sizce hangi motoru almalıyım ?

arkadaşlar scoter tarzı yamaha kripton kullanıyorum 10 yıldır bunu kullanıyorum eşime araba aldıktan sonra sıra bana geldi diye düşünüp motor almaya karar verdim 13 bin ytl bu işe bütçe ayırdım boyum 1.80 kilom 98 önce cbr baktım ama gözüme çok ufak geldi suzuki dl1000 düşündüm uzun yol yaparken yoruyor dediler en son vfr800 bakıyorken honda deauville gördüm çok hoşuma gitti görüntü olarak belli bir tarzım yok ama spor tip şeylerden hoşlanıyorum klsik görüntülü motorlar hoşuma gitmiyor ... evliyim eşimle beraber gezebileceğim bir şey düşünüyorum sizce ne almalıyım kafanızı şişirdiysem özür dilerim .. şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

valla hocam vfr 800 cok iyi gider hem spor hem uzun yol artçında olucak fakat bütce olarak bir 15 e çıkman lazım bunun icin

2005 model 16 binde 13 milyara buldum nasıl temiz ise uygunmudur arkadaşlar

vfr mi vfr ise iyi ustan varsa ustana göster kazası yatması şusu busu yoksa alınır yine vfr si olan arkadaslar var formda yardımcı olucaklardır

vfr800 üstadım motor kazası boyası değişeni yok tabi servise göstermeden almayı düşünmüyorum çok temiz ve dediği gibiyse 13 bin tl ye alınırmı ? uygunmudur fiyat sizce 2005 model 16 bin km de

arkadaşım scoter için sym 250 gts (sıfırı 8000)

vitesli olarak ise suzuki v-strom 650 lik (ikinci el 13 civarında bulabilirsin)

pişman olmazsın :)

suzuki dl650
suzuki burgman 400
yamaha majesty400

yamaha yzf1300

biraz incele bakalım youtube den videolara felan bak

cryptondan 1000 liğe geçmek ne kadar doğru olabilir ki?
arkadaşa katılıyorum eger vitesli konusunda tecrübeniz yoksa ufaktan başlamanızı öneririm bende 10 yıllık bws kullanıcısıyım ve gittim 125 lik aldım en ufak bi sorunda bile hemen buraya basvuruyorum cünkü tecrübem yok ama sizi bilemem tecrübeniz varsa arkadaslar size mutlak bi motorsiklet önerecektir.

arkadaşlar scoter tarzı yamaha kripton kullanıyorum 10 yıldır bunu kullanıyorum eşime araba aldıktan sonra sıra bana geldi diye düşünüp motor almaya karar verdim 13 bin ytl bu işe bütçe ayırdım boyum 1.80 kilom 98 önce cbr baktım ama gözüme çok ufak geldi suzuki dl1000 düşündüm uzun yol yaparken yoruyor dediler en son vfr800 bakıyorken honda deauville gördüm çok hoşuma gitti görüntü olarak belli bir tarzım yok ama spor tip şeylerden hoşlanıyorum klsik görüntülü motorlar hoşuma gitmiyor ... evliyim eşimle beraber gezebileceğim bir şey düşünüyorum sizce ne almalıyım kafanızı şişirdiysem özür dilerim .. şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

vfr800 üstadım motor kazası boyası değişeni yok tabi servise göstermeden almayı düşünmüyorum çok temiz ve dediği gibiyse 13 bin tl ye alınırmı ? uygunmudur fiyat sizce 2005 model 16 bin km de

Normal piyasa şartlarında 13,000 TL'ye DL1000 de VFR de yok. Ama DL650 olabilir; çok da güzel bir motordur. Uzun yolda yorma olayını kimden duydunuz bilmiyorum ama, bence uzun yolda kullanılabilecek en kullanışlı motorlardan biridir.
Deauville için pek piyasası olmayan ve biraz ağır bir motor diyorlar.
Eğer bahsettiğiniz VFR temizse fiyat çok iyi. Hatta motor bahsettiğiniz gibiyse ve almaktan vazgeçerseniz de haber verirseniz sevinirim. Uygun fiyatlı bulursam VFR almayı ben de düşünüyorum.

çncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim ufak ile bailayıp buyuğe geçmek tabiki bana da mantıklı geliyor ama alım satım ve ufağı satarken edeceğim zarar beni etkiliyecek rakamlar olacaktır hiç olmasa 2 bin ytl o şekilde sanırım zarar edeceğim motor tecrubem viteslide hiç yok yarı otomatik debriajsız cripton kullandım sadece biraz iri kıyım olmamdan dolayı 125 lik aletler çok komik duruyor altımda eyer kullanamassın derseniz almayacağım vfr yi yavaş yavaş örenirsin dersenizde hemen yarın alacağım nasipse

yarı otomatik ve debriyaj çok farklı,kaldı ki vfr den bahsediyorsun,kusura bakmasın kimse ama senin için çok tehlikeli olacağı kanısındayım,git 250 cc bir motor al ondan sonra düşün böyle makinaları

çok tehlikeli hareketler bunlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vallaha hocam 30 beygir civarı bir makina hem uzun yolda üzmez hem de çok tehlike yaratmaz bence de...

250 cc klasmanına bakın derim.

dreamdark a katılıyorum eğer olurda almazsan o vfr yi haber et:p gercekten cok uygun motosiklet tecrübeni bilmiyorum sorun olmaz diyorsan kaçırma ama ustaya göstermeyi unutma birde yedek anahtarları var mı kesin sor 13 bin gercekten cok ucuz sakat durum olmasın

yedek anahtari kitaplari hepsi var arkadaşlar .. ama hakılısınızda hiç tecrübem yok ama alıp satıp zarar edecek lüksüm ve paramda olmadığı için direk geçiş yapmayı düşündüm ama sizinde tecrübeleriniz benim için çok önemli yaşanmış tecrübe en sağlam temeli olan tecrübedir ... Bugunde 600 rr buldum 2004 model 25 binde 10 bin ytl ye onuda sanırım almamam lazım :( suzuki dl650 yada transalp bakmalıyım sanırım yorumlarınızdan bunu çıkarıyorum ...

Cepforum kardesim! aslinda senin icin en uygun modeli söylemek istiyorum ama begenmez burun kivirirsin diyede korkmadim degil hani.
Tabi tercih senin para senin.
Maxi scooter tavsiye ediyorum sana oldukca genis ürün yelpazesine sahip. Yani istegine uygun spor modellerde mevcut.
Ama emin ol kendini tehlikeye sokarsin diger türlü!!! Hic tecrübe olmadan motor kullanilir ama kelle koltukta kullanilir. Bu bize uygun bir davranis degildir seni uyarmak zorunda hissettim yanlis anlama.
Birde Dl1000 den felan bahsetmissin sana onun hakkindada bisey söylemek istiyorum. Tamamen pro bir motosiklet inanilmaz güclü vfr de öyle tabiki ama sana uygun degil ikiside kanimca.

2. el alırsan zarar etmezsin genelde. 0 alıp satarken zarar cok olur.

birde şu yönden bak. sağlığın, hayatın tehlikeye girebilir. sağlığını kazanabilmek için yapacağın harcama emin ol motor büyütürkenki zararından daha fazla olacak...

Bu işin kuralı bu. ilk önce emeklemeyi sonra adım atmayı sonra hızlı yürümeyi sonra da koşmayı öğreneceksin..

Ayrıca bir de şu nokta var. scootera bindiğin gibi büyük motora binemezsin. kaskın daha kaliteli olmak zorunda. montunda. eldivenlerinde. bot ve pantolon da şart. bunlara da para ayırman gerek. ve benim yaptığım hataya düşme. ucuz olsun diye aldığım pantolon bot ve mont hep sıkıntı yarattı 1 sene sonunda. kaliteli malzeme al yıllarca kullan... bütçeni motor alırken ekipmanlara ayıracağın paraya göre de ayarla...

yukarıda bahsettiin makineler bile uzun yıllar tecrübe isteyen makineler. mesela ben de büyütme aşamasına geldim... 1 yıl 18 bin km 250 cc tecrübesinden sonra satıyorum motorumu..zarar ediyorum 0 aldım cünkü ama 1 yıl boyunca hiç risk atlatmadım çok şükür. benim motor da bu :)

http://www.sahibinden.com/garantisi..._gecerli_-68WQQaXQQ13558102WQQpXQQdisplayitem

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
al ve önce kapalı alanda kullan, benim yıllar önce ilk vitesliye geçişimdeki gibi. en fazla 2 hafta sonra trafiğe çıkarsın ama ahmak cesaretinden uzak dur. sağdan sasğn git gel. ben hala otoban üzerindeki terk edilmiş park yerlerine ya da mersin-adana arsındaki opet tesislerindeki geniş arazide pratik yapıyorum.
önemli olan gitmek değil, durmaktır.

al eline tebeşiri, diz per şişeleri ya da işaret yap, dur kalk, slalom yop bin git işe....

çok teşekkürler arkadaşlar tavsiyelerinize uyacağım öncelikle ufak bir motor alacağım sanırım başlangıc için 125 cc bir motor almalıyım araştırmalarıma başladım 125 cc ne almalıyı sizce arkadaşlar 1.80 boyum 98 kilom var altımdada komik durmamalı diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar