Sizce biner mi :) (evlendim)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlk başlarda çok ısrar etme bence.

Zamanla yavaş yavaş konuyu aç.

Diğer arkadaşların taktiklerini de dene.

Baktın binmiyor, o zaman benim uyguladığım aşağıdaki taktiği dene.

"Bineceksen bin! Binmeyeceksen binecekler var!."

Kesin işe yarıyor.

Siz gerçekten bunu söyledinizmi?

Aynalı motor olmazsa ben gelin gitmem...
Seside, performansıda olmasa aynalı Motorada binmem.. :)))

Böyle sakat bi başlık ismi mi olur ya ? Açıp açmamakta kararsız kaldım. :queen: :pl:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Allah mesut etsin.:rendeer:

Senin hatrın için zamanla alışıp binecektir. (Bende öyle oldu.:wiinkk:)

sbr

yakında senden arai kask ve revit mont isterse şaşırma:p

Allah mesut etsin bu arada..

Bayanları örnek göster, kullanmaya hevesi var mı bak, o zaman sen istemesen bile o biner...

Allah mesut etsin..

benim eşim de korkuyordu motora karşıydı.. şu an ben nereye gidersem o da geliyor. hatt bu aralar seneye karadeniz turumuzu yapacaz değilmi değilmi diyip duruyor

ilk izlenim çok öenmli.

ilk motora bindirmen çok önemli. dedim bak ben böyle biniyorum seni bu şekilde kesinlikle bindirmem. önce kask.sonra mont dizlik eldiven. giydiği zaman bunları üzerine kendini güvende hissedip binecek. ön önemli etken budur

bi de inşallah bisiklet sürmeyi biliyordur.

Tebrikler,kendisine ait 1 kask 1 mont vs aldığın vakit daha da ısınacaktır.Ben eşime pembe bir takım yapmıştım.Motor kullanmayı dahi öğrettim gayet başarılı:)

Allah mesut mutlu etsin..

Benim hatun ilk defa benim scooter ı düşürdüğünde cesaretini toplasın diye kendisine artçı olmuştum... O gün bugün motordan korkmuyor ona güvendiğimi bilmek cesaret veriyor.. :) Sende öyle bir taktik dene.. Ufak ufak gezintiler sonra bir bakmıssın yengeyle Doğu Avrupa turu :)

ben 5 senedir bindiremedim fazlada zorlamadım binsin diye ama inş. sen bindirebilirsin.

Bende diyorum Yusuf hocam nerede, bu yaz pek görünmedi, tayin işleri vs var heralde :mrgreen:
Öncelikle Rabbim mutluluğunuzu daim etsin...
Motoru sevdirme konusu ise kısa mesafede yapılacak tek bir geziye bakar. Sonrası kolay :)

• Bir hafta önce evlendim.
  • Eşim motosiklete karşı değil, ama motorcu da değil :) (taktiklerinizi, tecrübelerinizi bekliyorum onu motosiklete ısındırmak için :) )
  • Motor alınca beraber gezmeyi düşünüyoruz.
  • Düğün fotoğraf çekimlerini arkadaşıma yaptırmıştım memleketimizde, MZ i var, e motor bulunca motorsuz fotoğraf olur mu , ne dersiniz biner mi :mrgreen:

• Merhaba Yusuf. Düğünden öncede görüşmüştük, tekrardan tebrikler. Allah bir yastıkta kocatsın.

Motosiklet işine gelince , yahu sen daha yeni nişanlıyken bile motorla tura gitmeyi kabul ediyor felan diyordun. Şimdi yalandan strese girme, eminim tatillerde kendisi nereye gidyoruz diye sana baskı yapar :)

KLE 500 olayına gelince, belki biliyorsundur Olcay KLE 500'ü Kanuni'den Ahmet'e sattı. Yani rahat ol o motor hala Ardeşen'de senin almanı bekliyor.:)

Bu tarafa geldiginde alo de uygun bir hafta sonu tayfayı toplayalım.

En yakın zamanda görüşmek üzere....

Sağolun teşekkürler herkese,
yorumlar olumlu yönde :) taktiklerinizi uygulayacağım .
Gökhan, evet KLE yi ahmet almış, bakacaz artık para durumuna göre , satarsa tabi :) bu arada ben Ardeşendeyim, geldik, haberleşiriz uygun bi zamanda :cat:

Bende diyodum yusuf abi nerlerde diye. Hayırlı olsun abi ömür boyu mutluluklar. Abi evlendim diye gezileri boşlama MT foto bekler,alıştırdın bi kere :)

Hayırlı olsun mutluluklar dilerim. İlk başlarda sakin kullanımla şehir içi turlarla alıştırılır sonra zaman ve mesafe uzar. Arkadaşların söylediği gibi fotograf çektirdiyse biner.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar