünümlü arkadaşlar uuu süper bakmışsın etmişsin diyor ama gerisi foss ya da hep parasız müşteriler denk geliyo:queen: Ama satmam uzun süre kullanırım dersen al gitsin.Benim de niyetim oydu ama 2007 den beri takip ettiğim pulsar nihayet ülkemizde satılmaya başlandı.Bu gidişle 2 motorum olacak:queen:
Yakıt,sıkıştırmadığın müddetçe 100 km de 2.5 - 3 litre arası,80-90 km hızlar çok keyif verici,tipi çoğu sınıfına göre daha güzel.Ama gel gör ki iş satmaya gelince değerinden aşağıda malesef.Genelde modifiyeci vatandaşlar aldığı için ikinci el fiyatı çok düşük.