sizce beni zorlar mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mrb arkadaşlar ben yamaha ybr 125 almak istiyorum ama şu ana kadar daha önce hiç vitesli motor kullanmadığım için arkadaşlarım bana yarı otomatik bişeyler bakmamı önerdiler we ilk motorum olacağı için öyle dediler. ama ben kararımı bir kere werdim mi bir daha caymam ybr 125 alsam sizce zorlanırmıyım ?

Hiç zorlanmazsın emin oL :) ilk baslarda yawas yawas baslarsın :)

kimse anasının karnında öğrenmiyor,biraz dikkat ister trafiğe hemen çııkma kendini geliştir

Zaten vitesli motosiklet kullanmayı öğreten yerler bu motosikleti tercih ediyor...

Hiç zorlanmazsın....

bende vıteslı motoru(devrıyajlı) yenı ogrenen bırı olarak(daha once yarı otomatık kullanıodum) fazla bı fark yok hatta yarı otomatıkten daha kolay gelıo bana bencede ybr125 le ogrenmelısın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ondan ona ondan ona gibi bişey yapma bence. nihayetinde vityesli kullancaksın. ben sl 150 yle başladım msela. millet scooter al snra geçersin fln diyodu. neticesinde ben para basmıyorum :) aldım bişey vitesliyle başladım vitesliye devam ediyorum.
. başlarda gaz ve debriyaj ayarında zorlanırsın. dur kalk olarak . snra prof olursun merak etme ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bence direkt olarak 250 cc al 125 ten çabuk bıkarsın:cat:

uwe

Bence önce motorunu bi tanı . 125 lik olmuş 75 lik olmuş pek önemli degil. Önce motorunu tanı sana neler yapacagını neler yapamayacagını bil.
Trafiğin pek yogun olmadıgı yerlerde kullan.Acemilik bitince zaten sen onu kullanıyor hale gelirsin.

ilk kullanım için ideal motorlardan biri :cat: . eger düşerim diye endişe ediyorsan düz arazide kulanmanı öneririm düşersen hem sana hem motoruna cok hasar vermezsin :wiinkk: .

al kardeşim al...bende cbr 125 e ilk bindiğimde çok gülmüşlerdi ama onlarda doğuştan yetenekli değil ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
birde size bir şey sorayım ybr 125 in max. tork gücü kaç sitesinde yazmıyor bir fikriniz war mı ?

Japon Yamaha Motor Company Ltd. tarafından üretilen Yamaha YBR 125 hafif sınıf bir motosiklettir.

Popüler "Standart Naked" tarzına sahip YBR125; 123,7cc hacminde, tek silindir, 4 zamanlı, hava soğutmalı, 2 sübaplı yandan egzantirik zincirli, elektrik marşlı ve CDI ateşlemeye sahiptir.

Motorun vibrasyonunu minimuma indiren, karşı krank-şaft dengeleyici mevcuttur. Motor gücü 8,000 devirde 12 beygir, torku ise 6,500 devirde 11.6 newton metredir ama avrupalı versiyonları (2005) 7600 devirde 10,3 beygir ve 6500 devirde 10 newton metre tork vermektedir. Bunun sebebi avrupalı versiyonlarında "Katalitik Konvertör" bulunmaktadır.

Düşük ses çıkına sahip, ekonomik ve dayanıklı bu motor Sherco motorcycle tarafından CityCorp 125 modelinde de kullanılmıştır.

Yamaha YBR125'in 2000 yılında Brezilya'da başlayan macerası, daha sonraları Ekvator, Peru, Venezuela, Arjantin, İtalya ve Türkiye gelmiştir.

2003 senesinde üretimi Çin'de başlayan 2003-2005 arasında 200.000 YBR125 satmıştır. 125cc kategorisinde en iyi balansa sahip motor olan YBR125 sağlamlığıylada kendini ispatlamıştır.

Şasesi, MBK Sanayi tarafından Elmas-Tipi denilen Bükülmeyen-Çelik Borundan yapılmıştır. Uzun ön süspansiyonlara ve ayarlanabilir arka amortisörlere sahiptir.

Sıradışı bir tarz sahibi olan YBR125, uzun sayılabilecek bir seleye, güzel şekillendirilmiş metal benzin deposuna, şık kuyruk tasarımına, bu güzel çizgisini tamamlayan arka park/fren lambasına, sinyal ve aynalarına kadar yüksek kalitede üretilmiştir. Ayrıca Mikuni karbüratörlü yakıt sistemine ve ön disk frene sahiptir.

yeniler 10 hp 2004 ler falan 12 idi avrupa şartları diye 11 sonrada 10 yaptılar bence tvs apache al

Kesinlikle korkma bende sadece çocukkenki tek tük mobilet tecrübemle YBR125 aldım.Zorluğu 1 yada 2 hafta sürdü.Alıştıktan sonra scooterlardan çok daha fazla keyif alırsın bence.
0 alma 2. el al.Çok kötü durumda değilse bi sorun çıkartmaz kolay kolay:cat:
Birçok arkadaş gibi hıza meraklıysan kısa süre sonra yetmemeye başlayacaktır.O zaman 250 likle başlayabilirsin ama onla zorluk çekersin diye düşünüyorum.Hele Hyosung Comet250 başlangıç için uygun değil bence.

250 cc al yada şunu al gibi tavsiyeler okudum.hiç birine kulak asma sen. al ybr 125 keyfine bak.250 cc düşünüyorum desen bence 500 cc al derler sana.al ybr 125'ni bak keyfine

yıl 2004 yamaha ybr bır konferansla yenı surucu adaylarını tercihine sunuluyor bırde motor pek buyuk olmadıgında kullanımı rahat dıye bu motor seciliyor özel surucu kursları tarafında benım bıldıgım itü spor merzekıde suruculerını ybr le yetiştiriyor hele bayanlar ıcın tmm motor

al derım sonra ama ıkıncı el söyle temız bısey al ilerde satmak istersen senın ıcın iyi olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
tvs apache diye bir marka araştırdım gözüme takıldı aklımı çeldi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar