siz olsaydınız nasıl soylerdiniz????

Motosikleti
Su Motoru
Ben gider bir chopper veya cruiser kiralardım ve kıza "motosiklet serviste geçen gün arkadaşla birlikte gidiyoruz ben 100 kg. o 100 kg. bir çukura girdik arka çamurluk ve artcının oturduğu bölüm olduğu gibi aşağa indi! Çok adi yapmışlar artcının otracağı bölümü ne rezilliktir bu anlamadım!" derdim :cherry: ve sonrada chopperla bir güzel gezdirirdim. Eee bu olaydan sonra bir daha gezdirmesini istemez sanırım ...

benim vurgulamak istediğim konu motorun zarar görmesi degildi. Daha çok tehlikeli olmasıydı. kilolu ve deneyimsiz biri bence arkada tehlike yaratabilir. virajda yapacağı dengesiz bir hareketle ikisininde hayatına mal olabilir. ben kardeşimi bile herzaman almıyorum motorum arkasına. allah korusun bişey olsa arkamdakine vicdan azabı cekmek istemem. motoru genelde tek başıma kullanmak isterim.

Motosikleti
Su Motoru
Arkana artcını aldıktan sonra eğer motoru adam gibi kullanırsan hiçbirşey olmaz. Bir virajı dönmek için illaki de 80-90 derece yatman gerekmiyor yavaş ve temkinli bir şekilde sürersin olay biter. Ben hayatında bisiklet sürmemiş adamla, Antalya - Mersin Taşucu - Kıbrıs yaptım zamanında ve ne bir tehlike ne de bir kaza atlattım ki Ducati Monster ın dengesi R6 daha kötü olduğu halde ...

ben bak arkadaşım bu motorun belirli bir yük kapasitesi var ve eğer ikimiz binersek kapasiteyi aşarız motorun ve kendimizin güvenliğini tehlikeye atarız bu yüzden bu motosikletle seni gezdirmem olmaz bu sorumluluğu alamam derim.

ben herkese sölediğim şeyi sölerim motosiklettek kişilik bir araçtır özellikle super sport modeller...ben motosiklete bir kişi binilmesinin gerekliliğini tıpkı roadstar aracalara 4 kişi deilde 2 kişi binilme zorunluluguna benzetiyorum...sacmaladım galiba:)

Abicim valla ben bindirmezdim tamam arkadaşım ama taşımayla ilğili bi problem yaratacaksa onun ve benim hayatımı bile bile riske etmezdim açıkca sölerdim napalım kader değilmiş,yok ya kıyamamki ben ona tombul tombul bindirirdim valla ölceksekte arkadaşımızla ölürdük :rendeer: zaten sen şişmansın falan dedinmi kız milletine motora binmene gerek yok öldürürler valla üstüne atladıgını düşünsene:cyclopsan allah korusun

arkamda bir hava yastığı olduğunu bilmek güzel diye düşünürüm :mrgreen:

yıl 2007 aylardan mart ve arkadaşımızın koltuğu kırılır diye endişelenip şişman arkadaşını bindirmedigi r6'sının son hali:pale: artık kimse binemeyecek....

bence o kızın ahı tuttuuu:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Öyle deme elint....Yazık olmuş...Belki içinde kötülük yoktur adamın....

Öne bindirseydi kızı....:p :p Madem çok sevdiği arkadaşı...Hem motor sürmeyi öğretirdi....:p

Ana, nasıl oldu cevap yazmamışım bu konuya :p

Önce kızı arkama alır denerim, kuyruk arka tekere sürtmüyorsa yavaş yavaş 300-400m gezdiririm, sonra tam gaz açarım, nasılsa inmek ister :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ana, nasıl oldu cevap yazmamışım bu konuya :p

Önce kızı arkama alır denerim, kuyruk arka tekere sürtmüyorsa yavaş yavaş 300-400m gezdiririm, sonra tam gaz açarım, nasılsa inmek ister :p

Len motorun olmadığı amma belli...Gazı açıp ta inmek isteyen kıza rastlamadım daha...Yırtınırlar korkudan ama hiç inmek istemediler...Ters tepki yapıyor bunlarda...:queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar