Sizce biner mi :) (evlendim)

ALLAH mutlu etsin abi ömür boyu mutluluklar amin,Bence zamanla alışır abi motorla fotoğrafda çekinmeyi kabul ettiyse uzun sürmez yani,Şahsen şu ehliyeti aldıkdan sonra motoruu bende alıcam sevgilimle beraber inşallah gezicez gerçi sevgilim yok ama sevenim çok bulurum birini :D

benim hanımda evlenmeden önce ben binmem diyodu, şimdi ben inmem diyor :queen: Allah mutlu mesut etsin.

Biniyorlar abicim hepsi biner yeterki nabza göre şerbet azcık :)
İlkinde bir tır yükü söylenip binmemişti şimdi yazlığa giderken o kullanıyor ben arkada :)

O kullanırken bendeki adrenalin seviyesini ise hiç düşünme :)

benım nısanlımda ben hayatta buna bınmem dıyodu ılk baslarda.3 ay gectı tabı yavas yavas alıstı bıraz zor oldu ama sımdı kendısı bınmek ıstıyor :)

yengeye dandik kask verip kendin kalitelisini takma ikinizede kaliteli kask al,bu arada hayırlı olsun ....

Allah mesut etsin :rendeer: ön yargısız şekilde motorun yanına o kadar yaklaştıysa üzerine binmesi an meselesidir merak etme :wiinkk:

yusuf hocam,her şeyden evvel bir yıldan fazladır motorsuz bir hayatı nesıl geçirdin nasıl sabrettin o bir..
sonracığıma dünyanın en güzel eylemlerinden bir olan evlenme filini gerçekleştirğinden dolayı canı gönülden tebrik eder eşinle birlikte cennete kladar uzyacak saadetli bir yaşam dilerim..
bol ve hayırlı evlatlar bahşetmesi için Allaha duacyım..
sonraki soruya cevap ise bir arkadaşımın dediğini söylediğini aktarayım "hanımlar kocalarının dininden olurlar" :) ...
Vesselam..

mutluluklar dilerim fusuy.
biner binmez elbet kendi bilir, esas sen bindin bir alamete evlenme işiyle :)

Binip binmeyeceğinden daha ziyade ben bu soruyu kendisine yöneltip yöneltmediğinizi merak ettim :)

Tam koruma + Eğitimlerle biner kardemiş. Ben eğitime arabayla gelip ertesi gün kılık kıyafet almaya giden artçı tanıyorum.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Çok teşekkürler herkese, tavsiyelerinizi bir bir uygulayacağım :cat:
İyi dilekleriniz için çok sağolun :rendeer:
Valla acayip gaza geldim ya mesajlarınızdan :flower:
Bu arada bayağı tecrübeli arkadaş varmış eşine motosikleti ısındırıp birlikte gezen :cat:
O zaman anladığım kadarıyla en çok sürüşe dikkat etmek gerekiyo, zaten sakin kullanan birisiyim
Uygun ekipmanı zaten alacağım motoru alır almaz, pembe kask kaçınılmaz gibi bu arada :)
Kle 500 her zamanki gibi favorim rahatlık ve sürüş olarak
Bu arada eşim zaten beraber gezmeyi kabul ediyor, gezmeyi ve fotoğraf çekmeyi de seviyor , bu arada dün köyde sepetli rus motoruna bile bindirdim onu :mrgreen:çok keyif aldı
Bu zamana kadar motorsuz nasıl durdum ben de şaşıyorum zaten :)
Neyse çok uzattım, herkese tek tek teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için :bestmt:

Allah mutlu etsin. binmesini istersin, biner, alışır... sonra motosiklete tek binmek istersin, binemezsin... bence ne istediğine dikkat et... biz 3 kişi binmiştik, ben, eşim ve oğlum. oğlum doğmamıştı tabi...

Önce MZ in yanına yaklaştırma sonrada sepetli Rus'a bindirme başarıya doğru emin adımlarla ilerliyorsunuz :cat: :cherry:

mutluluklar dilerim bir yastıkta kocamak dileğiyle benim eşimde çok seviyor motosikleti nasıl sevdirdim aniden hızlanmayacan kesinlikle korkarlar öndeki araca çok bitişmeyip ani ve sert duruş yapmayacan virajlara hızlı girip motoru fazla yatırmayacan (ben motosikletin yolda giderken gidonunu çevirince araba gibi dönmediğini yatmak gerektiğini nekadar yatarsan okadar döndüğünü anlattım ) bunu kabullendi ama fazla yatırmamak kaydıyla tamamen kabullenmesi 5-6 yıl sürdü bu arada hiç düşürmedim ve hiç bir yere çarpmadım eşim varken o kadar dikkat yani.
Çok bozuk yola girip içini dışana çıkarmadım bunlar bir kaç yıl boyunca dikkat edeceğin kurallar
maxi scooter ile moto aşkın doruğuna çıktı renkli cafcaflı birkask aldım ulem sana ne yakıştı vallahi bak aynaya dedim (kask ta gerçekten güzel güneş vizörü falan hepsi var) sonrada maxi scooter alınca resmini çekip çok entel duruyor şu endama şu gösterişe bak diye azıcık yağ yakıcan

Sen aşmışsın kendini ya :) dediğin gibi yağ yakma meselesi kesinlikle işe yarıyor bayanlarda, uygulayacağım

---------- Post added at 22:15 ---------- Previous post was at 22:10 ----------

oohh canıma değsin..artık zırt pırt gezi fotoğrafları koyamazsın buraya..gezmeye izin alamazsın çünkü....:pl::pl::queen:

:

Abi çok güldüm ya :queen: Allah da seni güldürsün :)

---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:15 ----------

yusuf hocam,her şeyden evvel bir yıldan fazladır motorsuz bir hayatı nesıl geçirdin nasıl sabrettin o bir..
sonracığıma dünyanın en güzel eylemlerinden bir olan evlenme filini gerçekleştirğinden dolayı canı gönülden tebrik eder eşinle birlikte cennete kladar uzyacak saadetli bir yaşam dilerim..
bol ve hayırlı evlatlar bahşetmesi için Allaha duacyım..
sonraki soruya cevap ise bir arkadaşımın dediğini söylediğini aktarayım "hanımlar kocalarının dininden olurlar" :) ...
Vesselam..

Hocam Allah razı olsun, çok güzel dua etmişsin
Nasıl durdum ben de şaşıyorum valla :)
"hanımlar kocalarının dininden olurlar" bu sözü de çok tuttum :cat:

---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:17 ----------

Çok önemli bilgiler bunlar, zaten Donal Duck amcanın kitabını okumuştum, yazılanları başka arkadaşlarım için de uyguluyordum, gerçekten çok önemli dikkat edilmesi gereken noktaları yazmış Donald Duck amca (amca diye hitap edildiğini bilirler herhalde herkes :) )

---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:21 ----------

mutluluklar dilerim fusuy.
biner binmez elbet kendi bilir, esas sen bindin bir alamete evlenme işiyle :)

Valla nasıl bi alamete bindim bilemiyorum, görecez :mrgreen:

İlk başlarda çok ısrar etme bence.

Zamanla yavaş yavaş konuyu aç.

Diğer arkadaşların taktiklerini de dene.

Baktın binmiyor, o zaman benim uyguladığım aşağıdaki taktiği dene.

"Bineceksen bin! Binmeyeceksen binecekler var!."

Kesin işe yarıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar