Sizce hangi japon ?

Sizce Hangi Japon ?

• Kullanılan toplam oy
    1,044
bu dörtlüden tarz olarak mesela 600 cc ss hepsinde mevcut. aralarındaki farkı anlamk için profosyonel olmak gerekir. ayrıca ülkemizde satılan bu dört model için şatış ve sonrası da insanların gözündeki markayı büyütebilir. mesela kawasaki kötü motosikletler mi üretiyorda satış rakamları digerlerinden az. adamlar dövizle satış yapıyor. model seçenekleri sınırlı. küçük cc motosiklet getirmiyorlar böylece piyasada zibil gibi honda yamaha küçük cc dolaşırken elbette piyasa oluşuyor. servis kazanıyor ve yaygınlaşıyor. bayilerde peynir ekmek gibi ybr125- cbf150- activa-beat satıyor.

kawasaki ve suzuki küçük cc kurye ve paket servisi için saglam modeller getirmedigi sürece yamaha ve hondanın gölgesinde kalmaya mahkumdur.

sonuç olarak yamaha ve kawasaki nedense bana güven vermiyor. sadece içimden gelen ses öyle diyor. sebebini bilmiyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Suzuki :rendeer:

benim sevdiklerime göre markalar değişir.

enduro da her zaman bmw derim(japon olmasada)

naked tarzında kawasaki derim

race tarzında honda

kross tarzında kawasaki

scooterda honda ve yamaha

touring tarzında bmw ve honda derim

Saçma bir anket herkez kendi motoruna oy vericek.Bence profesyonellerin yorumlaması gerek bu konuyu.

şunu halen ve halen olmuş anlatamadık millete yaa abilerim ablalarım motoruna göre değişir kalite bu çok önemlidir.scooter olarak bakarsan suzuki(burgman) denir yani bu çok göreceli bişey yani ama evrensel olarak bütün olarak bakarsak bence hepsi aynı 1nci sınıf kalitede şimdi araba yönünden bakalım BMW Mİ? MERCEDES Mİ? hadi bana bunun cevabını verin bakalım??aynı şey yani arkadaşlar 2010 olmuş 1980 70 ler değil 2010 yıllarında üretilen bütün motorlar arabalar artık fevkulade enjeksiyonlu abs li ne ararsanız?? siz hiç gördünüzmü son 10 yılda yolda kalan bir araba?? yüzde 5 10 yani tofaşlar var onlar sadece;);) HANGİSİNİN BAKIMI EN İYİ YAPILIYORSA ZAMANINDA YAPILIYORSA BENCE EN İYİ MARKA ODUR İÇLERİNDE en sağlamı odur;););)

Ben honda kullanmama rağmen oyum kawasaki.

Nedeni ise kendini kanıtlamış üst düzey bir şirket olmasıu ve avrupada en çok tutulan 2 markadan birisidir.

suziki iiii

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:53 ----------

şunu halen ve halen olmuş anlatamadık millete yaa abilerim ablalarım motoruna göre değişir kalite bu çok önemlidir.scooter olarak bakarsan suzuki(burgman) denir yani bu çok göreceli bişey yani ama evrensel olarak bütün olarak bakarsak bence hepsi aynı 1nci sınıf kalitede şimdi araba yönünden bakalım BMW Mİ? MERCEDES Mİ? hadi bana bunun cevabını verin bakalım??aynı şey yani arkadaşlar 2010 olmuş 1980 70 ler değil 2010 yıllarında üretilen bütün motorlar arabalar artık fevkulade enjeksiyonlu abs li ne ararsanız?? siz hiç gördünüzmü son 10 yılda yolda kalan bir araba?? yüzde 5 10 yani tofaşlar var onlar sadece;);) HANGİSİNİN BAKIMI EN İYİ YAPILIYORSA ZAMANINDA YAPILIYORSA BENCE EN İYİ MARKA ODUR İÇLERİNDE en sağlamı odur;););)

üsteki soruna ben degil araplar bir cevap vermiş ; hangi otomobil daha güzel kalitelidir diye sormuşlar arap cevap vermiş mercedes ve diğerleri.şimdi bunun matematigini yapmamalı adamlar zaten yapmışlar,tek marş 350.000 km discover kanal da belgeseli de vardı seyredenler mevcuttur :p

arkadaşım eğer satış anlamında sorduysan dünyanın 1numara üreticisi tabikiide honda..diğer 3ünü toplasan satış olarak hondanın yanına gelemiyo..ama kullanım açısından sorcak olursan herkes kendi motorunu övecektir o yüzden kesin bir yargıya varamazsın..ama herkesin kabul edeceği bi nokta vardır sağlamlık konusunda çıtayı honda belirler..tasarım dersen teknoloji dersen ses dersen diğerleri kendi arasında yarışır..

tamamen marka fanatikliğidir; Honda, hayat onda...

Motosiklet Eğitim Merkezi; Güvenli Sürüş Kitabı gibi kurumsal sorumluluk projeleriyle de ağır basıyor.

usta japonların ufak olur derler ( görmedim valla dedikodu :) ) gel sana bi usa cruiser alalım :mrgreen:

bana sorarsanız hiç biri :) bmw derim ama kuralına göre oynayalım yamaha diyorum.

Kawasaki'nin ismi hoşuma gidiyor,Honda sağlamlığıyla,Suziki sportifliğiyle,Yamaha bu üçünün karışımı bana göre.

Forumdan Uzaklaştırıldı
YAMAHA motorbike demektir (ilk motoru 1897'de yapmistir)
Kawasaki sehirin adidir ve ilk motoru 1949'da yapmistir aslinda YAMAHA'nin ogludur
Suzuki araba yapar birazda motorda cabasi
Honda araba yapar birazda motorda cabasi

YAMAHA motorbike demektir (ilk motoru 1897'de yapmistir)
Kawasaki sehirin adidir ve ilk motoru 1949'da yapmistir aslinda YAMAHA'nin ogludur
Suzuki araba yapar birazda motorda cabasi
Honda araba yapar birazda motorda cabasi

:cat::cat::cat::cat::cat::cat:

bilinçli bir kullanıcı öncelikle kalite , ondan sonra yedek parça ve servis güvencesi olduktan sonra alıcağı motorsikletin dış görünümüne dikkat eder . bu nitelikler günümüz şartlarında en uygun olarak HONDA da mevcuttur .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar