Sizce aldığım karar mantıklı mı?

Arkadaşım yıllardır döviz i takip ederim ve doların TL karşısında değer kaybettiğini hiç görmedim.

bak bunu buraya yazayım yarın bir gün hatalı çıkarsam yüzüme vurursun dolar asla ve asla 3,45 altına düşmeyecek..

senin dediğin olay da şudur. dolar 3,15 civarında seyretti uzun bi süre ve çok kısa bi süre de 3,50 leri aştı tahminler 4 e kadar çıkabileceği yönündeydi 3,94 oldu sonra 3,50 lere geriledi asla ve asla 3,15 geri dönmedi dönmeyecek..

Ben de takip ediyorum. Yatırım danışmanı olmadan fikir veriliyor genç kardeşimize. Hiçbir zaman asla demeyin bence. Benim düşecek veya yükselecek iddiam yok.

Burada önemli olan genç kardeşimizin motora başlamasıdır.

Alternatif olarak 2.5 ay binersin sonra yakınına vekalet verirsin satılır.

Herkes aldırmamak için çok uğraşmış.

Askerden sonrasini bekleyin derim. Hem askerde safak sayarken sizi heyecanlandiran bir sey olur, hayallerle gunler gecer :)
Bitince de kendi kendinize bir terhis hediyesi almis olursunuz.

Arkadaşım yıllardır döviz i takip ederim ve doların TL karşısında değer kaybettiğini hiç görmedim.

bak bunu buraya yazayım yarın bir gün hatalı çıkarsam yüzüme vurursun dolar asla ve asla 3,45 altına düşmeyecek..

senin dediğin olay da şudur. dolar 3,15 civarında seyretti uzun bi süre ve çok kısa bi süre de 3,50 leri aştı tahminler 4 e kadar çıkabileceği yönündeydi 3,94 oldu sonra 3,50 lere geriledi asla ve asla 3,15 geri dönmedi dönmeyecek..

Asla ve asla.

Gram altın al sakla zararın olmaz . Gelince alırsın motorunu

Motosikleti
2013 Honda Cbf150

Asla asla deme. Dolar an itibariyle 3.4150:)

Leyla'ya bas paraları. Sonrada askere git.
Motoru dönünce düşünürsün.

* Leyla : hovardalık, kız arkadaşın, başka hobilerin, genel olarak keyifle yaptığın her ne varsa.

Son düzenleme:
ucuzken dolar al hemen bu gün. kriz kapıda geldiğinde belk 2 tane alırsın...

2 defa bandrol yatacak. Sigorta yapılacak. Muayene vakti geçecek oda masraf. Sonra kapıda dursa bile çalıştırmaya benzin masrafı. Akü ölecek masraf. Yatan motor iyi olmaz oda ayrıca sıkıntı çıkarır ilerde.

Yani mantıklı değil. Altın dolar bişey al koy kenara.

Ha askerdeyken o parayı harcayıp bitirme ihtimalinde var.

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Valla parayı vadeli hesaba yatırdım, dolara filan güvenemedim açıkcası. :) Kısmetse askerden sonra motorumla aranızda olurum. :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar