sizce bu km`de bu fiyat edermi

kore malı. Güzel bir motor.2006 da ilk getirilenlerin bazılarının cdı ünitesinde arıza çıktı,garantiden hepsi değişti.2007-2008 sorun yok.Boşa geçmede sıkıntı yaşayan oldu,motosikleti kullanıcısı tanıyıp anladıkça rodaj sonrası o sorun da ortadan kalktı.Yeni gelenlerde enjeksiyon da var.Frenlemeside virajı da başarılı. 3500 devir sonrası ciddi bir canlılık var motosiklette.Yatırımını teknolojiye yap derim. Boş ver üretimi bitmiş modelleri.
:cat:

Bende geçen yaz gv250 vardı garantisi biteli 1 hafta oldu cdı birde statör müdür nedir bozuldu,hava yağmurluydu bir anda motor kitlendi ve ben kaza yaptım.1000ytl sıkıştı motora 550ytl cdı+statör müdür nedir..Sağlam motor olabilir ama ben gv 250 e binmem,binenede tavsiye etmem,ancak 2001 dragstar 250 söz konusu oldumu maalesef gv 250i tercih ederim.Birde kymco venoxlara bak derim şekli şemali gv 250den çok daha güzel vede kymcolar çok daha ii bence.İki markayıda kullandım,şuan alacak olsam venox alırdım.
Ama ben eski model konusunda o kadar tutucu değilim.Mesela 98 model monster almayı düşünüyorum km.de yüksek ama çok temiz makina...Karar senindir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaa aslında yamaha japon malı hyosung kore malı peki nasıl olurda bir hyosung kore malı japon olan dragstardan daha iyi millet 15 senelik motora biniyo ve bildiğim bir kaç kişiş var böle adamlar satmayı bile düşün müyoo bu nasıl bir tezatlık pekii ???:silent:

aslında yurtdışında olsa tabii ki dragstar,yurtdışında parça bulmak daha kolay,bir ton internet sitesi var çıkma veya sıfır parça satan ancak ülkemizde yeni modele bile çoğu zaman parça bulmak zor oluyor.Mesela xt660 amortisör keçesi için 1 aya yakın bekledim gelmeyince ebayden 1 haftada buradakinden çok daha ucuza getirttim.Ben açıkçası çokta metal yorgunluğuna kafayı takmazdım,millet 35 senelik jawalara biniyor çok mu metal yorgunluğuna bakıyor adamı a yerinden b yerine gerektiği şekilde götürüyor,daha bugün forumda "Türk mucizesi"gibi bir başlık var o herşeyi anlatıyor,ancak parça bulma konusuna biraz takılırdım.Elektronik parçalar mesela cdi ünitesi tornacıda yaptırılamaz,ne olacak ya parça bekliyecen yada çıkma arıyacan veya ebay türevi yerlerden getirtecen...

senin dediğin cdi unitesi çabukmu arıza yapan bir parça yoksa yamahayamı özel arıza

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar