Siz oLsaniz ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
a- LastikLerini mi patLatayim ?
b- PatLatmayip sadece havaLarini mi indireyim
c- 2 Lastigini patLatip 2 sinin havaLarini mi indireyim
d- ALLahindan buLmasini mi temenni edeyim
e- Hic biri
Cevapların tamamını okumadım, daha önce böyle bir fikir verildi mi bilmiyorum ama...
Stoplarını kır (çatlatma... kır) küçük bir kartona "yürüsene kardeşim" yazıp sağlamca yapıştır kırdığın yere!..

f- Beyfendiyi yaptigi hatalarindan dolayi bir kenara cek ve derdini tek tek uygun bir uslubla anlat :queen: anlamiyorsa d- den devam et :pr:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bence bütün şıklar uyar hem içiyor hem hata yapıyor hem özür dilemiyor
şıklar az bile :farao:

bence bu kadar seçenek içerisinden bir şey(ler) yap ama yapacağın şey ileride vicdanını sızlatıp adamın camından içeri para zarfı atmanı gerektirmesin:cat:

öfkeyle yapılan hareketler, sakinleştikten sonra büyük pişmanlık oluşturur ama kesinlikle cezasız da kalmamalı en azından alkollü araba kullandığı için hak etmiş.

kardesim fikirlerin hepsi birbirinden iyi adama fiziksel zarardan cok maddi zarar vermelisin mal canin yongasi sen ufaktan arabasına bir hasar yap bak nasıl etkileniyo dürzü ders olur ona..:queen:

dürzü kelimesi olmadı arkadaslar yanlıs anlasılabilir değistiriyorum DEYYUS olarak:)

Son düzenleme:
sametcakar' Alıntı:
f- lastikerini patlat, zaten stop lambaları gerekzsizdir onlarıda indir, rehalde amcam rüzgarı çok seviyordur camlarıda al aşşaya. :cat:

+1
az bile olur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
guzel fıkırler:mrgreen: :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
bencede aa

Arkadasim bence adamin sileceklerinin arasina sopa ve not koy.Gidip de hincini baska motorculardan almasin di mi?

boş bir bira şişesinin içine çişimi yapıp,............imkanın varsa arabasının yanına bırakıverseydin usulca:queen:

güzel bir kar maskesi ve çivili beyzbol sopası hazırla ... gece adamın arabasına git ve bağırda bağırta arabayı hallet ama her vuruşun ses getirmeli araba haşat olunca oradan topukla... ve gönül rahatlığı ile uyu:cat:

tereddütsüz e $IkkI.
değmez böyLeLeri için. ne beddua et nede ah aL. sen kendi üsLubunu biLdikten sonra gerek yok derim. amcanIn arabasIna zarar vermek sadece ego tatmin etmek oLur.
ama genede sen biLirsin ama beLki camIna sadece $öLe bir not bIrakabiLirsin.
''motoruma çarptInIz sessiz kaLdIm. a$ağILadInIz sessiz kaLdIm. saygIsIzLIk yaptInIz sessiz kaLdIm. büyüğümsünüz saygIm sonsuz. bir özür diLemediniz canInIz sağoLsun.''
haLsiyetLi onurLu bir insansa zaten yaptIğIndan pi$manLIk duyacaktIr.

kardesım en ıyısı allah bırakmak en ıısını o bılır.
ama amcama bı cızık yakısır.hem karızma yaparrrr.:queen:

1-2 öneride benden olsun bari

1-otomobil camları genelde üzerine atılan yada yanlışlıkla düşen bir adet çig yumurta ve gene yanlışlıkla üzerine dökülen bir avuç kumu hiç sevmez..Yumurta camı yumuşatıyor ve kumda içine işliyor artık o camdan hayır gelmiyor..

2-Dikiz aynalarına bolca vazelin krem sür,o krem o camı öyle bir güzel matlaştırıyorki bir daha kullanmak zor oluyor..

3-Sprey boya ile şofer kapısına ayı yazıp ok işareti ile yukarıyı göster.Boyatana kadar herkes ne kadar ayı oldugunu görsün..

4-Bir gazete kagıdının ortasına bir güzel kedi köpek pisligi koyup madem evi yakın sana kapısının önüne koy ama ufaktan da yakıver gazeteyi ve zile basıp kaç,eger terlik yoksa ayagında ona baserken sönsün diye ayagına bulaşan moku farkedince yakınlarda ol ve tebessüm etmeyi unutma..

5-Gene bir gazete kagıdının artasına yaratıcılıgı kullanıp sen mi yaparsın bir köpek falan pisligimi bulursun bilmem ama kapının kollarına bir güzel onları doldur ve sabah o gitmeden sote bir yerden seyret,elini kapıyı açmak için attıgı zaman yüz ifadesini görmen lazım

6-Bir şekilde telefon numarasını bulup en işlek bir tuvalete girip bu bir zepevengin numarasıdır diye not bırakıp yaz..2 gün içinde numarayı değiştirmek zorunda kalacaktır merak etme..Bunu evinin adresinide yazarak başka bir yöntem geliştirebilirsin..

7-Cam fitillerinin arasına 1-2 litre süt döküver.Emin ol o süt öyle fena kokarki bu sıcakta o arabada 10 dakika bile oturamassın.

8-Sileceklerin lastiklerini cıkart ,camı kirlet silecekleri çalıştırınca camı cizilsin..

9-Ön farlarına hidrolik dök bir daha gece yola cıkamasın...

Arka camın dikiz aynasından bakınca işe yarayan kısmına yumurta ve kum 10-ikilemesini yap..

Bunca yazıdan sonra tutuklanmassak iyi...

Tabi siz bunların hiçbirini yapmayın..

D şıkkı derim allah hepsini goruyo sen merak etme ... sen saygını bozma kardeşim biz motorcular saygılıyız ölümüneee...

Forumdan Uzaklaştırıldı
yazdığın şıklardan hiçbiri deyil ben kazanın olduğu yerde afaroz ederdim

aleinalper' Alıntı:
1-2 öneride benden olsun bari

1-otomobil camları genelde üzerine atılan yada yanlışlıkla düşen bir adet çig yumurta ve gene yanlışlıkla üzerine dökülen bir avuç kumu hiç sevmez..Yumurta camı yumuşatıyor ve kumda içine işliyor artık o camdan hayır gelmiyor..

2-Dikiz aynalarına bolca vazelin krem sür,o krem o camı öyle bir güzel matlaştırıyorki bir daha kullanmak zor oluyor..

3-Sprey boya ile şofer kapısına ayı yazıp ok işareti ile yukarıyı göster.Boyatana kadar herkes ne kadar ayı oldugunu görsün..

4-Bir gazete kagıdının ortasına bir güzel kedi köpek pisligi koyup madem evi yakın sana kapısının önüne koy ama ufaktan da yakıver gazeteyi ve zile basıp kaç,eger terlik yoksa ayagında ona baserken sönsün diye ayagına bulaşan moku farkedince yakınlarda ol ve tebessüm etmeyi unutma..

5-Gene bir gazete kagıdının artasına yaratıcılıgı kullanıp sen mi yaparsın bir köpek falan pisligimi bulursun bilmem ama kapının kollarına bir güzel onları doldur ve sabah o gitmeden sote bir yerden seyret,elini kapıyı açmak için attıgı zaman yüz ifadesini görmen lazım

6-Bir şekilde telefon numarasını bulup en işlek bir tuvalete girip bu bir zepevengin numarasıdır diye not bırakıp yaz..2 gün içinde numarayı değiştirmek zorunda kalacaktır merak etme..Bunu evinin adresinide yazarak başka bir yöntem geliştirebilirsin..

7-Cam fitillerinin arasına 1-2 litre süt döküver.Emin ol o süt öyle fena kokarki bu sıcakta o arabada 10 dakika bile oturamassın.

8-Sileceklerin lastiklerini cıkart ,camı kirlet silecekleri çalıştırınca camı cizilsin..

9-Ön farlarına hidrolik dök bir daha gece yola cıkamasın...

Arka camın dikiz aynasından bakınca işe yarayan kısmına yumurta ve kum 10-ikilemesini yap..

Bunca yazıdan sonra tutuklanmassak iyi...

Tabi siz bunların hiçbirini yapmayın..

Alper Hocam sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün :mrgreen:
Olm yazdıklarını okurken yaş geliyordu gözlerimden,tabi okurken kafamdada canlandırıyordum :queen: , valla yaratacılığına hayran oldum,ilerde böyle bişey başıma gelirse yazdıklarını not edecem mutlaka biyere muhahahah helal valla :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar