Sizce dövmelerim nasıl olmuş ? :)

çok gereksiz olmuş...

Sen konyalısın dimi arkadaşım ?

---------- Post added at 23:16 ---------- Previous post was at 23:14 ----------

bende bu cevabı bekliyorum sizden başka bu konuya değinen yok, çok sakıncalı bir iş eğer dövme çıkmıyor ise o bölgenin kesilmesi gerekiyor yoksa dinimizce çok kötü sonuçlar doğurabiliyor...

Dövme abdest alırken sorun çıkarmıyor çünkü derinin altına işleniyor. Ama günah olduğunu biliyoruz. Ama kesinlikle abdeste olumsuz etkisi olmuyor.

çok gereksiz olmuş...

Sırf muhalefet olmak için yorum yazmaktansa hiç yazmamak emin ol daha iyidir. Ayrıca dövme modeli, rengi ve tasarımı tartışılcak bir konu değildir bendede 4 tane dövme var kimi insanın gözüne hoş gelebilirken kimi insana çok itici geliyor ama esas mesele hepsinin bende bir anısı hatırası olmasıdır onun dışında milletin ne düşündüğünü pek umursamıyorum. Dövmelerinin işciliğide buradan iyi görünüyor. :cat:

Sırf muhalefet olmak için yorum yazmaktansa hiç yazmamak emin ol daha iyidir. Ayrıca dövme modeli, rengi ve tasarımı tartışılcak bir konu değildir bendede 4 tane dövme var kimi insanın gözüne hoş gelebilirken kimi insana çok itici geliyor ama esas mesele hepsinin bende bir anısı hatırası olmasıdır onun dışında milletin ne düşündüğünü pek umursamıyorum. Dövmelerinin işciliğide buradan iyi görünüyor. :cat:

Teşekkür ederim. Tabiki dövme görüşü kişiden kişiye değişir. Bende tamamen beni anlattığı için yaptırdım. İşçiliği konusunda herkes aynı fikir. tekrardan teşekkür ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar