Cruiser mantığına göre düşük devirde yüksek tork üretebilen makinelere öncelik vermelisin. V motorlar bu düzlemde tercih sebebidir. Ayrıca cruiser dediğin şaftlı olur. Fazla ibizik zibuzik teknolojik unsurlar barındırmaz. Çünkü ömürlük makinelerdir ve komplex sistemlerde "ne kadar basit, o kadar iyi" mantığı sabittir. Dolayısıyla yakıtın altından kalkabileceğine inanıyorsan mesela enjeksyonlu makina yerine karburatörlü, sıvı soğutma yerine hava soğutmalı modelleri tercih edebilirsin. Gerçi günümüzde teknoloji bu kadar hızlı ilerlerken ayak uydurmamakta ne kadar doğru bir yaklaşımdır tartışılır..
Cruiserlar genel olarak uzun ve düzgün yollara daha yakın, keyif makinalarıdır. Bir cruiser sahibi eğer gerçekten bu ruhu taşıyorsa çıkıp "benim makinam şöyle kaçsın, böyle uzasın, kıvrak olsun" düşüncesinde değildir! Çünkü, motosikleti O'nun hayatıdır ve hayattan keyif almak tek amacıdır! V motorun enfes sesiyle düşük devirlerde bile yüksek güçle keyifli sürüşler yaşar cruiser sevdalıları!.. O kromları parlatmanın, deri aksesuarları kendi keyfince tasarlamanın ve hayatın olan motosikletini kişiselleştirmenin zevki diğer hiçbir motosiklet türünde yoktur!
Ama ben cruiser'a para verirmiyim? Istanbul gibi 7 gün 24 saat ciddi trafik sıkıntısı olan bir şehirde çokta makul gelmiyor! Tecrübe ettim, yetti!
Daha yolun çok başındasın. Gün doğmadan neler doğar! :wiinkk: