sizce hangi motoru almalıyım ?

Mersin İl Temsilcisi
hahahahahaha

koptum yaaaaaa.....

korkma yahu, gel sen gel....

hyosung gt 250 al...

yok vala hocam onca üstad alma derken almanın anlamı yok gibi geldi ......... suzuki gsr 600 bunuda bir sonraki aşamada almaya karar verdim gibi hadi hayırlısı diyelim

hocam o boy ve kiloda olmanızdan dolayı değil ama scooter alırsanız eğer yaptığınız km dreksiyon alışkanlığı gibi olaylar ne kadar etkili olsada birsonraki motorsikletinizi vitesli alırsanız eğer ilk motorunuzun fazla bir katkısı olmaz diye düşünüyorum eğer imkanınız varsa 200 250 cc cok yüksek hacimli olmayan bi cross endro tarzı motorsikletle baslarsanız hem vitesli motorla baslamış hemde düsük hacimli bir motorda kolay kontrl edebilmekle birlikte tecrübe kazanmış olursunuz ve bosuna zaman kaybetmezsiniz.zaten kısa süre sonra maddi olarak yazdığınız fiyatlarda cok güzel motorlar alabilirsiniz xt660 gs600 gibi..ama baslangıcta bunları alırsanız ağırlığınımı seriliğinimi kontrl ediceğinizi sasırırsınız o yüzden sırasıyla baslamak en güzeli..

dostum eşinle bineceğine göre senin makinan touring tarzıdır.
sana uyacak makinalar, fiyat olarakta tabi 13000 e alabileceğin
sıfır ayarında gsr 600, yine sıfır ayarında fz6 fazer, cbf 600
bunlarla çok rahat ailece gezebilirsin:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
180 boy 98 kilo ağırlık tek kişi yengede 60 kilo desek yaklaşık 160 kilo,125 lik motorla ne kadar gidersin,4-5 ay sonra başlarsın dişli yemeye 125 cc lerin gücü 2 kişiyi kaldırmaz zorlar ilerde kronik arızalar başlar,

KLE 500
Transalp 650
Africatwin 750
suzuki dl 650

bunlar enduro turing hem yormaz hem rahat ve konforlu hemde vfr 800 gibi tehlikeli değil,fiatlarıda uygun çok rahat bulursun

hocam sen scooter tecrubem var diyorsan 600 makineden korkma ben de cruiserden 1000 lik SS gecis yaptim sadece 2 hafta acemilik cektim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence deauvilleyi hemen elemelisin.Çünkü zincir yerine şaft kullanılmış.Bu şafttan da aşırı ses geliyomuş.Bu yüzden honda'yı mahkemeye verenler var.Bunun dışında da küçük cc ile başla diyenlere kulak asma.Direk 600 cc al derim ben.150 cc alsan altında çok küçük duracak.Zaten motor tecrüben var.250 cc alsan şu an piyasada adam gibi 250 cc motor yok.YBR250 kawasaki ninja 250 gibi motorların sıfırları 10.000 TL hem de ikinci el piyasası çok kötü.Gt250r hakkında da çok eleştiriler var.Motoru kötü diyolar.CBF250 de çok kronik problemi olan bir motor.Masraf çıkarır.En iyisi 13.000 TL'ye cbf600,fazer ya da dl650 vstrom motor alabilirsin.VFR 800 çok tehlikeli bir motor.Hız makinesi.Hiç tavsiye etmem.600 cc altındaki motorlara zamanını ve paranı boşa harcama bence.Eğer alabiliyosan eğitim alıp 600 cc al derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar