Siz oLsaniz ?

Moderatör
Az once eve geLirken kirmizi i$ikta durdum.. i$ikLara geLmeden az once sagdan bir yoL daha var, oradan donen arac arkadan kut diye gecirdi.. Motoru yan ayakLigina aLdim, indim a$$a sadece arka stop catLAmi$ti.. Adamin yanina gittim bir ozur diLer beLki diye hic te sinirLi degiLdim ayrica.. Amcamiz saoLsun gayet pi$kin yurusene karde$im dedi.. Onumde bir otomobiL, onun onunde bir ba$ka otomobiL ve onun en onunde bir minibus var, ve i$ik kirmizi yaniyor.. Soz konusu adam sanirim beni ucak faLan zannetti tepeLerinden ucup giderim faLan sandi herhaLde.. iLk $a$kinLigi atip, ne diosun dedigimde arkadan araba geLio yurusene dedi.. Ozur bekLerken boyLe insan di$i bi pi$kinLik gorunce ba$Ladim bagirmaya.. Bu arada ye$iL yandi, arkada aracLar korna otturuodu ama ben sinirden haLa adama bagiriyordum.. Neyse, bindim motora, yava$ gidip maLum amcayi takibe aLdim arkadan.. Anaa bi baktim bizim mahaLLeye girdi.. Bizim mahaLLenin son sokagina bi yere parketti.. Biraz uzaginda durup i$ikLari kapayarak motoru stop etmeden bekLedim.. Adam kapiyi acti, kutu birasini yere koydu (Birayi neden yere koydu inanin hic bi fikrim yok) bi muddet daha bekLeyip gece gec saatLerde me$hur amcanin aracinin ba$ina gitmek icin oradan ayriLdim..
1- Sadece ozur bekLedim..
2- Baygin baki$LarLa kurdugu saLakca cumLeLerLe gayet sakinken sinirLendim..
3- Bende dahiL oLmak uzere bi cogumuz arabayLa 1-2 bira aLip sahiLde yada kimsenin rahatsiz oLmayacagi bir yerLerde icmi$izdir.. Bu yuzden adama ictigi icin degiL tavri icin sinir oLdum..
4- Araba evimin 200 - 250 Mt uzaginda..
Ve bu saydikLarima gore
a- LastikLerini mi patLatayim ?
b- PatLatmayip sadece havaLarini mi indireyim
c- 2 Lastigini patLatip 2 sinin havaLarini mi indireyim
d- ALLahindan buLmasini mi temenni edeyim
e- Hic biri

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Dıtttt cevap veriyorum 'd' şıkkı. :)

Büyüklük sende kalsın kötülüğe kötülükle karşılık veren aynı oranda kötüdür. Ya sabır diyeceksin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
f- lastikerini patlat, zaten stop lambaları gerekzsizdir onlarıda indir, rehalde amcam rüzgarı çok seviyordur camlarıda al aşşaya. :cat:

bence AAAAAAAAAAA şıkkıııı:cherry: bu millet cezasını vermedigin sürece akıllanmazzzz:cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
şıklar çok güselde 12. kural ihaliline giriyo bu yüzden önerilerinizi kendinize saklayın hani yap diye değil sadece hatırlatma babında hidrolik yağı boyayı mahfeder ...zamanında yanlışlıkla kaportaya damlatmıştım ordan biliyom ...bide boya sökücüler var eski sandalyelerinizi yeniden boyamak için zımpara ile uğraşmaya gerek yok dökün boyanın üstüne direk boya kalkar..:cherry:

hatta bu iş için sandalyeye yanaşmaya bile gerek yok veterinerlerin kullandığı yüksek cc li enjektöre çekin boya sökücüyü 10 metreden sandalyeye nişanlayın:p

aaa bak az kalsın unuyordum hani aklının bir köşesinde bulunsun!! aseton döşemeleri bitirir. hani kaza ile arabanın camlarını kırarsanda yanlışlıkla o koltukların veya torpidonun üstüne aseton felan dökersin arabanın koltuk ve döşemesi biter aman ha böyle bir yanlışlık yapmaaa:queen: :queen:

baba seni bilmem ama ben olsam inan camı patlatırım. Lastıklere bır guzellık yaparım. içeriyede ''dun aksam alkolluydun hatılamayabılırsın kırmızı ısıkta bana carptın, özür bekledım dılemedin. Bende arabanı bu hale geıtrdım. Umarım akıllanmıssındır'' gıbı bır not yazar bırakırdım. tavsiyem yap akıllı olsun bundan sonra

Yahu! şu kilidin üzerine japon dökülünce tamir olmuyor,evin bütün kapı kilitlerini değiştirmek gerekiyor.Japon yapıştırıcıyı çözen bir solvent yok o yüzden.:cherry:dikkat etmek lazım sağa sola bulaşmasın,göze möze kaçmasın.:cherry:

Marş motoruna bağlanmış C4 patlayıcıyı altına yapıştır. Kontağı çevirmesini bekle biraz uzaktan. Amerikan filimlerinde böyle oluyor genelde

Kardeşim bi sprey boya al ve bir anarşizm sembolü yap arabasının üstüne (ön kaputa), gitsin bu ne diye araştırsın anarşist felsefe üzerine bi miktar okusun. En etkili yöntem, sonunda da arabasını boyatmak zorunda kalsın, acıma, hakediyo böyleleri, ben bile hoşgörüsüzlük yanlısı oldum ya, helal olsun valla.
Bu arada Anarşizm sembolü, çember içinde bir A harfidir, biline.:wiinkk: A'nın çizgisi çemberden taşacak, ona göre. Beşiktaş Çarşı Grubu iyi bilir bunu, koçlarım benim.

ELINT' Alıntı:
bence AAAAAAAAAAA şıkkıııı:cherry: bu millet cezasını vermedigin sürece akıllanmazzzz:cherry:

Ayrıca evet kesinlikle katılıyorum.....:cat:

Son düzenleme:
Moderatör
VaLLa hepinize te$ekkur ediyorum.. Yaratici bir kac fikir bekLiyordum ama bu kadarini da bekLEmiyordum acikcasi :) Araba 131 $ahin di, BBRR'nin de dedigi gibi hidroLik geLdi akLima ama boyasi zaten yoktu.. TamponLari teLLe faLan tutturuLmu$tu.. Ben kisaca adam masrafa girmesin ama zahmet ceksin istedim.. Bence en mantikLisi LastikLerin havaLarini indirmek.. Sifir masrafLa $i$irebiLir sanirim ama en az yarim saatini heba eder.. AkLi da az da oLsa ba$ina geLir beLki.. OneriLeriniz icin te$ekkurLer dostLar :cat:

abi egsoza patates sok sonrada bir cubuk ile içine iktir
araba çalışmaz anlaması içinde 1 hafta geçer :D

BBRR' Alıntı:
şıklar çok güselde 12. kural ihaliline giriyo bu yüzden önerilerinizi kendinize saklayın hani yap diye değil sadece hatırlatma babında hidrolik yağı boyayı mahfeder ...zamanında yanlışlıkla kaportaya damlatmıştım ordan biliyom ...bide boya sökücüler var eski sandalyelerinizi yeniden boyamak için zımpara ile uğraşmaya gerek yok dökün boyanın üstüne direk boya kalkar..:cherry:

hatta bu iş için sandalyeye yanaşmaya bile gerek yok veterinerlerin kullandığı yüksek cc li enjektöre çekin boya sökücüyü 10 metreden sandalyeye nişanlayın:p

Bu mesaja çok güldüm yaa.. :queen: :queen: :mrgreen: :mrgreen: :p

Lucas, bence sağlam bir tane sopa bul biyerden... Sonra o sopayı... yoo.. sakın camları indirme.. Arabaya zarar da verme.. O sopayı camının önüne koy, ya da silecekleri kaldırıp ikisinin arasına sopayı nazikçe yatır... Üzerine de bir not yaz.. Notta de ki:

"Dün akşam vs vs.. (olaydan bahsederek kendini hatırlat) kişi benim, dünkü ayıbına karşılık ben de senin arabanı bulduğuma göre camını indirip arabanı mahvedebilirdim, boyalarını çizip kilitlerini japonla bozabilirdim, lastiklerini yarabilirdim ama yapmıyorum ki belki utanırsın diye..."
yaz.

Bu kadarı yerterli. Burada amaç o insanı duyarlı bir hale getirmek, ders vermek olmalı. Yoksa mahvetmek hasar vermek zarar vermek olmamalı amaç. Onun seviyesine düşmemeli, hataya hatayla karşılık vermemeli, büyüklük göstermelisin Ama bunu yaparken de o insanı düşünceye sevketmelisin, bir daha motorcu gördüğünde korkuyla değğil, sevgiyle, utançla bakmalı, motoruları saygın ve iyi kişiler olarak bilmeli. Kaldı ki arabaya hasar verirsen bu ülke ekonomisine de zarar. Büyüklük sende kaldığı zaman bunun hazzı bile seni tatmin eder. Unutma; isteseydin yapabilirdin ama yapmadın... Nasıl hissediyorsun? :cat:

bu başlığı okuyunca geçenlerde benim başıma gelen olay gözümde canlandı ...

aynen kırmızıda bekliyorum arkamdaki araçlarda durmuş karşı şeritten çöp kamyonu geliyor haliyle adam geniş aldı ben şeridin ortasındayım geniş aldığı için tamponu yanımdan geçti bunu gören arkamda duran mecedesli amca heyecanlandı ve hatta baya bi tırsdı üzerine geliyor diye basdımı gaza abi..

bende önunda sürükleniyorum orasıda hafif yokuş sandım fren boşaldı kayıyorum asıldım frene değişen bişi yok ama çatırtılarda gelmeye başladı ve bitti indim baktım çamurluk iki parça adam gayet sakin hayvanoğlu hayvan üstüme sürdü şerefsiz bunlar falan diyor ( kim kimin üstüne ne yapmış kim hayvan kim insan şaşakaldım bakıyorum adama ) ne bir özür ne bir geçmiş olsun neyse lafı uzuatmayayım mühit bizim muhit sert yaptım adama çekelim kenara konuşalım dedi ok dedik çektik kenara bağırdım çağırdım oda bağırıyor falan derken öde dedim parasını sigorta kasko muhabbeti yaptı sen bilirsin dedim baktı olmayacak trafik cezasıda var çıkarttı 20 ytl gibi komik bir para verdi suratına fırlattım si..git çocuklarına doktor ilaç parası yap bindiğin arabadan da utanma sakın dedim bunu duyunca eli ayağı boşandi 50 ytl verdi . allah var yukarda ben de razı oldum yeter dedim bu para aslında niyetim servise çekmekti adamı olmadı aldım servise uçtum çikan fatura 180 ytl bu da ayrı bir macera .....

amma psikopat varmış bu arada aramızda.:cyclopsan
Allah a havale et bence:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar