Sizce en iyi uzun yol motoru hangisi?

Sizce en iyi uzun yol motoru hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    1,626
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
goldwing:wiinkk:

ben ne desem bilmemki :silent: bu motorları tek tek test etmem lazım :mrgreen: siz birer hafta motorları verin bi test edim sonra size söylerim :p

Keşke ''diğer'' seçeneği olmasaydıda sadece bu motorlar arasından seçim yapsaydık sadece : )
ben Aprilia Futura şıkların içindeki en iyi motor..

This is a personal decision, but women age faster than men, and most men date girls 1, maybe 2 years younger than them while in college.

A common approach seems to be, step 1: graduate. Step 2: marry college sweet heart. Step 3: 20 years later, divorce for a younger, more virile spouse model.

Shouldn't you just mess around for 20 more years and then find your wife? Seems like a better financial decision.

Or am I just way too shallow?

What?:queen:

En iyi uzun yol motoru benim makine APRİLİA bastın mı kaçar benzini koklar çok havalı eee daha ne olsun:p( İki kişi 60 ytl 585 km )

Şöyle uzaktan bir durup bakacaksın, süzeceksin yavaşça ön tekerleğinden ta arka tekerleğine kadar her ince ayrıntı ile, içine bir kıpırtı dolacak, ayakların diz kapaklarından başlayarak hafif hafif titreşmeye başlayacak, heyecanlanacaksın, ve motorunun üstüne binip çıkacaksın doya doya yollara, gideceksin, gideceksin, durmaksızın gidekceksin,, motorunun hangisi olduğu hiç önemli değil, yeterki senin olsun, sadece senin, veeeeeeee hiç durmaksızın gittiğin için depoya bakmayı unutacaksın, benzinin bitecek yolda kalacaksın inceksin motorundan başlayacaksın otostopa ve kimse seni almayacak, başlayacaksın motori itmeye, it babam it nereye kadar, ve the end bir daha uzun yola çıkmayacaksın, bu nedenle motorunun hangisi olduğu hiç mi hiç önem arzetmeyecek.. çok sevineceksin....

başıma gelen bu,, lanet olsun içimdeki bu motor sevgisine :) :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Türkiye için bence bu en iyisi.

uzun yol için chopper sorsam ne dersiniz?

arkadaşlar, aceleyle işim yok. eşimide alıp uzun yola çıksam hyosunggv250, param yeterse de gv650 düşünüyorum. bendeki çinm malı şoparıda elden çıkarıcam. ama chopperla uzun yol, ne olur ne eder? bi akıl...
uzun yola gitmezsemde elimde kullanırken keyf aldığım bi model olsun istiyorum.
zaten 7-8 binde fazla veremem.bu bahsettiğiniz honda ve bmwler beni aşıyo.:silent:

ben de Nasreddin Hoca gibi kargadan başka kuş tanımam
Deauville kullanıyourm
ben ve artçım hsonuna ağrısız sızısız 1000 km gezi sığdırabiliyoruz

Bmw 1150 GS Adventure.. vur kır parçala suya gir çamura gir toza toprağa gir asfaltta git naparsan yap bana mısın demez =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar