Siz oLsaniz ?

valla abilerim bütün yöntemleri sana yazmışlar bana bişe burakmamışlar okudugum kadarıyla bence cezasız kalmamalı eger malatyada olsaydın abi senin yerine gönüllü yapardım :queen: :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
ya şimdi şahin deyince bide boyası dökük deyince sandalyeyi elleme diyecem yazıktır....döner seni bulur...lastik fena fikir değil indir gitsin

ya bu kapı kilitlerini japonla bozma işini sevdim.. bence onu dene.. kilt soktuğunda girmesin meselaa .. :queen:

patatessss ii çözüm çalışmaz arabası kimseyede zarar vermez

lastikleri indir çakıyla yar kaportayada boya sökücü fışkırt kapınında sürücü tarafından kilidin 2 karış altından yumruk at kilit havaya kalksın döşemelerede istediğin gibi zarar ver

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum yaşadığımız ülkede böyle tipler çok ve olmaya devam edicek her gün karşılaşabileceğin tipte bir olay bu her gün bu tip insanların lastiklerini patlatsan hidrolik yağı döksen veya başka türlü şeyler yapsan iş güç özel hayat vs... gibi hiç bir normal davranışın kalmaz hayatın bunlarla uğraşmakla geçer sen bu adamın bırak lastiğini patlatmak boyasını kaldırmak indirip aşağı dövsen bile bu tarz kişilerin kafa yapısı da değişmez davranışlarıda bu yüzden hiç aldırış etmeyeceksin sakin olmaya sinirine hakim olmaya devam edeceksin diğer önerilerin espriden ibaret olduğu kanısındayım

Bir şey daha başlık kilitlenmeden,yan camların alt fitiline kazayla sakın japon bulaştırmayın bu sıcaklarda camlar açılmazsa durulmaz o aracın içinde.:cherry:

once geçmiş olsun gene iyi dayanmışsın tebrikler,bencede al bi sprey boya ön kaputa ben motosikletleri fark etmeyen öküzüm yaz en güzeli:)

arabanın bi günahı yok bence arabaya dokunma adamı dövebiliyosan bi temiz döv ama yok kavga bana göre deil diyosan. arabaya zarar vermeden lastiklerinin durumuna bak cok yeniyse indir sadece havalarını ama değişmesi gerekiyosa 4 ünüde patlat not bırak geçen gün yürü diye söylendiğin stop lambamı kıran motorcuyum ben...

bur-k@' Alıntı:
patatessss ii çözüm çalışmaz arabası kimseyede zarar vermez

valla bu patates işi hikaye discovery cahnnel de iki kez izledim, efsane avcılarında, patatesi atıyo egzoz. Bi halta yaramıyo yani, ama hakkaten sopa ve bir not en mantıklı yol galiba. motorcuların aslında ne kadar farklı olduğunu anlar bu adam da.
Zaten şahinmiş aracı acıdım şimdi, "Kanar durur içimde bir alagül" modunda bi durum odu. ben de araba alsam en fazla Lada alacam sonuçta. Acı amcaya. Merhamet en iyi derstir, ama notunu ve sopanı koy sileceklere mutlaka.:cat:
Bitip tükenmez sigaram, ciğerim nefessiz kalmış modunda bi mesaj ver adama, saygıyla.:)

Son düzenleme:
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

He he şu patates sok egsoz a işini duyunca aklım aokulda yaptığımız bişey geldi bizim hocanın birinin arabasının egsozuna dokunmuştukta biraz :p :p :p
kendisi istemişti ama arkadaşlar kızmayın şimdi bana öğrencilik bu olur bu kadar müdüre yapcaktıkta müdürün arabası yoqtu ya :cherry: yani wardı da okula getiremiyordu öğrenci listesi asacaktık onunkinin üstünede :p

Yaratıcı fikirlerinizden dolayı sizi kutluyorum arkadaşlar ne çok bilmediğim şey varmış :)

Arkadaşlar yaptığınız şey sadece o adamın aracına değil milli servete zarardır. En güzeli lastikleri indirin. Eğer bu sizi tatmin etmiyorsa milli servet olmayan daha çok milli çöp olan bu adama ancak fiziksel olarak müdahalede bulunabilrisiniz. Bence araçlara zarar vermek her açıdan zarardır.

e şııkı diyorsunuz veeeeeeeeee puanlar kııııııırrrrmızı masaya gidiyor

şaka biyana bence adamı iğdiş edelim

Bak kardes ufacik bi tas koyucaksin sibobun oraya lastik havasi paso inecek delirecek bulamazda arkedes o tasi :wiinkk: delirsin dursun... Bende sinirlendim valla. Canina bisi olmamis en azindan buna da sukur.

bence bı aksam hepberaber bulusup o adamın onunu keselım motorlarla:queen: :queen: :queen:

jar

mindtrap' Alıntı:
Bak kardes ufacik bi tas koyucaksin sibobun oraya lastik havasi paso inecek delirecek bulamazda arkedes o tasi :wiinkk: delirsin dursun...

bencede abi sibob kapağına ufacık bi taş sıkıştır tabi sibob kapakları varsa.. sonra kapağı kapat hava yavaaş yavaş iner..

unsalyzf' Alıntı:
Marş motoruna bağlanmış C4 patlayıcıyı altına yapıştır. Kontağı çevirmesini bekle biraz uzaktan. Amerikan filimlerinde böyle oluyor genelde

bu güzelmiş

bence bi şey yapma sinirlenme fazla ama ben olsam küfrederdim bol bol

küçükken çok lastik indirdik belki en fazla onu yaparsın4 lastiğininde havasını full indir araba kullanamasın 1 gün o gun trafikteki tüm motorlara karşı bi iyiliğin dokunmuş olur

makine"Arkadaşlar yaptığınız şey sadece o adamın aracına değil milli servete zarardır. En güzeli lastikleri indirin. Eğer bu sizi tatmin etmiyorsa milli servet olmayan daha çok milli çöp olan bu adama ancak fiziksel olarak müdahalede bulunabilrisiniz. Bence araçlara zarar vermek her açıdan zarardır" demiş haklı benceeedee

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar